Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis sušukavimas

QUOTE(kristutea @ 2011 08 19, 10:40)
Aš jau užsirašiau smile.gif labai bijojau, nes mano plaukai silpni, dar šviesinti, kur tik ėjau visos kirpėjos kaip susitarusios sakė nedėsiu biggrin.gif bet paskui parekomendavo man tą headline, tipo nepakenkia taip plaukui kaip tradicinis cheminis...
Niu kai susidėsiu parašysiu ar nesigailiu, gal ir kokią foto išeis įmesti wink.gif aš labai labai norėjai ir man dzin kad mano ilgi plaukai, kad juos sugadinsiu, nu ir kas nusikirpsiu smile.gif iki pensijos gi nebūsiu ilgais smile.gif
Ačiukas už rekomendacijas, bet jau užsirašiau Lieporėj smile.gif

nu kiek zinau tai headline skirtas trumpiems ir vidutinio ilgio plaukams, o ilguose jis tiesiog nelaikys, nes yra labai lengvas ir garbanos mazai matysis, jei ju noresit ryskesniu turesit sukti papildomai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 08 19, 10:26)
nu kiek zinau tai headline skirtas trumpiems ir vidutinio ilgio plaukams, o ilguose jis tiesiog nelaikys, nes yra labai lengvas ir garbanos mazai matysis, jei ju noresit ryskesniu turesit sukti papildomai  ax.gif

ghm... niu pabandysiu, man visai patinka tokios patysusios, lengvas bangavimas smile.gif

pvz.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2011 08 19, 09:40)
Niu kai susidėsiu parašysiu ar nesigailiu, gal ir kokią foto išeis įmesti wink.gif

lauksiu atsiliepimu ir foto.. blush2.gif sekmes grazinantis mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi noriu garbaneliu wub.gif . Gaila tik , kad pas mus Telsiuose nedaro to headline garbanavimo schmoll.gif . Kadangi mano plaukuciai tik ciut zemiau peciu tai itariu pasidarius ta tikraji chemini jie labai sutrumpetu. Gal kas atsakytumet kokia kaina butu pasidaryti headline garbanavima plaukams iki peciu ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 08 19, 21:22)
lauksiu atsiliepimu ir foto.. blush2.gif sekmes grazinantis mirksiukas.gif

Niu ką smile.gif galiu pasipasakoti smile.gif (jei kas neskaitė dariau headline)
Kirpėja nelabai norėjo daryt, nes per ilgas plaukas nesusisuks, ištys, nelaikys... bet aš tikrai buvau pasiryžus bandyti...
Pirmas įspūdis kai išdžiovino kirpykloje blink.gif blink.gif blink.gif niu nepatiko, dar šalia kėdėje merginai nudažė ir išlygino, žiūriu aš į tuos lygius plaukus ir taaaaip gražu, o aš pasišiaušus tokai nei penki nei devyni, nei garbanos, nei tiesūs... kai parodė kaip atrodo gale tai visai nieko, pasitvarkiau paskui pati ir priekį pasidariau sklastymą per vidurį - tai niu neblogai neblogai smile.gif dar grįžus išsiploviau galvą, tai man pačiai tikriausiai jie dar mažiau susisuko (nes be difuzerio džiovinau...) Reikia dar kokią spec. priemonę nusipirkti, nes db tai su žele gniaužiau...
BET - pakenkė plaukui žiauriai (ten kur buvo balinti), tiesiog kuokštais guminiai paukai eina lauk... vaje vaje kaip bijau kai išsileis kas bus, gi pakaušis pusplikis bus (pas mane šviesiom sruogelėm dažyti)....
O išsileis tai greitai, nes susisuko ištikrųjų nestipriai, tokie patysę... Ir liks nualinti, pasišiaušę, pasipūtę.. O buvo ilgi tiesūs šviesi smile.gif teks nukirpti ir atsiauginti.. smile.gif
Jeigu galėčiau atsukti laiką - nebesidėčiau smile.gif bet išbandyt savo kailiu visgi reikėjo, nes taip ir būčiau neramia dušia vis dvejojus dėt/ nedėt, o gal patiks... o gal tiks smile.gif Bet sakau - jei manęs kas klaustų patarimo - sakyčiau nedėk (bet man trys kirpėjos sakė nesidėk, o aš vistiek susidėjau smile.gif
P.S. nenusifotkinau dar smile.gif
P.P.S. bet atrodau visai ne taip kaip toj foto kur dėjau anktesniame poste, nes bangavimas (negalima sakyt, kad ten garbanos) toks žymiai smuklesnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutea: 24 rugpjūčio 2011 - 07:43
QUOTE(kristutea @ 2011 08 24, 08:41)
P.S. nenusifotkinau dar smile.gif
P.P.S. bet atrodau visai ne taip kaip toj foto kur dėjau anktesniame poste, nes bangavimas (negalima sakyt, kad ten garbanos) toks žymiai smuklesnis...

