Įkraunama...
Įkraunama...

Darželinuko baldeliai: stalas, kėdutės, foteliukas

QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 26, 18:16)
taip pat turim gave dovanu is Vokietyjos  is draugu medini staliuka ir dvi kedutes, vaikas noriai ten zaidzia, piesia ir lipina  biggrin.gif  dar ir broliukuj vietoj bus  thumbup.gif

musu  staliukas atrodo taip , draugai gyvena vokietyjoje
user posted image
user posted image

bigsmile.gif koks grozis wub.gif !
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Pasidalysiu ir as patirtimi siuo klausimu.
Ieskojom baldu savo dvimetei dukrytei ilgai ir nuobodziai. Praeita savaite nupirkom Yske. Yra labai grazi kolekcija vaikisku baldeliu. Mes is jos pirkom staliuka, kedute ir sekcijuke. Galiu pasigirt, kad labai grazus, labai kokybiski (Prancuzu gamybos), minusas vienas - labai brangus.
Atsakyti
QUOTE(zykina @ 2009 12 04, 16:19)
Mes irgi ieškom 2 m. princesei staliuko su kėdute. Gal kas turi parduot arba gali rekomenduot kur isigyt.

Kaunas

na aisku skonio reikalas, bet mes isigyjom GEKO baldai, staliuka, kedutes, lova ir kt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astike @ 2009 11 10, 15:47)
Ar kas turit įsigiję tokį rinkinuką?
user posted image

Jei turit, gal pasidalinsit nuomone apie jų kokybę.

Mes turime ir esame patenkinti thumbup.gif Pirkome Domino balduose ir labai sėkmingai naudojame - valgo, piešia, žaidžia su plastelinu. Kedutės tikrai tvirtos thumbup.gif Minusiukas: pasibraižė staliuko paviršius (žiūrint prieš šviesą). Man patiko, kad jie ne kinų, o skandinavų gamybos. Ir kaina prieinama 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit tokį komplektuką?
user posted image

Kaip kokybė?
Atsakyti
Sveikos,
nors prisiregistravau tik dabar, esu nuolatine skaitytoja smile.gif aisku tema bus ta pati - vaiku baldai. Mano mazajai po menesio 2 metukai, taigi jau irenginejame po truputi jai kambari ir ismaiseme (tiek pesciomis, tiek internetu) ivairias parduotuves. Mateme vienoj parduotuvej LT situs baldelius (nzn ar galiu ikelt sita nuoroda, jei negaliu, pratrinkite, atsiprasau). http://www.timoore.eu/91/kolekcja. Cia lovytes dydis yra reguliuojamas 160cm, 180cm ir 200cm. Gal kuri jau turite kazka panasaus? Ar verta pirkti tokia lova? as manau, kad is pradziu dideles nereikia ir kambary vietos daugiau, 160cm ir taip ilgam uzteks (didziajam nupirkome iskart didelio dydzio lova, kuri uzgriozdino kambari, ir kuria reikes tuoj keisti, jam net neisaugus dydzio). Gal kuri is viso susiduret su sitais baldais? Bet kokiu atveju kazka pirksim per artimiausius 2 men ir tada papasakosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shaulys @ 2010 01 12, 14:54)
Mano mazajai po menesio 2 metukai, taigi jau irenginejame po truputi jai kambari ir ismaiseme (tiek pesciomis, tiek internetu) ivairias parduotuves. Mateme vienoj parduotuvej LT situs baldelius (nzn ar galiu ikelt sita nuoroda, jei negaliu, pratrinkite, atsiprasau). http://www.timoore.eu/91/kolekcja. Cia lovytes dydis yra reguliuojamas 160cm, 180cm ir 200cm. Gal kuri jau turite kazka panasaus? Ar verta pirkti tokia lova? as manau, kad is pradziu dideles nereikia ir kambary vietos daugiau, 160cm ir taip ilgam uzteks (didziajam nupirkome iskart didelio dydzio lova, kuri uzgriozdino kambari, ir kuria reikes tuoj keisti, jam net neisaugus dydzio). Gal kuri is viso susiduret su sitais baldais? Bet kokiu atveju kazka pirksim per artimiausius 2 men ir tada papasakosiu smile.gif

