! | Brangios mamos ir ne tik, primenu, kad čia ne "Skelbimų lenta" todėl visokius "siūlau/ieškau/prašom per až ir t.t" trinsiu be jokio įspėjimo, o patalpinusias nubausiu, skelbimams forume yra atskira vieta, todėl neterškit temų, kurios yra tikrai naudingos. Ačiū už supratimą, Pagarbiai, Moderatorė Carevna |
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 02 14, 00:49)
Už 1150 lt mačiau. Nemaža suma... O man jos irgi norėtųsi... O ir yra kol kas tik Vilniuje...
aciu
QUOTE(dre @ 2009 12 04, 12:43)
koks grozis !
aciu
QUOTE(LigiBunga @ 2010 02 12, 12:25)
Kartais tereikia pasivazinet po mazesniu miesteliu sestadieni turgu.
O mes netycia pirkome turguje is vieno staliaus. Viska uz 55 litus. Sakau, sekme
Pabaigsim remontuot kambari, tai dekupazu padailins tuos baldelius.
p.s.fotografuota vasara, kai baldelius pastatem lauko pavesinej.
O mes netycia pirkome turguje is vieno staliaus. Viska uz 55 litus. Sakau, sekme
Pabaigsim remontuot kambari, tai dekupazu padailins tuos baldelius.
p.s.fotografuota vasara, kai baldelius pastatem lauko pavesinej.
istiesu uz super kaina isigyjote staliuka su kedutem, matosi kad tvirtas ir grazus
QUOTE(*neva* @ 2010 02 27, 21:58)
aciu
Neva, as radau pigiau ir jau uzsisakiau. Po 2 savaiciu turesiu (pateikimo terminas buvo 4-6 sav, man iseis 4). Tik nzn kaip dabar tau pasakyti pas ka pirkau ir uz kiek?
Papildyta:
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 02 14, 01:49)
Už 1150 lt mačiau. Nemaža suma... O man jos irgi norėtųsi... O ir yra kol kas tik Vilniuje...
p.s. - jie atveza kur reikia, ne tik vilniuje bet jei gyvai paziuret, tai taip - tik VLN.
QUOTE(LigiBunga @ 2010 02 12, 13:25)
Kartais tereikia pasivazinet po mazesniu miesteliu sestadieni turgu.
O kokio miestelio turguje pirkot?
Mano mažyliui irgi artėja 2 gimtadienis, norisi medinio staliuko su kėdutėmis.
Gal kas gali pasidalinti, kur Vilniuje matėt geros kokybės, gražių komplektukų ne per brangiausiai?
Maciau www.dominobaldai.lt graziu komplektuku, o mes tai dideli stala trimeciui Lego statyboms pirkom dar is Hobby Hall, kol veike.
nedinukus nupirkau ermitaze nesenai staliuka ir dvi kedutes padekupazinsiu ir bus nuostabus spalvoti zaislai mano pupai
QUOTE(ingutia @ 2010 02 23, 17:45)
Sakykit o kur siuos baldelius isigijot ir kiek tokie kainuoja?
MES TURUME ODINI FOTELIUKA MAZA, STALA SU 2 KEDUTEM, O NAT STALO GALIMA PIESTI SU KREIDA, KAIP MOKYKLINE LENTA TOKS PAVIRSIUS
Sveikos mamos,
Na va - raportuoju apie TOMOORE baldus
Gavome, patenkinti nerealiai Tiesa -lova norejau daryti 160 arba 180 ilgio, bet kaip uzgiedojo kaina ciuzinio - 1.5 arba 2 kart didesne nei 200x90, tai pastatem didziausia dydi. Buciau zinojus, buciau ir patalynes deze po apacia tada uzsisakius... Tiesa, pakvepejo svieziu laku, bet tik viena diena - paklausiau paciu Timoore, tai sake, kadangi tiesiai is gamybos veze, del to dar neissivedino, Ir tikrai po mazdaug 1.5 paros jokio kvapo. Mazoji pietu miega jau miega savo naujoj lovelej, o as svaigstu, kaip uzsakysiu jai dar ir staliuka PLAY (ten. kur per vidury deze piestukams suslepti), foteliuka ir kedute bet biski reik pataupyt
OT
Na va - raportuoju apie TOMOORE baldus
Gavome, patenkinti nerealiai Tiesa -lova norejau daryti 160 arba 180 ilgio, bet kaip uzgiedojo kaina ciuzinio - 1.5 arba 2 kart didesne nei 200x90, tai pastatem didziausia dydi. Buciau zinojus, buciau ir patalynes deze po apacia tada uzsisakius... Tiesa, pakvepejo svieziu laku, bet tik viena diena - paklausiau paciu Timoore, tai sake, kadangi tiesiai is gamybos veze, del to dar neissivedino, Ir tikrai po mazdaug 1.5 paros jokio kvapo. Mazoji pietu miega jau miega savo naujoj lovelej, o as svaigstu, kaip uzsakysiu jai dar ir staliuka PLAY (ten. kur per vidury deze piestukams suslepti), foteliuka ir kedute bet biski reik pataupyt
OT