Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(yuppy @ 2009 01 05, 21:41)
gal pamenat klausiau del didelio ploto serveteles klijavimo lygintuvu sausai... taigi pabandziau taip - pritepiau stora sluoksni kliju, palikau pernakt, siandien su lygintuvu ikaitintu iki 180 laipsniu kazkur, prilyginau, atauso, ziuriu laikosi, bet del uztikrintumo dar nutepiau klijais. manau visai geras budas ir lygintuvo negadini 4u.gif

O thumbup.gif vertinga patirtis.Aciu, kad pasidalinai mirksiukas.gif
Atsakyti
tik nesuprantu kam laukti per nakti..uztepi slapiai ir lygini ir toliau gali dirbti...
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2009 01 05, 21:25)
Noriu sendinti rėmelį su vienkomponenčiu, patarkit kaip tempi antrą dažų sluoksnį, kad būtų vienodas suskilimas g.gif ar išilgai rėmelio ar skersai(gal netikslai paklausiau lotuliukas.gif , bet jeigu išilgai tai man pritrūksta dažų ant teptuko nuo pradžios iki galo) ax.gif

Tapsnok kempinele jei nori tolygaus skilimo. Su teptuku dryziai gali maytits, ypac jei neigudusi 4u.gif
Atsakyti
Dėl bendro susisėdimo...Atsiprašau tų, kurių nepaminėjau...pirmiausia tariau pažįstamų vardus, tačiau tai nereiškia, kad už bendro stalo tilptų tik pažįstamos...
Anaiptol, labai smagu susipažinti...Belieka rasti stalą mirksiukas.gif Platų platų bigsmile.gif

sobieska, norėjos garsiai rėkti:"palaaauk, dar ji suskiiiiiils", bet nerėkiau, kad ir aš neišbaidyčiau unsure.gif
Dar gali ją švelniai pašildyti (tik be vėjo, nors Ingusia31, sako, vėjuoja tą princesę ir nieko, bet gal nepūsk Tu jos, o pašildyk, jei ką...)

Ingusia31, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dėl vienkomponenčio...O man labiausiai patinka voleliu...Gražiausias trūkis būna (po voriuko miklių rankelių pamokos ax.gif)

Gabii__ , Tu - tikra mistika...tai šlapius klijus lygini, tai rėmelius plukdai...taip norėčiau pamatyt doh.gif

Atsakyti
Aš tą lyginimą irgi svajoju pamatyti rolleyes.gif
Bite, gal gali kas nors užeiti paimi mano servetelių į tavo darbą ? Gal dar našlaičių kaip iš krynkos maišelio būtų ? tokios baltu fonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 06, 00:48)
Aš tą lyginimą irgi svajoju pamatyti  rolleyes.gif 
Bite, gal gali kas nors užeiti paimi mano servetelių į tavo darbą ? Gal dar našlaičių kaip iš krynkos maišelio būtų ? tokios baltu fonu smile.gif

Smėlėtas jūros krantas jau pas mane...rytoj pažiūrėsiu našlaičių, o tada...o tada, mainysiu į applicraft'ą, OK? (tik Tu nieko nesakyk doh.gif , tik pasijuok iš OK, OK???)
Atsakyti
thumbup.gif lotuliukas.gif gerai, gerai, tyliai pasijuoksiu tongue.gif bet žodis "mainysiu" mane suneramino, man pinigę išraišką būtų gerai žinoti, tų mainų.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 06, 01:11)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  gerai, gerai, tyliai pasijuoksiu  tongue.gif  bet žodis "mainysiu" mane suneramino, man pinigę išraišką būtų gerai žinoti, tų mainų.

Žodį "mainysiu" keičiam į "apsikeisim", OK? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2009 01 05, 21:41)
gal pamenat klausiau del didelio ploto serveteles klijavimo lygintuvu sausai... taigi pabandziau taip - pritepiau stora sluoksni kliju, palikau pernakt, siandien su lygintuvu ikaitintu iki 180 laipsniu kazkur, prilyginau, atauso, ziuriu laikosi, bet del uztikrintumo dar nutepiau klijais. manau visai geras budas ir lygintuvo negadini 4u.gif

Mdaaaa, puse nakties nemiegojau spresdama si ''rebusa'' todel esu pikta, pavargusi ir noriu miego.... lotuliukas.gif
Tai sakykite, o ant kokio pagrindo reikia padeti servetele, kad ja nutepti klijais.Logiska butu, kad dziudama ji prie kazko tais turetu prilipti, nes mano manymu ji juk kiaurai perslampa. Tai va mastau.gif kaip ja paskui isdziuvusia pakelti i ora ,nunesti ir padeti ant norimo pagrindo, tavo atveju tai buvo arbatines dezute.
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 06, 00:12)
tik nesuprantu kam laukti per nakti..uztepi slapiai ir lygini ir toliau gali dirbti...

