Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis sušukavimas

Man dėjo ant pačių stambiausių suktukų - į pudelį nepanaši biggrin.gif rolleyes.gif Mane tokios garbanos tenkina. Smulkesnių nenorėčiau. Plaukai beveik nenukentėjo, tik šiek tiek pasausėjo, kas man labai patinka, nes greičiau išdžiūna ir ne taip greit susiriebalina.Bet jei nededu iškart dar ant drėgnų plaukų jokių garbanų fiksavimui skirtų priemonių, tai mano šukuosena būna tiesiog nevykusi, kaip kokios kalausės sad.gif Priekyje viršugalvyje ir nugaroj sruogos visai išsileidžia, jas net ir su žele ar kremu sunku suformuoti. Labiau jos panašios į banguotus plaukus nei garbanotus.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 01 24, 21:30)
Bet jei nededu iškart dar ant drėgnų plaukų jokių garbanų fiksavimui skirtų priemonių, tai mano šukuosena būna tiesiog nevykusi, kaip kokios kalausės sad.gif Priekyje viršugalvyje ir nugaroj sruogos visai išsileidžia, jas net ir su žele ar kremu sunku suformuoti. Labiau jos panašios į banguotus plaukus nei garbanotus.

kaip idomiai g.gif nes man jei nesidarau baliaunos sukuosenos isvis pirmus 1-2 menesius jokiu priemoniu nereikia,ir sruogos nesileidzia schmoll.gif isplautus plaukus sutepu kremu nuo luzinejimo ar pan,sutepu aliejuku sugniauzau ir dziovinu naturaliai..kai jau gerai padziusta dar karta pergniauzai kad issiskirstytu kur per stambiai susikabine,rankom atkeliu saknis,pakedenu ir viskas smile.gif o kai is sausu,tai pirstais,nenaudodama suku plaukus issukuoju ir ispurskiu vandeniu i kuri ipilu truputi aliejuko,vel pergniauzau ir palieku isdziut viskas smile.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad man jį per silpną sudėjo. Nes be jokių priemonių naturaliai išdžiovinti, gniaužyti ir nešukuoti plaukai būna nei banguoti nei tiesūs. Kad ir sutepus, kitą dieną išsileidžia, plaukai nebeatrodo taip gražiai.
Atsakyti
As irgi kita savaite eisiu detis vel cheminio, jau kazkur pusantru metu praejo nuo paskutinio cheminio, bet garbanos dar negalutinai nuaugo, todel dabar plaukai pusiau tiesus pusiau garbanoti. smile.gif
Kadangi vaizdas man nepatinka, tai nusprendziau vel chemini detis, tik aisku reiks plaukucius labai palepinti, kad labai nenukentetu.

Dar norejau pasiklausti kaip jus kerpates po cheminio, ar koki idomesni kirpima, ar paprastai, be jokiu imantrybiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naome: 26 sausio 2009 - 22:46
QUOTE(Glamour @ 2009 01 27, 00:01)
Aš galvoju, kad man jį per silpną sudėjo. Nes be jokių priemonių naturaliai išdžiovinti, gniaužyti ir nešukuoti plaukai būna nei banguoti nei tiesūs. Kad ir sutepus, kitą dieną išsileidžia, plaukai nebeatrodo taip gražiai.

gali but kad persilpna..nes as pirma kart dejaus ant stambiausiu imanomu suktuku toki nestipru tai reikedavo putu kad laikytu,taciau vistiek nebuvo tiek vargo kiek tau,o dabar suktukai smulkesni ir pats cheminis stipresnis tai isvis niekuo nuo naturaliai garbanotu nesiskiria t.y nereik kruvos formavimo priemoniu

QUOTE(Naome @ 2009 01 27, 00:44)
As irgi kita savaite eisiu detis vel cheminio, jau kazkur pusantru metu praejo nuo paskutinio cheminio, bet garbanos dar negalutinai nuaugo, todel dabar plaukai pusiau tiesus pusiau garbanoti.  smile.gif
Kadangi vaizdas man nepatinka, tai nusprendziau vel chemini detis, tik aisku reiks plaukucius labai palepinti, kad labai nenukentetu.

