QUOTE(Shaulys @ 2010 01 12, 14:54)
Mano mazajai po menesio 2 metukai, taigi jau irenginejame po truputi jai kambari ir ismaiseme (tiek pesciomis, tiek internetu) ivairias parduotuves. Mateme vienoj parduotuvej LT situs baldelius (nzn ar galiu ikelt sita nuoroda, jei negaliu, pratrinkite, atsiprasau).
http://www.timoore.eu/91/kolekcja. Cia lovytes dydis yra reguliuojamas 160cm, 180cm ir 200cm. Gal kuri jau turite kazka panasaus? Ar verta pirkti tokia lova? as manau, kad is pradziu dideles nereikia ir kambary vietos daugiau, 160cm ir taip ilgam uzteks (didziajam nupirkome iskart didelio dydzio lova, kuri uzgriozdino kambari, ir kuria reikes tuoj keisti, jam net neisaugus dydzio). Gal kuri is viso susiduret su sitais baldais? Bet kokiu atveju kazka pirksim per artimiausius 2 men ir tada papasakosiu
Galiu pakonsultuoti. Superiniai baldai. Turim lova reguliuojamo dydzio, ir spinta rubu. Mano vaikas pusantru metuku isikrauste i savo nauja Timoore lova. Superinis dalykas - plati, vaikas neiskrenta, pats ilipa ir islipa. Dabar pasidarem 160 cm ilgi, uzteks ilgam. Ir ciuzini tokio ilgio uzsisakem. Jei noresi lova pasilginti, teks ir naujo ciuzinio ieskoti, bet kaip man aiskino, tas ilgis vaikui iki 10 metu. Pirkom ir paminkstinimus, geras dalykas (apie 200 kainavo). Tik neapsigauk, paminkstinimai bus lovos gale ir sonuose, o lovos pagrindas bus tik tuo atveju toks pats kaip paminkstinimas, jei pas juos ciuzini pirksi, tada ir jo virsaus spalva pasirinksi. Cia info radau tik pas vokiecius, nes nelabai man sugebejo pakonsultuoti pardavejai del ciuzinio LT. Kas dar, patalynes deze kaip aksesuaras telpa tik tuo atveju, jei lova bus 200 cm ilgio, kitaip netilps po lova. Patinka tai, kad lovos, spintos galai uzapvalinti ir siaip kokybe
Spinta rubu dvieju duru sudaryta is lentynu ir vienos pakabinamos dalies.
Dar labai noreciau ju vaikisko staliuko su kedute, komodos, bet ... reikia pataupyt. Nes staliukas praeitais metais kainavo virs 300 lt,