Įkraunama...
Įkraunama...

Darželinuko baldeliai: stalas, kėdutės, foteliukas

Na mes irgi pagaliau isigijome staliuka su kedutemes, sunus labai patenkintas, tik reikalauja kartu su juo sedeti, lipodyti, piesti:). Jei ir domina galite pasiziureti www.sodui.eu, manau kaina nera didele palyginus su kokybe:)
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 12 31, 00:55)
Mano nuomone tai vaikui yra žyyymiai saugiau ir smagiau, kai aplinka yra pritaikyta jo ūgiui  mirksiukas.gif

Tad II-ojo gimtadienio proga mergytėms padovanojom mažą medinį staliuką ir mažas medines kėdutes (pirktos baldų parduotuvėj "Sigmos" pastatų komplekse). Pastatėm virtuvėje, valgymui, piešimui, darbeliams.

Bet iš patirties galiu pasakyt, kad tik parsivežtą medinį staliuką aptraukėm papildomu laminato sluoksniu - apsauga pasiteisino doh.gif  lotuliukas.gif

Kaiptik galvoju įsigyt staliuką su kėdutėm dviem wub.gif Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Kadangi atidariau šią temą, tai grįžau papasakoti, kaip mums sekasi su baldelių pirkimu.
Ogi mano mama Kaziuko mugėje rado puikiausią medinę kėdutę už 35 litus. Gaila, kad meistriukas sakė nemoka staliuko gaminti, reikės ieškoti pas kitus.

O ant kėdutės mergytė megsta pasėdėti, užsiropščia taip keistai, šonu, tada peržergia ir atsisuka - kartais priekiu, kartais nugara biggrin.gif

O staliuką su kreidutėm mačiau Ikejos kataloguose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 20 kovo 2009 - 19:29
o mes naudojam kolkas tokia kedute
user posted image
kol buvo mazesnis tokioje sedejo,o paskui ji issiardo ir gaunas paprasta kedute su staliuku,ir visad valgo tik prie savo.I r ant kedutes toks kaip stalelis buvo kai dar visai mazas ,kad neiskristu tokia kaip apsauga sededavo man jis ramus galejau tik su viena kedute nesiotis,paskui nuo kedutes nuemem apsauga ir va liko paprastas stalas ir kede thumbup.gif ,bet dabar ieskom kazko naujo,nes biski apdorojes yra atrodo nekaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2008 12 31, 09:43)
Turim sunui nupirke staliuka ir kedutes, bet palstmasines  blush2.gif    nes musu kaime negavom mediniu. Sunus ir piesia prie jo ir deliones delioja. Mazoji ir prisijungia knyguciu pavartyti. O tos kedutes migruoja po visus namus, mazoji visur nesasi atsisesti.

O mazoji turi maitinimo kedute transformuojama panasia kaip Cesi imete. Tai kai paaugs manau liuks daiktas bus  thumbup.gif

taip pat turim gave dovanu is Vokietyjos is draugu medini staliuka ir dvi kedutes, vaikas noriai ten zaidzia, piesia ir lipina biggrin.gif dar ir broliukuj vietoj bus thumbup.gif

musu staliukas atrodo taip , draugai gyvena vokietyjoje

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 26 birželio 2009 - 16:29
Sveikutes,

as siuo metu ieskau visu balduku i mazyles kambari (lovos, spintos lentyno), pritaikytu mazdaug darzelynukui.
Gal galetumet parekomenduot parduotuve ar gamintoja, kur butu grazu ir iperkama ir be abejo kokybiska ax.gif

Labai aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alinata @ 2009 03 11, 21:43)
stalo su kreidelėmis neįsigijom nes jų nebegamina doh.gif , todėl po ilgų paieškų pigesnių, bet kokybiškų baldelių savo vaikui, radau štai ką :
user posted image
yra spalvotų ir ne bigsmile.gif  ir kaina tikrai nedidelė ax.gif  radau šiam tinklapy:
http://www.elbeka.lt...o...ct&cid=1216

ir dar vieni, taip pat kokybiški, gryno medžio, plius jie siunčia ax.gif
user posted image

o tinklapis jų čia:

http://svogeriubalda...produktai/3/376

sakau gal kokiai mamai pravers, nes aš pati labai ilgai ieškojau geros kokybės ir kainos santykio thumbup.gif

reikes respublikos gatvei paziureti to spalvoto staliuko,visai grazus,ieskau ir nerandu tinkamo ir ne per brangaus,o sis kaip tik butu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (salotiene): 22 rugsėjo 2009 - 20:48
mes turim plasmasinius is senuku, blush2.gif brangesniems mediniams pritruko pinigeliu... stalas ir pora keduciu, migruoja po visa buta.
o siaip tai va radau normas kokio aukscio turi buti kedes ir stalai pagal vaiko ugi, gal kam pravers

. Baldų dydžiai

Stalo aukštis, cm Kėdutės sėdynės aukštis, Vaiko ūgis, cm, kuriam taikomas baldas

34 ------- 17----- Iki 80
38---------20------ 81–90
43---------24------ 91–100
48 --------28------ 101–115
54 --------32----- 116–130
60 --------36----- Daugiau kaip 130
Atsakyti
Ar kas turit įsigiję tokį rinkinuką?
user posted image

Jei turit, gal pasidalinsit nuomone apie jų kokybę.
Atsakyti
QUOTE((salotiene) @ 2009 09 22, 21:44)
reikes respublikos gatvei paziureti to spalvoto staliuko,visai grazus,ieskau ir nerandu tinkamo ir ne per brangaus,o sis kaip tik butu. thumbup.gif

O kokia kaina to antrojo komplektuko? Kazkaip ju puslapy kainos nerandu nurodytos?
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 26, 16:16)
taip pat turim gave dovanu is Vokietyjos  is draugu medini staliuka ir dvi kedutes, vaikas noriai ten zaidzia, piesia ir lipina  biggrin.gif  dar ir broliukuj vietoj bus  thumbup.gif

musu  staliukas atrodo taip , draugai gyvena vokietyjoje
user posted image
user posted image

vaje mamulka10, koks grozis wub.gif
Papildyta:
user posted image
o mes toki komplekteli turim. tik pirkau viena kedute su staliuka, stalas kiek skystokas, kede tvirta.
Antra kedute turim, tik kitokios formos, (dar mano laiku, antikvarine) lotuliukas.gif

o isigyjome GEKO baldu parduotuveje.
Kam aktualu, tai kedute 45 lt staliukas 80 lt
Atsakyti
mano vaikas naudoja, ir labai jam patinka spec. vaikams baldeliai, jis ir paiso, ir valgo, ir zaidzia....
mano vyras pats pagamino juos, jei kam reik, kreipkites smile.gif
Atsakyti