Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

nugi parasykit kas kaip tiksliau vadinasi ta programa... rolleyes.gif
Atsakyti
PhotoScape ta programėlė vadinasi. Parsisiunčiau nemokai iš ineto platybių, nuoradą radau SM`e kompiuterių skyrelyje.
Atsakyti
aciu...gavau dar viena pavadinima, ziuresim kuri geresne...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 05, 13:59)
nugi parasykit kas kaip tiksliau vadinasi ta programa... rolleyes.gif

scrapbook flair 4u.gif , seniau pvz. photobucket'e vis nuorodos būdavo, ale "tvarkyt nuotraukas su scrapbook flair "..
Atsakyti
aha, sita ir gavau:)reiks atsisiusti:)))
Atsakyti
šitų programų juk begalės, ir nemokamų irgi. kiekvienam pagal skonį 4u.gif
Turėjau IrfanWiev, Adobe kažkurią, dabar naudojuosi ArcSoft Photo Studio...
Photoshopą irgi nulaužtą kažkada turėjau... blush2.gif
jei kas nori pasižaist ir geriausią išsirinkt, pabandykit www.download.com užeiti ir ten turi būti koks skyrelis Photo Editing software 4u.gif

Papildyta:
Ot nuėjau ir patikrinau, kad erezijų neskleisčiau
download.com skyrelis vadinasi Digital Photo Software 4u.gif
ir mano minėtą IrfanWiev pirmu numeriu išmeta tongue.gif
http://www.download....tent;contentNav
Atsakyti
sobieska, vilkų servetėlėse, deja, neturiu. Žadėtas rinkinukas keliauja į parduotuvę (kartu su manim mirksiukas.gif ), o jei reikia kokio nors patarimo apie spausdintus vilkus ir jų ganymą dekupaže ax.gif , visada pasiryžusi pioneer.gif
Atsakyti
Bite aš vis viliuosi kažką panašaus į kauniečių pasisėdėjimą prie apskrito stalo išgirst.... per Naujus kažką skaičiau... griebsim Lachese, voriuką, Gabii ir kitas... na labai nesitikiu prie to stalo sėdėt, bet bent per petį stebėt būtų gerai... na kaip laisvas klausytojas ax.gif
Tave temoje pamačiusi jau galvoju gal jau... nu dabar gal jau...
na matau, kad ir dabar dar ne... unsure.gif
bet aš dar laukiu laukiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 05 sausio 2009 - 14:37
aha butu smagu kaune kazka susiorganizuoti, kad ir siaip kavos...bitut, druftas... mirksiukas.gif daznai kaune bunu, nera problemu bet kada...smile.gif
Atsakyti
Oi Gabii biggrin.gif sakai Kaune būni? prasineši kaip uraganas ir vėl į PNV biggrin.gif
su tavo užimtumu, tave prieš mėnesį rezervuot reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif))))))))))jei susiorganizuotumem pasisedejima tikrai rasciau laiko ir butinai prisijungciau...sausi man sesija, busiu daznai ir po egzo tikrai prisijungciau:)
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2009 01 05, 15:33)
Bite aš vis viliuosi kažką panašaus į kauniečių pasisėdėjimą prie apskrito stalo išgirst.... per Naujus kažką skaičiau... griebsim Lachese, voriuką, Gabii ir kitas... na labai nesitikiu prie to stalo sėdėt, bet bent per petį stebėt būtų gerai... na kaip laisvas klausytojas  ax.gif
Tave temoje pamačiusi jau galvoju gal jau... nu dabar gal jau...
na matau, kad ir dabar dar ne...  unsure.gif
bet aš dar laukiu laukiu  ax.gif

Nors ir manes niekas nekviecia, bet as tai vaziuosiu, uzsiimsiu geriausia vieta didis.gif ...nors ne ...turiu priezasti, gi Bitute man laukneseli i mazgeli surisusi turi assa.gif yu.gif ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif kak tolka, tak srazu-isgirsiu, kad parduotuvele pasipilde naujomis prekemis as busiu tut kak tut cool.gif
Atsakyti