Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Rūgpienių kaime

Du dantys tinka bulbėms skust smile.gif thumbup.gif
Mo-čiu-teee! Kadu valgyt bus? Burna džiūsta... thumbup.gif
nu ir ta kutvela negaliu atsiziuret tongue.gif gal ne tiek foto-kiek pavadinimas tiesiog super super thumbup.gif rodos net girdziu to vaiko balseli biggrin.gif
Atsakyti
man pati silciausia fotke - "uogaujame su seneliu" wub.gif wub.gif wub.gif net ko tais susigraudinau paziurejus...
Atsakyti
O aš niekad gyvenime kaime nesu buvusi, nors man jau četvertakas amžiaus blush2.gif , tad ir mano sūnelis nėra buvęs sad.gif Bet konkurse dalyvaujam, o nuotraika iš sodo kolekcijos, na teiskit mus smile.gif , laaabai jau norėjom konkurse dalyvaut smile.gif
Atsakyti
Aš jau atidaviau savo balsus biggrin.gif Ir ne tik už kaimiško pobūdžio nuotraukas, o, šiaip, už gražias, ryškias nuotraukas. Sekmės visiems biggrin.gif
Atsakyti
Betrūksta tik kaimiško kvapo į kai kurias bežiūrint... ech, kaip seniai buvau...
Atsakyti
O aš pabalsavau už paną su kiaušiniais biggrin.gif Už kitas dvi paliksiu savo panai balsuot tongue.gif
Atsakyti
Prabalsavau ir aš. Už kokias - nesakysiu ax.gif Už kaimiškas 4u.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau visas nuotraukas, bet taip ir nepastebėjau daugiabučių namų sad.gif Tik mačiau, kad yra nuotraukų iš Bajorkiemio (Bernelių užeiga) g.gif
Atsakyti
Na ten pakankamai gerai tie namai užslėpti, todėl balsuočiau vien už kūrybiškumą, o jau kad moderatoriai tokią praleido tai išvis thumbup.gif
Atsakyti
Ir man ta pana su kiausiniais thumbup.gif Taip ir zinojau kad ta paslaptinga nuotrauka Erszebeth tongue.gif yra kazkoks panasumas su atavarais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(viltele @ 2005 08 02, 22:49)
man pati silciausia fotke - "uogaujame su seneliu" wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man irgi smile.gif
Atsakyti
prabalsavau ir ne tik už kaimiškas, bet šiaip mielas nuotraukas.

ir mes dalyvaujam, nors gal kam ir kilo abejonių ar čia kaime, tad galiu drąsiai užtikrinti, kad tai pats kaimiškaisias kaimas koks tik gali būti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo $kristina$: 03 rugpjūčio 2005 - 09:54