Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Rūgpienių kaime

QUOTE(jėga @ 2005 08 02, 12:11)
Kur paspaust blink.gif  Tai nuspaudus ant tos foto ir taip matos, kad dvyniai obuolius pardavinėja mirksiukas.gif , bet bendram nuotraukų puslapy ten du vaikiukai prie kažkokio namo stovi g.gif  g.gif

uždėk pelytę ant tos foto ir suspausk vienu kartu Ctrl ir F5, tada nebematysi vaikiukų kibiriukuose tongue.gif
Atsakyti
Nenoriu įžeist, bet kaip susiję kaimas ir daugiaaukščiai iš miegamųjų kvartalo? g.gif
Atsakyti
Gal man su regėjimu ne kas, bet peržiūrėjau visas nuotrauka ir anei vienoje nemačiau daugiaaukščių iš miegamųjų rajono. Tiesa vienoje nuotraukoje kur mergaitė guli ant zolytės ir matosi raudonų plytų namo pamatai, bet horizonte ir nuosavi namai ar vienkiemiai, nepamirškim kad ir kainuose kartais stovi koks vienas ar du daugiabučiai namai, bet nuo to kaimas netampa miestu ir dar miegamuoju rajonu blink.gif
Atsakyti
Ne Drambliuk, ne ta mirksiukas.gif As senai pastebejau tuos daugiabucius... Tik kad nuotrauka tamsi, tai nelabai ir matosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnie @ 2005 08 02, 13:07)
Nenoriu įžeist, bet kaip susiję kaimas ir daugiaaukščiai iš miegamųjų kvartalo?  g.gif

Na as irgi perziurejau visas nuotraukas ir schmoll.gif ner daugiaauksciu smile.gif Kad daug kur vietoj kaimo - sodai, tai cia faktas g.gif Bet cia manau, nieko tokio, vistiek gamta, zeme... nors balsuosiu uz tikrai kaimiskus vaizdus, kurie pazadina kazka sirdi, is vaikystes... 4u.gif uz sviesa is namelio, pasislepusio uz krumu, uz pavargusias rankas mociutes, susilaukusios anukes i svecius...
Atsakyti
QUOTE(Silver women @ 2005 08 02, 14:18)
Ne Drambliuk, ne ta mirksiukas.gif  As senai pastebejau tuos daugiabucius... Tik kad nuotrauka tamsi, tai nelabai ir matosi tongue.gif

ohmy.gif Dabar pamaciau ir as mad.gif
Atsakyti
Kuri nes nerandu?
Atsakyti
atsidaryk fotokonkursą ir paspausk smile.gif
QUOTE(jėga @ 2005 08 02, 12:11)
Kur paspaust blink.gif  Tai nuspaudus ant tos foto ir taip matos, kad dvyniai obuolius pardavinėja mirksiukas.gif , bet bendram nuotraukų puslapy ten du vaikiukai prie kažkokio namo stovi g.gif  g.gif

Atsakyti
Atradau ir as tuos gyvenamojo rajono vaizdus, tik kad ir pati nuotrauka man visai nesiasocijuoja su kaimu, gal todėl ir nepastebėjau iš karto. Aš balsuosiu už tikrai kaimiškus vaizdus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drambliukas*: 02 rugpjūčio 2005 - 15:45
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 08 02, 15:43)
Atradau ir as tuos gyvenamojo rajono vaizdus, tik kad ir pati nuotrauka man visai nesiasocijuoja su kaimu, gal todėl ir nepastebėjau iš karto. Aš balsuosiu už tikrai kaimiškus vaizdus  4u.gif

man ir kaimo vaizdeliai, seni nameliai daug labiau ziurisi skaitant temos pavadinima, todel ir as manau balsuot uz kaimiskus vaizdeliu drinks_cheers.gif

nos pacios nuotrauka be nameliu blush2.gif
Atsakyti
o aš neatrandu tos nuotraukos cry.gif na tiek to..
Atsakyti
QUOTE(daurynka @ 2005 08 02, 20:40)
o aš neatrandu tos nuotraukos cry.gif na tiek to..

Maniškė foto ne iš kaimo biggrin.gif Žr. patį pirmą postą šioje temoje (po Aurėjos). Už kelių šimtų metrų - Akropolis, vat tame ir prikolas, ir ironija. Antenas buvo galima ir nukirpti, bet tyčia palikau. Nu nemėgstu ramiai gyventi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikėjausi, kad nepatvirtins - tuomet būčiau dėjusi savo vaikystės foto arba išvis nedalyvavus, bet kad jau suėjo, netgi atvirai pasigyrus forume - tai kodėl nepažaisti? mirksiukas.gif Beje, pati žadu balsuoti irgi už "kaimietiškiausias" nuotraukas ax.gif Ne soduose, ne karvės fone kur nors pakeliui į maudynes ežere užmiestyje, o tokias "true" biggrin.gif
Atsakyti