Galiu pakonsultuoti. Superiniai baldai. Turim lova reguliuojamo dydzio, ir spinta rubu. Mano vaikas pusantru metuku isikrauste i savo nauja Timoore lova. Superinis dalykas - plati, vaikas neiskrenta, pats ilipa ir islipa. Dabar pasidarem 160 cm ilgi, uzteks ilgam. Ir ciuzini tokio ilgio uzsisakem. Jei noresi lova pasilginti, teks ir naujo ciuzinio ieskoti, bet kaip man aiskino, tas ilgis vaikui iki 10 metu. Pirkom ir paminkstinimus, geras dalykas (apie 200 kainavo). Tik neapsigauk, paminkstinimai bus lovos gale ir sonuose, o lovos pagrindas bus tik tuo atveju toks pats kaip paminkstinimas, jei pas juos ciuzini pirksi, tada ir jo virsaus spalva pasirinksi. Cia info radau tik pas vokiecius, nes nelabai man sugebejo pakonsultuoti pardavejai del ciuzinio LT. Kas dar, patalynes deze kaip aksesuaras telpa tik tuo atveju, jei lova bus 200 cm ilgio, kitaip netilps po lova. Patinka tai, kad lovos, spintos galai uzapvalinti ir siaip kokybe thumbup.gif
Spinta rubu dvieju duru sudaryta is lentynu ir vienos pakabinamos dalies.
Dar labai noreciau ju vaikisko staliuko su kedute, komodos, bet ... reikia pataupyt. Nes staliukas praeitais metais kainavo virs 300 lt, smile.gif
Atsakyti
Aciu, Sjonas. Atrodo tai jie gerai, bet man idomiau is patirties. Super, jei kokybe pateisina isvaizda. o ciuzinio as pas juos irgi nepirksiu, man nepatiko (jau klausiau), kad jis is porolono visas. O vien tik uzvalkalo nebandei paprasyti nusipirkti, kad derintusi? Nors kita vertus, kiek to ciuzinio matysis, jei lovos nenurinkinesiu kasdien... zodziu, as irgi linkstu prie situ baldeliu smile.gif jei skaitysi dar, Sjonas, kiek laukei pristatymo?
Atsakyti
QUOTE(Shaulys @ 2010 01 12, 13:54)
Sveikos,
nors prisiregistravau tik dabar, esu nuolatine skaitytoja smile.gif aisku tema bus ta pati - vaiku baldai. Mano mazajai po menesio 2 metukai, taigi jau irenginejame po truputi jai kambari ir ismaiseme (tiek pesciomis, tiek internetu) ivairias parduotuves. Mateme vienoj parduotuvej LT situs baldelius (nzn ar galiu ikelt sita nuoroda, jei negaliu, pratrinkite, atsiprasau). http://www.timoore.eu/91/kolekcja. Cia lovytes dydis yra reguliuojamas 160cm, 180cm ir 200cm. Gal kuri jau turite kazka panasaus? Ar verta pirkti tokia lova? as manau, kad is pradziu dideles nereikia ir kambary vietos daugiau, 160cm ir taip ilgam uzteks (didziajam nupirkome iskart didelio dydzio lova, kuri uzgriozdino kambari, ir kuria reikes tuoj keisti, jam net neisaugus dydzio). Gal kuri is viso susiduret su sitais baldais? Bet kokiu atveju kazka pirksim per artimiausius 2 men ir tada papasakosiu smile.gif

norejau paklausti, o kokia tokios lovytes kaina ? , aciu 4u.gif

p.s. radau ju svetaineje adresus kur LT galima isigyti ax.gif http://www.timoore.e...moore_w_europie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *neva*: 24 sausio 2010 - 17:23
Manasis taip pat turi mažą staliuką ir dvi kėdutes, jie sudedami, viršus paminkštintas, labai patogūs. Jis labai mėgsta prie jo sėdėti.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 20, 20:21)

Ogi mano mama Kaziuko mugėje rado puikiausią medinę kėdutę už 35 litus. Gaila, kad meistriukas sakė nemoka staliuko gaminti, reikės ieškoti pas kitus.

Kartais tereikia pasivazinet po mazesniu miesteliu sestadieni turgu.

O mes netycia pirkome turguje is vieno staliaus. Viska uz 55 litus. Sakau, sekme smile.gif

Pabaigsim remontuot kambari, tai dekupazu padailins tuos baldelius.

p.s.fotografuota vasara, kai baldelius pastatem lauko pavesinej.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2010 01 24, 19:11)
norejau paklausti, o kokia tokios lovytes kaina ? , aciu  4u.gif

Už 1150 lt mačiau. Nemaža suma... O man jos irgi norėtųsi... O ir yra kol kas tik Vilniuje... sad.gif
Atsakyti