Dar norejau pasiklausti kaip jus kerpates po cheminio, ar koki idomesni kirpima, ar paprastai, be jokiu imantrybiu?

o man jie augdami tiesiog issileidzia,nebuna jokio skirtumo su nuaugusiais..lieka tokios bangos kazkiek kol svarus o kai pasiriebaluoja nei zenklo
o plaukus lepink tai kaip turi but ir pries ir po,greiciau atsigaus ir neatrodys kaip kailis biggrin.gif
pries dedant man iskart tokiu kirpimu iskarpo,kirpeja ji vadina cheminio kirpimas biggrin.gif tiesiog visa galva skirtingo dydzio sruogom kad susigarbiniave graziai kristu biggrin.gif
Atsakyti
daug kur skaiciau kad cheminis gali but priezastis plauku slinkimui ir pan,bet ar gali nuo jo atvirksciai-paaugt plaukai?nes visad kai pasidarau chemini,praejus pirmam sokui plaukai auga tarsi ant mieliu,atrodo kad skuba kuo greiciau ataugt..o kaip jums g.gif unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 01 31, 19:53-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 31, 19:53)
daug kur skaiciau kad cheminis gali but priezastis plauku slinkimui ir pan,bet ar gali nuo jo atvirksciai-paaugt plaukai?nes visad kai pasidarau chemini,praejus pirmam sokui plaukai auga tarsi ant mieliu,atrodo kad skuba kuo greiciau ataugt..o kaip jums g.gif  unsure.gif

na man tai atrodo mano plaukai lyg ir normaliai auga po cheminio. Na bent jau galiu pasakyti, kad tikrai ne leciau nei pries tai.

Beje vel susidejau chemini. Dziaugiuosi labai smile.gif Nors aisku neznau kaip bus, nes dar patys galai nebuvo visiskai nuauge, tai teko ant virsaus deti. Bijau, kad per daug plaukam nepakenktu sad.gif Taciau tikiuosi, kad viskas bus ok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Naome @ 2009 02 02, 23:34)
na man tai atrodo mano plaukai lyg ir normaliai auga po cheminio. Na bent jau galiu pasakyti, kad tikrai ne leciau nei pries tai.

Beje vel susidejau chemini. Dziaugiuosi labai smile.gif Nors aisku neznau kaip bus, nes dar patys galai nebuvo visiskai nuauge, tai teko ant virsaus deti. Bijau, kad per daug plaukam nepakenktu sad.gif Taciau tikiuosi, kad viskas bus ok wink.gif

ant mano galu ir dar buvo like..bet seip ar taip galai vistiek nukencia ir nieko cia nepakeisi..kad ir dabar gaivinu kaip ismanau bet kokie 2 cm tikriausia teks nukirpt,nors tikiuosi atgaivint nes netrupa,neskilineja tik tokie pasiciausia pakuliniai unsure.gif tai maudau dabar aliejuos visokiuos ziuresiu kaip bus..

o kaip tu priziurai kad greiciau atsigautu?
Atsakyti
smile.gif+2009 02 03, 14:10-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 03, 14:10)

o kaip tu priziurai kad greiciau atsigautu?

Kazko labai ypatingo nenaudoju. Isbandau visokias kaukes, kurios buna skirtos pazeistiems ir issausintiems plaukams. Taip pat kadangi tenka visad plaukus dziovintis su fenu pries tai stengiuosi papurksti kokia nors priemone, kuri apsaugo plaukus nuo per didelio karsio ( nors nelabai zinau ar tai duoda dideles naudos smile.gif )

Manau, kad viena priemone, man tikrai padeda. As dazau plaukus su chna, kuri tikrai labai sustiprina plaukus. Bet cia jau specifiskas dalykas, kadangi aisku, kad plauku spalva tada bus raudona - "ryza". Taciau kadangi man tai patinka, as ja naudoju jau koki pusmeti smile.gif