...gryzkime prie taves, nu labai noriu pakalbeti garsiai su protingu zmogumi t.y su savimi flirt.gif Jei as klystu Gabii pataisyk.

Uztepu ant dezeles pavirsiaus daug, daug kliju ir ant virsaus uzdedu nusluoksniuota servetele ir uzdejus audeklo gabaleli lyginu, lyginu... man rods, kad yra didele tikimybe nusiimti audeklui, kartu su servetele g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 sausio 2009 - 04:03
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 05, 16:37)
tik jau nereikia:))))jei normaliai susitartumem, as niekada nepavedu...NIEKADA:)))

Normaliai tai kaip? Tavo vyra laikyti ikaitu su peiliu po kaklu?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 05, 23:12)

man kazkaip buvo baisu gera lygintuva ant slapiu kliju deti blush2.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 01 06, 04:00)
Mdaaaa, puse nakties nemiegojau spresdama si ''rebusa'' todel esu pikta, pavargusi ir noriu miego.... lotuliukas.gif
        Tai sakykite, o ant kokio pagrindo reikia padeti servetele, kad ja nutepti klijais.Logiska butu, kad dziudama ji prie kazko tais turetu prilipti, nes mano manymu ji juk kiaurai perslampa. Tai va mastau.gif kaip ja paskui isdziuvusia pakelti i ora ,nunesti ir padeti ant norimo pagrindo, tavo atveju tai buvo arbatines dezute.
Papildyta:

...gryzkime prie taves, nu labai noriu pakalbeti garsiai su protingu zmogumi t.y su savimi flirt.gif  Jei as klystu Gabii pataisyk.

Uztepu ant dezeles pavirsiaus daug, daug kliju ir ant virsaus uzdedu nusluoksniuota servetele ir uzdejus audeklo gabaleli lyginu, lyginu... man rods, kad yra didele tikimybe nusiimti audeklui, kartu su servetele g.gif

as klijais nutepiau ne servetele, o pati pavirsiu, kuri norejau servetele apklijuoti smile.gif Kai klijai isdziuvo, ant sausio pavirsiaus uzdejau sausa servetele (ta paskutini plona sluoksni) ir su lygintuvu lyginant jis puikiai lygiai prilipo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 01 06, 02:25)

Gabii__ , Tu - tikra mistika...tai šlapius klijus lygini, tai rėmelius plukdai...taip norėčiau pamatyt doh.gif

as visada tik ir sakiau slapia lyginti, ta dar pabrezdama, kitaip nematau kokio reikalo ta daryti...smile.gif
QUOTE(sobieska @ 2009 01 06, 06:00)
Papildyta:
...gryzkime prie taves, nu labai noriu pakalbeti garsiai su protingu zmogumi t.y su savimi flirt.gif  Jei as klystu Gabii pataisyk.

zodziu taip...tarkim pasiemi padekla...uzdedi ant sauso pagrindo pirma sluoksni serveteles..(tik jokiu budu netepi pirma klijais , nes kitaip normaliai neuzdesi serveteles), tada priklijuoju servetele vandeniu...kai daug maz graziai prilipe, nutepu klijais...servetele visiskai slapia buna...tada dedu iskart paklode dvigyba ir lyginu su vidutinio karstumo lygintuvu...

jei manim netikit...shrekiukes dar paklauskit, jau sito as ja ismokinau ir jai sekmingai tas gaunasi:)

o siaip tai man kaip tik logiskas labai atrodo toks lyginimas butent slapia, kai nera viskas dar prilipe, viskas vaiksto...o ne kai jau viskas pridziuve...nematau reikalo jau kita diena kazka daryt...nebent su svitriniu jau tada eiti....

Papildyta:
QUOTE(yuppy @ 2009 01 06, 10:26)
man kazkaip buvo baisu gera lygintuva ant slapiu kliju deti blush2.gif
as klijais nutepiau ne servetele, o pati pavirsiu, kuri norejau servetele apklijuoti smile.gif  Kai klijai isdziuvo, ant sausio pavirsiaus uzdejau sausa servetele (ta paskutini plona sluoksni) ir su lygintuvu lyginant jis puikiai lygiai prilipo 4u.gif

o taip lyginant tai gali nutikti tokia beda...kad jei bus daugiau kliju, ar kur bus gerai nenudziuve, tas sluoksnis prilips prie serveteles, ir lygintuva nukeliant nukelsi su servetele... cool.gif
Atsakyti