Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 04, 11:52)
Gabii__ yra atradusi būdą, kai sottilė nereaguoja su akriliniu laku ir tai yra...laikas. Ilgas ilgas laikas, kai labai gerai skeldėjimas (įtrintas) išdžiūsta, va, tada toji princesė jau nesiožiuoja...draugauja su laku.

yra dar vienas budas...pirmaji sluoksni uzlakuoti stamperios laku vandeniniu...kuris isdziusta turbut per kokias 15 min...ir toliau tepam visus kitus lakus... 4u.gif

Gabii ar tu tą stamperijos vandeninį po step 1 tepi???????
Papildyta:
Nu ne turbūt nesamoningas klausimas. Jaupo visko turbūt tepi, po trynimų... kai atidžiau tavo postą paskaičiau tai supratau

O žinokit nežinau ar čia koks stebuklas, bet ir aš bandžiau jau po trynimų akrilinį tepti ant sotilės ir nieko. nesusivėlė ir t.t. ir ne kokio dekupažinio ar spec. - paprasto lako iš senių. Tiesa čia buvo bandymas ant faneros. ant darbuko turbūt nerizikuočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 04, 10:52)
yra dar vienas budas...pirmaji sluoksni uzlakuoti stamperios laku vandeniniu...kuris isdziusta turbut per kokias 15 min...ir toliau tepam visus kitus lakus... 4u.gif

Va va, galima tiksliau?
Vis tik visko su ta "princese" būna g.gif Kiek žinau, svarbiausia pirmą sluoksnį akrilinio lako ant jos tepti tarsi...ant vienkomponenčio dažą...Vienu teptelėjimu, negrįžtant, nekartojant. Išdžiūsta, tada drąsiai pirmyn...
Ir stamperijos velia, jei "įsijausim" į lakavimą...Brrr, man fobija šitam reiškiniui dar nuo aplicrafto...
Ar apie tą patį pirmą sluoksnį kalbam?
Atsakyti
nu nusisnekejau truputi rastdama:))))
zodziu kai jau itryni ir tt...kad butu lengva lakuoti , pirma slauoksni lako padengiu su stamperios laku:)
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2009 01 03, 21:48)
Pabandyk čia
http://www.artmanija.com/
Kažkas apie šiaulius

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2009 01 03, 13:38)
Tallina, labai grazus darbeliai. O koki sendinima naudojai ant padekliuku?

Ačiū už palaikymą smile.gif Padėkliukams naudojau šitą http://www.senasnauj...product&id=2750 (ar atitinkamai Step 2). Man jis labai patinka..
Atsakyti
Rodau savo darbelius, nieko naujo-pakabos, geles...na nebent tik tai, kad jie MANO blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
man su kriauklėm gražiausia rolleyes.gif
Atsakyti
visos grazios...iskyrus su kriauklem uzstrigo...nes pakaba visa nugrauzta, paveiksleliai ant virsaus uzdeti...ir atrodo labai jau netikroviskai...nu bet uz tai kitos labai grazios:)
Atsakyti
Gražiausia su gebene, kitos irgi...matosi, kiek kruopštaus darbo įdėta, šešėliuota, gal man kiek ne prie širdies simetrija, tačiau čia jau - skonio reikalas, o jei ji autorei būtų nepatikusi, nesikartotų antrąkart...vadinasi, pačiai patiko, o tai ir yra svarbiausia. Shabby...vėlgi skonio dalykas, šis sendinimas, manau, turėtų būti minimaliai naudojamas ties briaunomis ar kitais iškilusiais elementais.
Stebina užsidegimas, produktyvumas, o įvertinant žaismingą charakterį, manau, ateity bus daug gerų darbų "su cvekeliu", ko nuoširdžiausiai ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 01 05, 00:51)
Gražiausia su gebene, Stebina užsidegimas, produktyvumas, o įvertinant žaismingą charakterį, manau, ateity bus daug gerų darbų "su cvekeliu", ko nuoširdžiausiai ir linkiu 4u.gif

Aciux visoms 4u.gif kiek zmoniu tiek nuomoniu biggrin.gif Man irgi su gebene graziausia ax.gif O paskutinis su kriauklem tai galvojau bus "teisingiausias" , o jus tskant uz sparnu ir i zeme, mat perdaug "nugrauztas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Apie sita technika neturejau zalio supratimo, jau kad tryniau, kad tryniau, nes kitu pavyzdeliuose ypac ant dezuciu tai nemazai patrinta buvo, galvojau, o kuom as blogesne-vis tryniau ir tryniau laugh.gif o pasirodo visa esme slypi kazkur kitapus, ale tik briaunos turi but patrintos.Aisku, ateity zinosiu. Aciu labai uz pastabas, noreciau ir ateity ju nemazai sulaukt. Dabar ruosiu dezute jusu verdiktui isgirsti cool.gif
Atsakyti
Darbai super, kai ka galima būtų pridurti, bet skonio reikalas, simetrija ir sunkiausia ir legviausa kompozicija, nelygu kokia nuotaika, produktyvumas 100% , tai reiškia, nei dienos be dekupažo thumbup.gif
o mano muzos nėra , kažkur susinervinus tupi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 05 sausio 2009 - 00:13
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 05, 01:10)
Darbai super

Blyn kaip malonu...kad tiktai visos paskaitytu dirol.gif didis.gif .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti