QUOTE(bite @ 2009 01 06, 02:25)
Gabii__ , Tu - tikra mistika...tai šlapius klijus lygini, tai rėmelius plukdai...taip norėčiau pamatyt
as visada tik ir sakiau slapia lyginti, ta dar pabrezdama, kitaip nematau kokio reikalo ta daryti...
QUOTE(sobieska @ 2009 01 06, 06:00)
Mdaaaa, puse nakties nemiegojau spresdama si ''rebusa'' todel esu pikta, pavargusi ir noriu miego....
Tai sakykite, o ant kokio pagrindo reikia padeti servetele, kad ja nutepti klijais.Logiska butu, kad dziudama ji prie kazko tais turetu prilipti, nes mano manymu ji juk kiaurai perslampa. Tai va
kaip ja paskui isdziuvusia pakelti i ora ,nunesti ir padeti ant norimo pagrindo, tavo atveju tai buvo arbatines dezute.
Papildyta:
...gryzkime prie taves, nu labai noriu pakalbeti garsiai su protingu zmogumi t.y su savimi
Jei as klystu Gabii pataisyk.
Uztepu ant dezeles pavirsiaus daug, daug kliju ir ant virsaus uzdedu nusluoksniuota servetele ir uzdejus audeklo gabaleli lyginu, lyginu... man rods, kad yra didele tikimybe nusiimti audeklui, kartu su servetele
zodziu taip...tarkim pasiemi padekla...uzdedi ant sauso pagrindo pirma sluoksni serveteles..(tik jokiu budu netepi pirma klijais , nes kitaip normaliai neuzdesi serveteles), tada priklijuoju servetele vandeniu...kai daug maz graziai prilipe, nutepu klijais...servetele visiskai slapia buna...tada dedu iskart paklode dvigyba ir lyginu su vidutinio karstumo lygintuvu...
jei manim netikit...shrekiukes dar paklauskit, jau sito as ja ismokinau ir jai sekmingai tas gaunasi:)
o siaip tai man kaip tik logiskas labai atrodo toks lyginimas butent slapia, kai nera viskas dar prilipe, viskas vaiksto...o ne kai jau viskas pridziuve...nematau reikalo jau kita diena kazka daryt...nebent su svitriniu jau tada eiti....
Papildyta:
QUOTE(yuppy @ 2009 01 06, 10:26)
man kazkaip buvo baisu gera lygintuva ant slapiu kliju deti
as klijais nutepiau ne servetele, o pati pavirsiu, kuri norejau servetele apklijuoti
Kai klijai isdziuvo, ant sausio pavirsiaus uzdejau sausa servetele (ta paskutini plona sluoksni) ir su lygintuvu lyginant jis puikiai lygiai prilipo
o taip lyginant tai gali nutikti tokia beda...kad jei bus daugiau kliju, ar kur bus gerai nenudziuve, tas sluoksnis prilips prie serveteles, ir lygintuva nukeliant nukelsi su servetele...