QUOTE(Ramunita @ 2005 08 02, 22:40)
nu ir ta kutvela negaliu atsiziuret gal ne tiek foto-kiek pavadinimas tiesiog super super rodos net girdziu to vaiko balseli
Neįkertu aš kūtvėlos.. Ką ten mergaitė mato? Ką vadina kūtvėla??
QUOTE(Kopa @ 2005 08 03, 12:02)
Neįkertu aš kūtvėlos.. Ką ten mergaitė mato? Ką vadina kūtvėla??
Niugis, sakė kažkas, kad kūtvėla- kirmėlė, bet aš taip ir nematau jos
QUOTE(Elina @ 2005 08 03, 13:04)
Niugis, sakė kažkas, kad kūtvėla- kirmėlė, bet aš taip ir nematau jos
Tada reikėjo apkarpyti nuotrauką, kad dėmesys į kirmėlę būtų ir vaiko žvilgsnį, nes dabar apžiūrėjau visa darželį ir nieko neradau Kūtvėla- geras pavadinimas Gaila tik nesimato jos.
Balsavau ir aš.Tik už kaimiškas nuotraukas Jei jau tokia tema,tai man miesčioniškos gulbės netinka . Mielių mieliausia-kur senelis su vaikiuku uogauja.Nors ten nieko įpatingo,bet Vėliau paskaičiau,kad daug kam ta nuotraukytė
O man mieliausia, kur močiutė su vištyte pažindina
QUOTE(Kopa @ 2005 08 03, 13:09)
Tada reikėjo apkarpyti nuotrauką, kad dėmesys į kirmėlę būtų ir vaiko žvilgsnį, nes dabar apžiūrėjau visa darželį ir nieko neradau Kūtvėla- geras pavadinimas Gaila tik nesimato jos.
Ten ant tvoros žiūrėk
QUOTE(Vilika @ 2005 08 03, 15:02)
Ten ant tvoros žiūrėk
Nieko nematau ir ant tvoros,. Kažkoks baltas taškas, ten ta kirmėlė ar jos galva?
Žiūrėsim, kas šį kart gers šampaną
tai kad dar ilgai laukt reikės
QUOTE(Džinė @ 2005 08 03, 19:41)
Žiūrėsim, kas šį kart gers šampaną
QUOTE(Kopa @ 2005 08 03, 18:32)
Nieko nematau ir ant tvoros,. Kažkoks baltas taškas, ten ta kirmėlė ar jos galva?
as tai manau,kad ta kutvela yra plaukuota kirmele nes mano pusseseres dukra taip vadino plaukuotas kirmeles
QUOTE(Kopa @ 2005 08 03, 18:32)
Tas baltas taškas ir yra kirmėlytė, kurią mergytė kūtvėla vadina Tą nuotrauką reikėjo išdidinti ir apkarpyti. Tada būtų