Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Melage tu Gabii vis tik meluoji kad atvaziuoji bet vis pro sali.... o jau kad prisizadi nu tikrai tikrai ir gaunas tik tigrai.... sesija tau ar ne sesija bet vis pionieriski lauzai tau zinai pati kur rusena smile.gif.

Bite matau kad turi daug gerbeju SMAGU tai turbut del sios priezasties pamirsti senus draugus per sventes ir siaip SUPRANTAMA tiesiog liudna ir tiek....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 05 sausio 2009 - 14:49
QUOTE(bite @ 2009 01 05, 15:28)
visada pasiryžusi pioneer.gif

...kad jau taip blink.gif ...esu truputuka sunerimusi...ar cia ilgiau palaukti reikia, ar jau pulti taisyti savo dirbini ...nors dar 2 step Sottiles dar nepilnai isdziuves, bet trukiai matosi kur ne kur...Kur cia beda, ar per greit noriu rezultato verysad.gif kazko nejauku unsure.gif
Atsakyti
Va man kaip gavosi...nu ne tas ax.gif
user posted image
Atsakyti
tai tu nemesk visko i kruva rolleyes.gif o kiekvienai pakabai atskira defile padaryk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 05, 16:48)
Melage tu Gabii vis tik meluoji kad atvaziuoji bet vis pro sali.... o jau kad prisizadi nu tikrai tikrai ir gaunas tik tigrai.... sesija tau ar ne sesija bet vis pionieriski lauzai tau zinai pati kur rusena smile.gif.
Bite matau kad turi daug gerbeju SMAGU tai turbut del sios priezasties pamirsti senus draugus per sventes ir siaip SUPRANTAMA tiesiog liudna ir tiek....

tik jau nereikia:))))jei normaliai susitartumem, as niekada nepavedu...NIEKADA:)))
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2009 01 05, 16:29)
tai tu nemesk visko i kruva  rolleyes.gif o kiekvienai pakabai atskira defile padaryk  4u.gif

ot kad nusikeikei biggrin.gif , kuriuo momentu, ar kai nuotraukas pasirenku ar kai koliaza darau, logiska butu kad pastaruoju momentu biggrin.gif

Kas butu, jeigu ant Sotiles komponentu, na tos vietos, tepciau iskart Mediumo 1 step, paskui 2 step, itrinciau ir...nesigautu dezutes metimas is virsaus i siuksliu deze cool.gif Ar kazkokiu man dar nezinomu budu reikia Sottile nugremzt ir tik tada tepti Mediuma. Nu as tai supratau ka norejau pasakyt, o jus mirksiukas.gif
Atsakyti
sorry blush2.gif kazkaip neradau kito zodzio, neieskojau tiksliau blush2.gif
nu toki pristatyma vieno daikto is visu pusiu.
pvz pakaba-gabenes: bac bendras vaizdas, bac motyvas tik, bac koks kitas kampas
antra nuotrauka pakaba trejybe (čia neižeidžiančiai, bet kai pamačiau tas našlaites iškart tokia mintis): bac vienas šonas...
nu ka aš čia mokinu... blush2.gif taigi pati žinai 4u.gif

Apie sotile ir mediuma nesupratau klausimo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 05 sausio 2009 - 16:37
QUOTE(driftas @ 2009 01 05, 17:36)

Apie sotile ir mediuma nesupratau klausimo  unsure.gif

Nugis norejau sendinima daryti, pasirinkau Sotele dvikomponenti, bet jokios reakcijos, nu kur ne kur trukis, tai sakau taisant padeti gal galima ant virsaus daryti operacija su kitu dvikomponenciu Cracle medium Step1, paskui step2... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(driftas @ 2009 01 05, 17:36)
antra nuotrauka pakaba trejybe (čia neižeidžiančiai, bet kai pamačiau tas našlaites iškart tokia mintis):

Sakai "trejybe" lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tai jei buciau poromis sukomponavus pvz.kalijas, dar kokia chrizantemu porele pamesciau idomu ar atsirastu norinciu ant tokios pakabos savo palta uzmest
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 05, 13:47)
o kaip ta programa tiksliai vadinasi????

QUOTE(LT saulele @ 2009 01 05, 14:05)
scrapbook flair  4u.gif , seniau pvz. photobucket'e vis nuorodos būdavo, ale "tvarkyt nuotraukas su  scrapbook flair "..

nespejau atrasyt blush2.gif

taip, pas mane scrapbook flair yra, su picasa man nelabai patinka, su sita pirmaja aiskiau paprasciau sumeti sumeti sudelioji ir viskas smile.gif
Atsakyti
Bijau garsiai rekt, kad sekmes nenubaidyciau, bet atrodo topsecret.gif SUSKILO mano Sotile biggrin.gif
Atsakyti
Noriu sendinti rėmelį su vienkomponenčiu, patarkit kaip tempi antrą dažų sluoksnį, kad būtų vienodas suskilimas g.gif ar išilgai rėmelio ar skersai(gal netikslai paklausiau lotuliukas.gif , bet jeigu išilgai tai man pritrūksta dažų ant teptuko nuo pradžios iki galo) ax.gif
Atsakyti
gal pamenat klausiau del didelio ploto serveteles klijavimo lygintuvu sausai... taigi pabandziau taip - pritepiau stora sluoksni kliju, palikau pernakt, siandien su lygintuvu ikaitintu iki 180 laipsniu kazkur, prilyginau, atauso, ziuriu laikosi, bet del uztikrintumo dar nutepiau klijais. manau visai geras budas ir lygintuvo negadini 4u.gif
Atsakyti