Man kriaukles labai tokios neiprastos, del shabby, jeigu nepasakytu kad per daug, tai ir neatkreipciau demesio
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 04, 12:45)
kazin ka cia turi omenyje ? ar ne koki photoshopa?
Va tokia programele turejau omeny (3in1), bet kaip supratau, cia jau mokslus reikia baigti
Labas, mergaites
Turiu klausimeli. Nusipirkau sendaikciuose lempute su medziaginiu gaubtu. Tai norejau paklausti, ar jam reikia kazkokiu specialiu priemoniu, ar galima dazyti tais paciais akriliniais dazais ir tada paprastai dekoruoti? Labai buciau dekinga.
Turiu klausimeli. Nusipirkau sendaikciuose lempute su medziaginiu gaubtu. Tai norejau paklausti, ar jam reikia kazkokiu specialiu priemoniu, ar galima dazyti tais paciais akriliniais dazais ir tada paprastai dekoruoti? Labai buciau dekinga.
QUOTE(sobieska @ 2009 01 05, 00:03)
Aciux visoms kiek zmoniu tiek nuomoniu Man irgi su gebene graziausia O paskutinis su kriauklem tai galvojau bus "teisingiausias" , o jus tskant uz sparnu ir i zeme, mat perdaug "nugrauztas" Apie sita technika neturejau zalio supratimo, jau kad tryniau, kad tryniau, nes kitu pavyzdeliuose ypac ant dezuciu tai nemazai patrinta buvo, galvojau, o kuom as blogesne-vis tryniau ir tryniau o pasirodo visa esme slypi kazkur kitapus, ale tik briaunos turi but patrintos.Aisku, ateity zinosiu. Aciu labai uz pastabas, noreciau ir ateity ju nemazai sulaukt. Dabar ruosiu dezute jusu verdiktui isgirsti
O va už tokią reakciją...prašom susisiekti dėl dovanėlės - pasidalinsiu servetėlėmis ir, jei bus noras, bet kokiais aktualiais praktiniais įgūdžiais
QUOTE(bite @ 2009 01 05, 01:41)
O va už tokią reakciją...prašom susisiekti dėl dovanėlės - pasidalinsiu servetėlėmis ir, jei bus noras, bet kokiais aktualiais praktiniais įgūdžiais
Bitute uz pasiulyma tai dideliausias butinai juo pasinaudosiu Vat jeigu suzinociau, kad turit serveteliu su vilku motyvu iskart sokciau i savo masiniuka net spakliaus ant veiduko neuzsitepusi. Nu taip reikia, nes uz keliu savaiteliu draugo gimtadienis...jeigu negausiu servetku, tai jau turiu pasiruosusi krastutiniu atveju ir net laku nupurskusi ant paprasto popieriaus atsispausdinusi piesinuka, o cia turbut ir reiks rinkti jusu telefoniuko numeriuka, o gal ir pati susitvarkysiu juk dar nevisi mano sugebejimai atrasti, dar pati nzn. ka moku,pati vis save sugebu nustebinti
Sobieska Kokie darbai Na visos pakabėlės
O ta "nugraužta" man pati pačiausia Patinka man toks stilius, nors ir tegul sako kiti ką nori na bet man patinka ir viskas
O ta "nugraužta" man pati pačiausia Patinka man toks stilius, nors ir tegul sako kiti ką nori na bet man patinka ir viskas
SOBIESKA gražios visos pakalbėlės Gražiausia man su gebenėm, jos taip tarsi iškilę virš paviršiaus. Čia turbūt šešėliavimo rezultatas.
Visom ACIU Dziaugiuosiu, kad suteikiau unikalia vaizdine galimybe pasimokyti is pasak Mamuciuko "pacios paciausios" klaidos
QUOTE(pepilota @ 2009 01 05, 01:29)
Labas, mergaites
Patarčiau naudoti specialus dažus skirtus tekstilei. Nes uždėjus paprastus akrilinius, nebebus to "peršviečiamumo" kurį medžiaga turi. Nors aišku čia dar priklauso iš kokios medžiagos tas gaubtas...
QUOTE(jufike @ 2009 01 05, 12:28)
Sveikos,
girdėjau, kad "Daivos mene" organizuoja kursus sausio men. uz 35 Lt. cia
Galvoju apsilankyti. Gal kas lanket? Ar patiko?
girdėjau, kad "Daivos mene" organizuoja kursus sausio men. uz 35 Lt. cia
Galvoju apsilankyti. Gal kas lanket? Ar patiko?
Rimtai??? O geras, čia gi kažkas neseniai skundėsi, kad nėr pigių kursų.. O va imk kad nori aš lyg ir viską moku, bet už tiek, vis tiek jaučiu verta nueit, gal ką naujo pasakys...
Nesidomėjai, ką ten gauni už tuos 35litus?
KA GAUNI...YRA PARASYTA WWW.DAIVOSMENE.COM