Man tai šįkart plaukai nenukentėję, bet ir nelabai stiprios garbanos, tai tenka ir su difuzoriumi džiovinti ir standinimui priemonių naudoti. Tai jei dabar jie ir geros būklės, vėliau turėtų nutriušti. porą kartų tepiausi faberlic firmos aliejuku, o daugiau įprastai šampūnas ir balzamas abu Margaritos.
labuka
,
Zadu ir labai noriu susidet chemini, tik neapsisprendziu kokio, stambaus ar smulkaus
, nes istikro nelabai isivaizduoju kaip kuris atrodo 
Butu saunu jei patartumete, koks labiau tiktu sviesiai dazytiems ilgiems (iki juosmens) plaukams, ar smulkios, ar stambios garbanos
?
dekui
Papildyta:
ar su cheminiu galima isgauti sitokias garbanas
?

Zadu ir labai noriu susidet chemini, tik neapsisprendziu kokio, stambaus ar smulkaus

Butu saunu jei patartumete, koks labiau tiktu sviesiai dazytiems ilgiems (iki juosmens) plaukams, ar smulkios, ar stambios garbanos

dekui

Papildyta:
ar su cheminiu galima isgauti sitokias garbanas

imen draugiskas patarimas-pries dedama chemini ant balintu plauku prisipirk kalna drekinanciu,maitinanciu priemoniu[kaukiu,ampuliu,serumu ir pan]puse ju sutepk per kokius 1-2 menesius iki darymo,o kita ir dar daugiau po padarymo sutepsi..as jau antra kart ant balintu dejau,patikek kiek prieziuros reik,uz galiukus visdar kovoju
o kaip kitom sekasi

o kaip kitom sekasi

Bomonke , manau plaukus esu jau tam paruosusi, kasdien plaudama galva po 10 min laikau kondicionieriu, poto, seka 3 minutes kauke balintiems plaukams. Bet va paklausysiu taves ir ryt vaziuoju ieskot ampuliu, as vis jas itartinai apziurineju, bet tuo ir baigiasi
Va su galiukais ir as turiu problemu, todel ant ju dedu extra daugiau priemoniu kai plaunu, ir nuskalaudama nuskalauju lengvai,per daug neisskalauju, man tai padeda kuriam laikui, pamegink tai, gal ir tau pades
Kaip supratau skaitinedama, tavo cheminis - stambio garbanom??? ar tai kiek panasu i anksciau idetas mano nuotraukas??? ar garbanos nuo plauku svorio neistysta per daug
?

Kaip supratau skaitinedama, tavo cheminis - stambio garbanom??? ar tai kiek panasu i anksciau idetas mano nuotraukas??? ar garbanos nuo plauku svorio neistysta per daug

QUOTE(Imen @ 2009 02 20, 00:35)
Bomonke , manau plaukus esu jau tam paruosusi, kasdien plaudama galva po 10 min laikau kondicionieriu, poto, seka 3 minutes kauke balintiems plaukams. Bet va paklausysiu taves ir ryt vaziuoju ieskot ampuliu, as vis jas itartinai apziurineju, bet tuo ir baigiasi
Va su galiukais ir as turiu problemu, todel ant ju dedu extra daugiau priemoniu kai plaunu, ir nuskalaudama nuskalauju lengvai,per daug neisskalauju, man tai padeda kuriam laikui, pamegink tai, gal ir tau pades
?

Maniskis zymiai smulkesnis sykart,pirmakart esu dejus ant pasak paciu stambiausiu cheminiui naudojamu suktuku,tai garbanos buvo mazdaug puse tavo parodytu dydzio.
nusipirk ampules manau pravers tikrai,ypac saugok galus nes mano sviesinant issilaike sveiki o vat po antro cheminio ant tu sviesintu nekas...siausias,siurkstus,po truputi luzineja,nors labai priziuriu ir pakerpu kas menesi...po sio karto nusprendziau iki neuzsiauginsiu plauku iki norimo ilgio daugiau nesidesiu,nes kaip bebutu ilgis prarandamas,nors plaukai ir normaliai auga.tiesiog nuluzineja,nubyra,nusikarpo nusauseja..

