Du dantys tinka bulbėms skust
Mo-čiu-teee! Kadu valgyt bus? Burna džiūsta...
nu ir ta kutvela negaliu atsiziuret gal ne tiek foto-kiek pavadinimas tiesiog super super rodos net girdziu to vaiko balseli
man pati silciausia fotke - "uogaujame su seneliu" net ko tais susigraudinau paziurejus...
O aš niekad gyvenime kaime nesu buvusi, nors man jau četvertakas amžiaus , tad ir mano sūnelis nėra buvęs Bet konkurse dalyvaujam, o nuotraika iš sodo kolekcijos, na teiskit mus , laaabai jau norėjom konkurse dalyvaut
Aš jau atidaviau savo balsus Ir ne tik už kaimiško pobūdžio nuotraukas, o, šiaip, už gražias, ryškias nuotraukas. Sekmės visiems
Betrūksta tik kaimiško kvapo į kai kurias bežiūrint... ech, kaip seniai buvau...
O aš pabalsavau už paną su kiaušiniais Už kitas dvi paliksiu savo panai balsuot
Peržiūrėjau visas nuotraukas, bet taip ir nepastebėjau daugiabučių namų Tik mačiau, kad yra nuotraukų iš Bajorkiemio (Bernelių užeiga)
Na ten pakankamai gerai tie namai užslėpti, todėl balsuočiau vien už kūrybiškumą, o jau kad moderatoriai tokią praleido tai išvis
Ir man ta pana su kiausiniais Taip ir zinojau kad ta paslaptinga nuotrauka Erszebeth yra kazkoks panasumas su atavarais
QUOTE(viltele @ 2005 08 02, 22:49)
man pati silciausia fotke - "uogaujame su seneliu"
Man irgi