Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Rūgpienių kaime

QUOTE(Mazhulele @ 2005 08 03, 14:42)
O man mieliausia, kur močiutė su vištyte pažindina  thumbup.gif

Man taip pat thumbup.gif. Gaila, dar balsuoti negaliu sad.gif.
Atsakyti
OI, SKIN nono.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skin @ 2005 08 04, 15:16)
Man taip pat  thumbup.gif. Gaila, dar balsuoti negaliu  sad.gif.

Parašyk dar 9 žinutes ir galėsi balsuoti thumbup.gif Man šis konkursas taip pat pirmas, kai galiu balsuoti biggrin.gif
Atsakyti
Reikes ir man bandyt prabalsuot wink.gif Nuotraukos viena uz kita grazesnes smile.gif
Atsakyti
Vieno nario avatare šiandien mačiau konkursinę nuotrauką blink.gif g.gif Pagal mane tai prieštarauj taisyklėms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zib@liux @ 2005 08 04, 18:48)
Vieno nario avatare šiandien mačiau konkursinę nuotrauką  blink.gif  g.gif Pagal mane tai prieštarauj taisyklėms  doh.gif

Taip, prieštarauja. Viename iš konkursų aš kėliau šį klausimą, ar galima konkursinės nuotraukos detalę panaudoti gaminantis avatarą - ir moderatoriai atsakė NE schmoll.gif Po konkurso, pasibaigus balsavimui - prašom.

Tai sakyk dabar niką ax.gif
Atsakyti
user posted image

blush2.gif
Atsakyti
Nu... skandalas umn.gif
Atsakyti
QUOTE(zib@liux @ 2005 08 04, 08:48)
Vieno nario avatare šiandien mačiau konkursinę nuotrauką  blink.gif  g.gif Pagal mane tai prieštarauj taisyklėms  doh.gif

g.gif nono.gif.
Atsakyti
Dar kartą primename visiems konkurso dalyviams:

kiekviename konkurso aprašyme mes pabrėžiame:
"Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis taisyklės čia"

Viena taisyklių skelbia:
"Draudžiama savo asmeniniame profilyje patalpinti nuotrauką, dalyvaujančią fotokonkurse, kaip logotipą/avatarą). Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą konkurso dalyvis gali būti diskvalifikuotas."

Atsakyti
QUOTE(zib@liux @ 2005 08 04, 15:48)

Ką jau čia bepasakysi verysad.gif Perfrazuojant žinomą posakį gaunasi jog "žioplumas neatleidžia nuo atsakomybės" doh.gif doh.gif Liūdna, aišku, betgi pati kalta cry.gif
Na, kitą sykį būsiu atidesnė ax.gif
Atsakyti
O tai ka iseme jau ramsiaus nuotrauka?
Neberandu ax.gif
Atsakyti