nugi parasykit kas kaip tiksliau vadinasi ta programa...
PhotoScape ta programėlė vadinasi. Parsisiunčiau nemokai iš ineto platybių, nuoradą radau SM`e kompiuterių skyrelyje.
aciu...gavau dar viena pavadinima, ziuresim kuri geresne...
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 05, 13:59)
nugi parasykit kas kaip tiksliau vadinasi ta programa...
scrapbook flair , seniau pvz. photobucket'e vis nuorodos būdavo, ale "tvarkyt nuotraukas su scrapbook flair "..
aha, sita ir gavau:)reiks atsisiusti:)))
šitų programų juk begalės, ir nemokamų irgi. kiekvienam pagal skonį
Turėjau IrfanWiev, Adobe kažkurią, dabar naudojuosi ArcSoft Photo Studio...
Photoshopą irgi nulaužtą kažkada turėjau...
jei kas nori pasižaist ir geriausią išsirinkt, pabandykit www.download.com užeiti ir ten turi būti koks skyrelis Photo Editing software
Papildyta:
Ot nuėjau ir patikrinau, kad erezijų neskleisčiau
download.com skyrelis vadinasi Digital Photo Software
ir mano minėtą IrfanWiev pirmu numeriu išmeta
http://www.download....tent;contentNav
Turėjau IrfanWiev, Adobe kažkurią, dabar naudojuosi ArcSoft Photo Studio...
Photoshopą irgi nulaužtą kažkada turėjau...
jei kas nori pasižaist ir geriausią išsirinkt, pabandykit www.download.com užeiti ir ten turi būti koks skyrelis Photo Editing software
Papildyta:
Ot nuėjau ir patikrinau, kad erezijų neskleisčiau
download.com skyrelis vadinasi Digital Photo Software
ir mano minėtą IrfanWiev pirmu numeriu išmeta
http://www.download....tent;contentNav
sobieska, vilkų servetėlėse, deja, neturiu. Žadėtas rinkinukas keliauja į parduotuvę (kartu su manim ), o jei reikia kokio nors patarimo apie spausdintus vilkus ir jų ganymą dekupaže , visada pasiryžusi
Bite aš vis viliuosi kažką panašaus į kauniečių pasisėdėjimą prie apskrito stalo išgirst.... per Naujus kažką skaičiau... griebsim Lachese, voriuką, Gabii ir kitas... na labai nesitikiu prie to stalo sėdėt, bet bent per petį stebėt būtų gerai... na kaip laisvas klausytojas
Tave temoje pamačiusi jau galvoju gal jau... nu dabar gal jau...
na matau, kad ir dabar dar ne...
bet aš dar laukiu laukiu
bet aš dar laukiu laukiu
aha butu smagu kaune kazka susiorganizuoti, kad ir siaip kavos...bitut, druftas... daznai kaune bunu, nera problemu bet kada...
Oi Gabii sakai Kaune būni? prasineši kaip uraganas ir vėl į PNV
su tavo užimtumu, tave prieš mėnesį rezervuot reikia
su tavo užimtumu, tave prieš mėnesį rezervuot reikia
))))))))))jei susiorganizuotumem pasisedejima tikrai rasciau laiko ir butinai prisijungciau...sausi man sesija, busiu daznai ir po egzo tikrai prisijungciau:)
QUOTE(driftas @ 2009 01 05, 15:33)
Bite aš vis viliuosi kažką panašaus į kauniečių pasisėdėjimą prie apskrito stalo išgirst.... per Naujus kažką skaičiau... griebsim Lachese, voriuką, Gabii ir kitas... na labai nesitikiu prie to stalo sėdėt, bet bent per petį stebėt būtų gerai... na kaip laisvas klausytojas
bet aš dar laukiu laukiu
bet aš dar laukiu laukiu
Nors ir manes niekas nekviecia, bet as tai vaziuosiu, uzsiimsiu geriausia vieta ...nors ne ...turiu priezasti, gi Bitute man laukneseli i mazgeli surisusi turi ... kak tolka, tak srazu-isgirsiu, kad parduotuvele pasipilde naujomis prekemis as busiu tut kak tut