Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Merginos, labai reik patarimo dėl lako.

Dekupažavau veidrodžio spintelę (seną atrestoravau). Paviršių padengiau akriliniu laku skirtu baldams "domolux". Lyg ir buvo gerai, nors jis minkštokas. Bet šiandien ryte netyčia tą spintelę apipyliau vandeniu karštu ir man paveiksliukas vienas susigadino. Jį atgal priklijavau, bet dabar kirba mintis ar nebūtų geriau padengti kokiu sadolinu vait spirito pagrindu skirto baldams?

Gal kam teko susidurti su panašia situacija?
Atsakyti
Perverčiau visą praeitą temą ir neradau, nors žinau, kad buvo kalbėta, apie tai kur prekiaujama arbatos dėžutėmis, prieskoninėmis ir t.t. kažkuri SM narė jas platina medines g.gif
Suprantat apie ką aš čia? rolleyes.gif jeiu taip, gal galit dar kartą įmest jos tinklapio adresą? rolleyes.gif
Noriu gi valentino proga tą idėją įgyvendint Pinavijos Nuosatbiosios mesteltą lotuliukas.gif todėl reik arbatai dėžutės su kokia 12-16 skyrelių ax.gif

ir visgi galvoju, kad noriu į kursus smile.gif nežinau, gal tas noras praeis, bet kuo toliau, tuo labiau noriu smile.gif gal kas ką rekomenduotų Kaune? rolleyes.gif arba gal kas asmeniškai namučiuose praveda savo ar pas kažką? rolleyes.gif priemonių šiokių kaip ir turiu ax.gif šiaip ar taip noriu gerų žinių, o ne komercinių ax.gif malonu būtų sulaukti pasiūlymų į až ax.gif

gavosi pageidavimų koncertas lotuliukas.gif
Atsakyti
kaune nera daug vedanciu...bet jei reiktu rinktis, ttai rinkciausi pas viena is sm...kuri veda creativa.lt parduotuveje...va ten maziausiai manau komercijos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 05, 00:28)
Va tokia programele turejau omeny (3in1), bet kaip supratau, cia jau mokslus reikia baigti doh.gif

cia yra scrapbooking programa, labai nesudetinga, gali internete parsisiust nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 05, 13:21)
kaune nera daug vedanciu...bet jei reiktu rinktis, ttai rinkciausi pas viena is sm...kuri veda creativa.lt parduotuveje...va ten maziausiai manau komercijos... smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir dar karta drinks_cheers.gif esu naujoke siame reikale, bet ko nesigailiu - tai, kad kursus lankiau butent pas si zmogu... silta, miela, malonu.... ir patars tikrai ne komerciskai, o nuo dusios wub.gif

Dabar trinu-lakuoju pirmaji savo bandyma, vardu peckeliukai puodeliu padekliukai lotuliukas.gif
Tik bijausi deti foto.... nes po jusu grozybiu kazkaip nejauku pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 05 sausio 2009 - 13:02
QUOTE(vincis @ 2009 01 05, 14:00)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ir dar karta  drinks_cheers.gif  esu naujoke siame reikale, bet ko nesigailiu - tai, kad kursus lankiau butent pas si zmogu... silta, miela, malonu.... ir patars tikrai ne komerciskai, o nuo dusios  wub.gif
Dabar trinu-lakuoju pirmaji savo bandyma, vardu peckeliukai puodeliu padekliukai  lotuliukas.gif
Tik bijausi deti foto.... nes po jusu grozybiu kazkaip nejauku pasidaro  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as apie Creative miela zmoguti wub.gif

Nu cia dabar, greitai dek, as tai savo sukroviau ir to pasekoje daug informacijos naudingos ateiciai gavau. Kritika labai tteigiamas dalykas siuo atveju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(auksine @ 2009 01 05, 13:59)
cia yra scrapbooking programa, labai nesudetinga, gali internete parsisiust nemokamai 4u.gif

Parodysiu, kas nusimano kompiuteriuose, nes man tai kosmosas doh.gif
Atsakyti
o kaip ta programa tiksliai vadinasi????
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2009 01 05, 13:59)

doh.gif , o man viena persona sake, kad cia rankdarbiu rusis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai cia ir yra rankdarbiu rusis:)
Atsakyti
Rankdarbiu rusis nuotraukas su programyte apdirbt?????
Tai gal jai ir nosies krapstymas rankdarbis lotuliukas.gif
Na as cia ne apie scrapbookinga, apie nuotraukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 05 sausio 2009 - 13:56
scrapbooking rankdarbiu rusis...o ne apdirbimas... cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2009 01 05, 14:54)
Rankdarbiu rusis  nuotraukas su programyte apdirbt?????
Tai gal jai ir nosies krapstymas rankdarbis  lotuliukas.gif

blink.gif einu su savo COPY dar karta pas ja i svecius, o gal cia jos sutka tokia buvo doh.gif o as apsiskelbiau doh.gif doh.gif Sakiau, kad man kompiuterijos pasaulis-kosmosas.Viskuom tikiu, nes nieko neismanau lotuliukas.gif lotuliukas.gif paciai net juokas ima
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 05, 14:55)
scrapbooking rankdarbiu rusis...o ne apdirbimas... cool.gif  lotuliukas.gif

Tuoj reksiu...tai kas is tikro tas scrapbooking yra.Gal dar koki varianta kas ismes dirol.gif
Tiesa, ji minejo kazka grazaus apie PICASO biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 05 sausio 2009 - 14:00