Nepyk Ramsi, kad aš čia taip Jaučiuosi kaip koks stukačius Na kam juk nebūna
Gal nereikejo taip grieztai
Na, taisyklės lieka taisyklėm, ką jau čia padarysi Jei vienam padarys nuolaidą, tai paskui galo nebus....
Ką jau čia pyksi, gi pati žioplė, neperskaičiau dorai taisyklių
Ką jau čia pyksi, gi pati žioplė, neperskaičiau dorai taisyklių
Idomu kuri jas perskaite iki galo
QUOTE(kavke @ 2005 08 05, 07:37)
Idomu kuri jas perskaite iki galo
...o įkliuvau šį kartą aš
Nu ir kas cia tokio kad nuotraukyte profilyje buvo ,jei man nuotrauka nepatiks as uz ja ir taip nebalsuosiu ,nors ir man pries akis jinai bus
QUOTE(SANTA @ 2005 08 05, 07:51)
Nu ir kas cia tokio kad nuotraukyte profilyje buvo ,jei man nuotrauka nepatiks as uz ja ir taip nebalsuosiu ,nors ir man pries akis jinai bus
Atvirai sakant, ir aš nelabai suprantu, kodėl į taisykles įtraukta tokia sąlyga... Na ir kas, kad ta pati nuotraukytė bus avatare? Kas nuo to pasikeis?
Na man atrodo, kad nuotraukos iki konkursu dedamos anonimiškai, kad nieks nesusidarytų išankstinės nuostatos apie dalyvaujantį konkurse narį ar jo nuotrauką Nežinau ar čia teisingai išsireiškiau
QUOTE(zib@liux @ 2005 08 05, 11:11)
Na man atrodo, kad nuotraukos iki konkursu dedamos anonimiškai, kad nieks nesusidarytų išankstinės nuostatos apie dalyvaujantį konkurse narį ar jo nuotrauką Nežinau ar čia teisingai išsireiškiau
Esu mačius nuotraukų įdėtų iš Galerijos ar Štai mes kokie... Taisyklėse apie tai nekalbama...
QUOTE(jėga @ 2005 08 05, 10:19)
Esu mačius nuotraukų įdėtų iš Galerijos ar Štai mes kokie... Taisyklėse apie tai nekalbama...
Na į galeriją dar reikia įeiti jei nori kažką pamatyti, o avataras visada prieš akis
QUOTE(zib@liux @ 2005 08 05, 11:23)
Na į galeriją dar reikia įeiti jei nori kažką pamatyti, o avataras visada prieš akis
Taip, bet kita vertus pritariu SANTAI, balsuoju už labiausiai patikusią , o ne tą, kurią Galerijoj pagyriau
O aš prisipažįstu, kad negalėčiau taip bešališkai balsuoti, jei žinočiau, kieno ten nuotraukos . Vis tiek nors vieną balsą atiduočiau kokiai gerai pažįstamai. Aišku, jei jos nuotrauka nebūtų labai prasta .