Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Rūgpienių kaime

Žinau, Kristina, žinau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 08 02, 22:40)

nu ir ta kutvela negaliu atsiziuret  tongue.gif gal ne tiek foto-kiek pavadinimas tiesiog super super thumbup.gif rodos net girdziu to vaiko balseli  biggrin.gif

Neįkertu aš kūtvėlos.. doh.gif Ką ten mergaitė mato? Ką vadina kūtvėla??
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 08 03, 12:02)
Neįkertu aš kūtvėlos.. doh.gif Ką ten mergaitė mato? Ką vadina kūtvėla??

Niugis, sakė kažkas, kad kūtvėla- kirmėlė, bet aš taip ir nematau jos blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 03, 13:04)
Niugis, sakė kažkas, kad kūtvėla- kirmėlė, bet aš taip ir nematau jos blink.gif  blush2.gif

Tada reikėjo apkarpyti nuotrauką, kad dėmesys į kirmėlę būtų ir vaiko žvilgsnį, nes dabar apžiūrėjau visa darželį ir nieko neradau cry.gif Kūtvėla- geras pavadinimas thumbup.gif Gaila tik nesimato jos.
Atsakyti
Balsavau ir aš.Tik už kaimiškas nuotraukas ax.gif Jei jau tokia tema,tai man miesčioniškos gulbės netinka schmoll.gif. Mielių mieliausia-kur senelis su vaikiuku uogauja.Nors ten nieko įpatingo,bet wub.gif wub.gif Vėliau paskaičiau,kad daug kam ta nuotraukytė thumbup.gif
Atsakyti
O man mieliausia, kur močiutė su vištyte pažindina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 08 03, 13:09)
Tada reikėjo apkarpyti nuotrauką, kad dėmesys į kirmėlę būtų ir vaiko žvilgsnį, nes dabar apžiūrėjau visa darželį ir nieko neradau cry.gif Kūtvėla- geras pavadinimas thumbup.gif Gaila tik nesimato jos.

Ten ant tvoros žiūrėk
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2005 08 03, 15:02)
Ten ant tvoros žiūrėk

Nieko nematau ir ant tvoros,. Kažkoks baltas taškas, ten ta kirmėlė ar jos galva?
Atsakyti
Žiūrėsim, kas šį kart gers šampaną laugh.gif
Atsakyti
tai kad dar ilgai laukt reikės doh.gif
QUOTE(Džinė @ 2005 08 03, 19:41)
Žiūrėsim, kas šį kart gers šampaną laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 08 03, 18:32)
Nieko nematau ir ant tvoros,. Kažkoks baltas taškas, ten ta kirmėlė ar jos galva?

as tai manau,kad ta kutvela yra plaukuota kirmele tongue.gif nes mano pusseseres dukra taip vadino plaukuotas kirmeles tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 08 03, 18:32)

Tas baltas taškas ir yra kirmėlytė, kurią mergytė kūtvėla vadina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tą nuotrauką reikėjo išdidinti ir apkarpyti. Tada būtų thumbup.gif
Atsakyti