Tai sveikinam ir Gabriela su jos dukryte
vaio ir vel pataikiau sikart tik viena nuotraukyte,bet uztai ji pirmoji nors kitu tai ziauriai nepataikiau...bet ziuriu kuo toliau - tuo labiau pataikau
QUOTE(Ramunita @ 2005 08 08, 23:00)
vaio ir vel pataikiau sikart tik viena nuotraukyte,bet uztai ji pirmoji nors kitu tai ziauriai nepataikiau...bet ziuriu kuo toliau - tuo labiau pataikau
O man kaip tik didesnis malonumas, kai "nepataikau" Kai įžvelgiu kažką ypatingo nuotraukoje, ko nepamato kiti. Ne kartą taip buvo - kai matai, jog nuotrauka gavo kokius 2-3 balsus, ir žinai, kad vienas iš jų tavo Štai šiame konkurse mano "akropolinė" nuotrauka irgi patiko... keturiems Ir baisiai įdomu, kam? Kas tokie turi nestandartinį skonį? Kas pagavo kampą? Ta pačia proga ir dėkoju už balsus
QUOTE(Ramunita @ 2005 08 08, 22:00)
nors kitu tai ziauriai nepataikiau...bet ziuriu kuo toliau - tuo labiau pataikau
nelabai suprantu ką čia reikia taikyti ir pataikyti . Aš pvz. balsuoju už MAN patinkančias foto , ne masėms
QUOTE(Erszebeth @ 2005 08 08, 22:36)
O man kaip tik didesnis malonumas, kai "nepataikau" Kai įžvelgiu kažką ypatingo nuotraukoje, ko nepamato kiti. Ne kartą taip buvo - kai matai, jog nuotrauka gavo kokius 2-3 balsus, ir žinai, kad vienas iš jų tavo Štai šiame konkurse mano "akropolinė" nuotrauka irgi patiko... keturiems Ir baisiai įdomu, kam? Kas tokie turi nestandartinį skonį? Kas pagavo kampą? Ta pačia proga ir dėkoju už balsus
Aš balsavau už tavo Erszebeth
Ačiū zib@liux
QUOTE(Erszebeth @ 2005 08 08, 23:36)
o man liudna,kad kios mamytes man patinkacios nelaiko saunia...pavyzdziui tos kutvelos
QUOTE(Aurėja @ 2005 08 08, 10:42)
raganele, sveikiname tave ir apdovanojame firminiu supermama.lt bronzos medaliu
[attachmentid=27393]
bei firminiu supermama.lt prizu!
[attachmentid=27393]
bei firminiu supermama.lt prizu!
Oho mes su zuikiu netgi prizą gausim
Nežinojau Aš jau ir taip visiems aplink giriuosi, kad tėtis iš žolės gražiai sūnelį su triušiuku pas močiutę kieme nufotkino
Ačiū visiems, kas balsavot už zuikius
O kai mes neturim pažįstamų tetų, kurios būtų užsiregistravusios supermamoj, tai ir negavom nė vieno balso. Bet man dukrytės nuotrauka vistiek pati gražiausia.
Laimėtojus kviečiame parašyti asmenines žinutes SuperMamai ir susitarti dėl prizų atsiėmimo. Ačiū!
QUOTE(Aurėja @ 2005 08 26, 07:44)
Laimėtojus kviečiame parašyti asmenines žinutes SuperMamai ir susitarti dėl prizų atsiėmimo. Ačiū!
Parašiau žinutę supermamai, bet gavau atsakymą,kad perpildyta dėžutė ar pan.,kad žinutės negavo