Bombonke o gal tu naudoji kazka ypatingo, kas labai atgaivina plaukus po cheminio? beje kaip tu formuoji garbanas issiplovusi plaukus? As tai dazniausiai dedu putas ir dziovinu su difuzeriu.
Atsakyti
QUOTE(Naome @ 2009 02 04, 09:59)
Manau, kad viena priemone, man tikrai padeda. As dazau plaukus su chna, kuri tikrai labai sustiprina plaukus. Bet cia jau specifiskas dalykas, kadangi aisku, kad plauku spalva tada bus raudona - "ryza". Taciau kadangi man tai patinka, as ja naudoju jau koki pusmeti smile.gif

Bombonke o gal tu naudoji kazka ypatingo, kas labai atgaivina plaukus po cheminio? beje kaip tu formuoji garbanas issiplovusi plaukus? As tai dazniausiai dedu putas ir dziovinu su difuzeriu.

oi su chna tai buciau grazuole ant balintu plauku jos uzdazius doh.gif lotuliukas.gif o seip girdejau kad sako tikrai sveika ji.

mano pagrindine vinis kauke is kirpejos pirkta ir naturalus aliejai..turiu visokiausiu,jie greiciausiai atgaivina.dar megstu visokias nenuplaunamas priemones pazeistiem ir pan plaukam.bet man labiausiai padeda aliejai.
as niekad nenaudoju difuzerio,net neperku jo kad nagai nenieztetu biggrin.gif pirmus pora menesiu po sudejimo man net putu nereik,puikiai laiko uztepus kokio nenuplaunamo kremo ar pan,begant laikui ir po truputi leidziantis tenka slapius sutepti putom,sugniauzyt,tada palieku naturaliai isdziut,bedziustant dar pagniauzau kad nesusoktu i kietas garbanas ir viskas..
o kai jau visai apsileidzia nieko nebedarau,man patinka tokie naturaliai pasibangave..
dar vienas atradimas is patyrimo,tai jei tikrai nori atgaivint jei aplinkybes leidzia isvis nedet formavimo priemoniu,nedziovint su dziovintuvu..mano darbas toks dekingas,su kepurele tai galiu net ir naturaliu aliejum patepus vaiksciot,tai buna kad ir visa savaite tik sutepu ir susisuokuoju paprastai ir daugiau nieko nedarau,tada savaitgaliui plaukai buna liuks.nes ir geriausios formavimo priemones vistiek sausina verysad.gif
Atsakyti
O kokie cia aliejai?Gali parasyti kur perki ir kokiu firmu su pavadinimais? Reiktu ir man pabandyti, nes kartais plaukau tikrai nekaip atrodo po cheminio, tokie pusiau negyvi smile.gif Ir tiesa kokia ten superine kauke pas tave?

As irgi noreciau dziovintis plaukus naturaliai be feno, bet, deja, nesigauna, kadangi galva dazniausiai rytais plaunuos tai laiko neuztenka, kad isdziutu plaukai patis, todel ir tenka griebtis visokiu priemoniu apsauganciu nuo karscio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naome @ 2009 02 05, 09:38)
O kokie cia aliejai?Gali parasyti kur perki ir kokiu firmu su pavadinimais? Reiktu ir man pabandyti, nes kartais plaukau tikrai nekaip atrodo po cheminio, tokie pusiau negyvi smile.gif Ir tiesa kokia ten superine kauke pas tave?

As irgi noreciau dziovintis plaukus naturaliai be feno, bet, deja, nesigauna, kadangi galva dazniausiai rytais plaunuos tai laiko neuztenka, kad isdziutu plaukai patis, todel ir tenka griebtis visokiu priemoniu apsauganciu nuo karscio smile.gif

apie aliejus tai gali paskaityt naturaliu alieju temoj,net ir rasi kur panos lt perka,nes as ne cia gyvenu mirksiukas.gif
man asmeniskai aliejai valdo,siuo metu tikslas reanimuot tuos 2cm galu,nes baisoki daros unsure.gif
Atsakyti