bet pasidarykite foto, labai idomu kaip ten jums atrodo ir gavosi jis
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2011 08 24, 09:41)
Kirpėja nelabai norėjo daryt, nes per ilgas plaukas nesusisuks, ištys, nelaikys... bet aš tikrai buvau pasiryžus bandyti...
Bet sakau - jei manęs kas klaustų patarimo - sakyčiau nedėk (bet man trys kirpėjos sakė nesidėk, o aš vistiek susidėjau smile.gif

nu va taip ir sakiau kad jis netinka il\giems plaukams ... jei nori stambesniu garbanu tai po plovimo susuk kokiais bigudukais stambiais ir bus ne smulkios, o plaukams dek kaukes, aliejukus ir pan, man tai teko nusiskirpt nes nutrupejo po menesio vienas sonas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 08 24, 18:39)
nu va taip ir sakiau kad jis netinka il\giems plaukams ... jei nori stambesniu garbanu tai po plovimo susuk kokiais bigudukais stambiais ir bus ne smulkios, o plaukams dek kaukes, aliejukus ir pan, man tai teko nusiskirpt nes nutrupejo po menesio vienas sonas  doh.gif

Tai nusikirpsiu ir aš smile.gif ir dėjaus, sakydama ar taip ar taip reikia nukirpti... Bet dabar jau gaila pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2011 08 25, 10:28)
Tai nusikirpsiu ir aš smile.gif ir dėjaus, sakydama ar taip ar taip reikia nukirpti... Bet dabar jau gaila pasidarė biggrin.gif

nu kas padaryta tas padaryta tongue.gif pas mane tai neilgi plaukai, kare kirpimas tai nieko tragidko neivyko ax.gif bet po to daugiau nebenorejau cheminiu , nes susidejus ji kazkaip tiesus plaukai graziau pasirode, tik tas pliusas kad tas headline neilgai laike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 08 25, 08:42)
nu kas padaryta tas padaryta  tongue.gif pas mane tai neilgi plaukai, kare kirpimas tai nieko tragidko neivyko  ax.gif bet po to daugiau nebenorejau cheminiu , nes susidejus ji kazkaip tiesus plaukai graziau pasirode, tik tas pliusas kad tas headline neilgai laike  smile.gif

Man dabar irgi tiesūs jau daug gražesni biggrin.gif žiūriu į savo foto ir nesuprantu kodėl aš taip norėjau pabandyt cheminį, bet tikriausiai kol nebūčiau pabandžius tol būčiau galvojus... smile.gif laikys tai neilgai, jau dabar jeigu išvis nieko netepu jie vos vos paviršiuje pasibanguoja, pašukuoji ir tiesut tiesutėliai, tik prolema tame, kad tikrai laaaaaaaaaabai daug nuslinko ir neaišku kiek liks nes jie vis dar tebeslenka smile.gif niu bandau save ramint, kad nenupliksiu visai, nusikirpsiu iki pečių, ataugs, bet kartais nerviukas suiima smile.gif

Niu va kaip atrodo...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2011 08 27, 12:54)
Niu va kaip atrodo...

o man ci alabai graziai atrodo... wub.gif
aisku butu trumpesni plaukai tai taip neistystu i apacia, bet is cia gerai atrodo :wub:galiukai graziai susisuke, galetu taip visi plaukai, tai butu grazumelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 27 rugpjūčio 2011 - 12:25
sveikutes.
teko girdeti apie plauku galiuku chemini garbiniavima - pasukami tik galiukai, o patys plaukai nuo saknu pakeliami. ar bandete kas nors?
Atsakyti