Merginos, labai reik patarimo dėl lako.
Dekupažavau veidrodžio spintelę (seną atrestoravau). Paviršių padengiau akriliniu laku skirtu baldams "domolux". Lyg ir buvo gerai, nors jis minkštokas. Bet šiandien ryte netyčia tą spintelę apipyliau vandeniu karštu ir man paveiksliukas vienas susigadino. Jį atgal priklijavau, bet dabar kirba mintis ar nebūtų geriau padengti kokiu sadolinu vait spirito pagrindu skirto baldams?
Gal kam teko susidurti su panašia situacija?
Perverčiau visą praeitą temą ir neradau, nors žinau, kad buvo kalbėta, apie tai kur prekiaujama arbatos dėžutėmis, prieskoninėmis ir t.t. kažkuri SM narė jas platina medines
Suprantat apie ką aš čia? jeiu taip, gal galit dar kartą įmest jos tinklapio adresą?
Noriu gi valentino proga tą idėją įgyvendint Pinavijos Nuosatbiosios mesteltą todėl reik arbatai dėžutės su kokia 12-16 skyrelių
ir visgi galvoju, kad noriu į kursus nežinau, gal tas noras praeis, bet kuo toliau, tuo labiau noriu gal kas ką rekomenduotų Kaune? arba gal kas asmeniškai namučiuose praveda savo ar pas kažką? priemonių šiokių kaip ir turiu šiaip ar taip noriu gerų žinių, o ne komercinių malonu būtų sulaukti pasiūlymų į až
gavosi pageidavimų koncertas
Suprantat apie ką aš čia? jeiu taip, gal galit dar kartą įmest jos tinklapio adresą?
Noriu gi valentino proga tą idėją įgyvendint Pinavijos Nuosatbiosios mesteltą todėl reik arbatai dėžutės su kokia 12-16 skyrelių
ir visgi galvoju, kad noriu į kursus nežinau, gal tas noras praeis, bet kuo toliau, tuo labiau noriu gal kas ką rekomenduotų Kaune? arba gal kas asmeniškai namučiuose praveda savo ar pas kažką? priemonių šiokių kaip ir turiu šiaip ar taip noriu gerų žinių, o ne komercinių malonu būtų sulaukti pasiūlymų į až
gavosi pageidavimų koncertas
kaune nera daug vedanciu...bet jei reiktu rinktis, ttai rinkciausi pas viena is sm...kuri veda creativa.lt parduotuveje...va ten maziausiai manau komercijos...
QUOTE(sobieska @ 2009 01 05, 00:28)
Va tokia programele turejau omeny (3in1), bet kaip supratau, cia jau mokslus reikia baigti
cia yra scrapbooking programa, labai nesudetinga, gali internete parsisiust nemokamai
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 05, 13:21)
kaune nera daug vedanciu...bet jei reiktu rinktis, ttai rinkciausi pas viena is sm...kuri veda creativa.lt parduotuveje...va ten maziausiai manau komercijos...
ir dar karta esu naujoke siame reikale, bet ko nesigailiu - tai, kad kursus lankiau butent pas si zmogu... silta, miela, malonu.... ir patars tikrai ne komerciskai, o nuo dusios
Dabar trinu-lakuoju pirmaji savo bandyma, vardu peckeliukai puodeliu padekliukai
Tik bijausi deti foto.... nes po jusu grozybiu kazkaip nejauku pasidaro
QUOTE(vincis @ 2009 01 05, 14:00)
ir dar karta esu naujoke siame reikale, bet ko nesigailiu - tai, kad kursus lankiau butent pas si zmogu... silta, miela, malonu.... ir patars tikrai ne komerciskai, o nuo dusios
Dabar trinu-lakuoju pirmaji savo bandyma, vardu peckeliukai puodeliu padekliukai
as apie Creative miela zmoguti
Nu cia dabar, greitai dek, as tai savo sukroviau ir to pasekoje daug informacijos naudingos ateiciai gavau. Kritika labai tteigiamas dalykas siuo atveju
Papildyta:
QUOTE(auksine @ 2009 01 05, 13:59)
cia yra scrapbooking programa, labai nesudetinga, gali internete parsisiust nemokamai
Parodysiu, kas nusimano kompiuteriuose, nes man tai kosmosas
o kaip ta programa tiksliai vadinasi????
QUOTE(auksine @ 2009 01 05, 13:59)
, o man viena persona sake, kad cia rankdarbiu rusis
tai cia ir yra rankdarbiu rusis:)
Rankdarbiu rusis nuotraukas su programyte apdirbt?????
Tai gal jai ir nosies krapstymas rankdarbis
Na as cia ne apie scrapbookinga, apie nuotraukas
Na as cia ne apie scrapbookinga, apie nuotraukas
scrapbooking rankdarbiu rusis...o ne apdirbimas...
QUOTE(driftas @ 2009 01 05, 14:54)
Rankdarbiu rusis nuotraukas su programyte apdirbt?????
einu su savo COPY dar karta pas ja i svecius, o gal cia jos sutka tokia buvo o as apsiskelbiau Sakiau, kad man kompiuterijos pasaulis-kosmosas.Viskuom tikiu, nes nieko neismanau paciai net juokas ima
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 05, 14:55)
scrapbooking rankdarbiu rusis...o ne apdirbimas...
Tuoj reksiu...tai kas is tikro tas scrapbooking yra.Gal dar koki varianta kas ismes
Tiesa, ji minejo kazka grazaus apie PICASO