kokias ampules zadi pirkt ir aplamai kokias priemones naudoji?
naudoju is sios serijos sampuna,bei kondicionieriu.. balindama plaukus butent si sampuna, ir kondicionieriu naudojau, plaukai, nei trupucio neissausejo, neprarado storumo, purumo, stiprumo. (nusibalnau plaukus vieno men,laikotarpy...peroksidas ir kitos priemones buvo dedamos ant plauku 4-5 kartus)

sampuno buteliukas lygiai toks pats kaip sio kondicionieriaus, nededu nuotraukos.
Na ir plauku kauke sia, tik ryskiai raudoname indelyje
.
siaip dar naudoju plauku galiukams, kobros (gyvates) aliejaus, parsiveziau is po atostogu, nzn ar yra isvis jo cia pirkti
na nedaug produktu, palyginti kaip kitos naudoja, bet uztenka palaikyt gerai plauku buklei. Na dar ampuliu siandien reikes nusipirkti,poto parasysiu
nusprendziau chemini detis kovo 10, pagal menuli geriausia diena
, mama suziurejo, suskaiciavo, sako neturetu labai nukenteti plaukai

sampuno buteliukas lygiai toks pats kaip sio kondicionieriaus, nededu nuotraukos.
.

siaip dar naudoju plauku galiukams, kobros (gyvates) aliejaus, parsiveziau is po atostogu, nzn ar yra isvis jo cia pirkti

na nedaug produktu, palyginti kaip kitos naudoja, bet uztenka palaikyt gerai plauku buklei. Na dar ampuliu siandien reikes nusipirkti,poto parasysiu

Pastebejau, kad kai kurios domisi ar galima pasidaryti stambias garbanas, galiu nuliudinti, taciau ne. Del fiziniu plauku savybiu, geriausias cheminis ivyksta tuomet kai plaukuose yra suardoma kas trecia sieros jungtis. Jeigu suardoma jungciu per daug arba per mazai nesigauna cheminis. Taciau kiek domejausi, Japonai po truputis isradineja tokius cheminio sugarbanojimo aparatus, kurie leidzia isgauti didesnes garbanas ir ne taip kenkia plaukams. Taciau, dar kolkas tai nepasieke Europos.
QUOTE(Imen @ 2009 02 20, 14:01)
naudoju is sios serijos sampuna,bei kondicionieriu.. balindama plaukus butent si sampuna, ir kondicionieriu naudojau, plaukai, nei trupucio neissausejo, neprarado storumo, purumo, stiprumo. (nusibalnau plaukus vieno men,laikotarpy...peroksidas ir kitos priemones buvo dedamos ant plauku 4-5 kartus)

.
, mama suziurejo, suskaiciavo, sako neturetu labai nukenteti plaukai 

.

o kur perki ta kokosini sampuna?nesu macius jo.
kauke ir as daznainaudoju sita bet jau arba per silpna arba plaukai pfriprato,nes ne viena dezute istustinus esu.
is kokios salies ta kobros alieju parsivezei

QUOTE(Imen @ 2009 02 20, 12:01)

Kovo 10 diena bus jaunatis? Kokios prognozes 10 dienai

sveikutės, mergino
jungiuosi i jūsų - garbanotųjų-būrelį
pati cheminį jau 3kartus dariausi. toks nelabai stiprus jis išeina man. gal netgi norėtųsi, kad stipriau tos garbanėlės laikytųsi
va dabar kaip tik nuauga paskutinis cheminis.jau 7 mėnesiai praėjo. tai va norėjau jūsų nuomonės paklaust-ar labai nepakenks plaukams, jei vėl susidėsiu dabar? "ant viršaus" taip sakant

pati cheminį jau 3kartus dariausi. toks nelabai stiprus jis išeina man. gal netgi norėtųsi, kad stipriau tos garbanėlės laikytųsi

va dabar kaip tik nuauga paskutinis cheminis.jau 7 mėnesiai praėjo. tai va norėjau jūsų nuomonės paklaust-ar labai nepakenks plaukams, jei vėl susidėsiu dabar? "ant viršaus" taip sakant

Mergaitės norėčiau paklausti ir aš.Jau senokai noriu cheminio,bet kažkaip vis nesiryžtu.Tai mano klausimėlis būtų toks-ar labai pakenkčiau plaukučiams,jei susidėčiau cheminį ant sruogelėm šviesintų plaukų?
sakaliux, aišku, geriau plaukam tikrai nebus nei nuo cheminio, nei nuo jo derinio su sruogelėmis šviesintais plaukais
tačiau, manau, kad jei plaukai dabar yra pakankamai gerom būklės, tai galima ją išsaugot ir pasidarius cheminį
tiesiog daugiau reikės visokių maitinančių, drėkinančių ir atkuriančių priemonių.

tačiau, manau, kad jei plaukai dabar yra pakankamai gerom būklės, tai galima ją išsaugot ir pasidarius cheminį