Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Rūgpienių kaime

QUOTE(Mama_Tania @ 2005 07 30, 10:58)
"Lenk medį kol jaunas.."
Vat imsiu ir palenksiu tą medį, babos kaime.
Labai faina nuotrauka thumbup.gif

Man irgi wub.gif
Atsakyti
Sveikinu dalyves (-ius) laimėjusius kaimietiškame fotokonkurse 4u.gif
Tai, kaip suprantu, pirmos vietos - dvi g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikinu visus nugalėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai džiaugiuosi, kad pirmoje vietoje nuotraukytė, už kurią aš labiausiai sirgau wub.gif clap.gif
Atsakyti
O mane tiesa pasakius labai nustebino rezultatai... Aišku, dėl skonio nesiginčijama, bet daug foto, kurios buvo gerai įvertintos, nieko bendro su konkurso tema neturėjo...
Kaip ten bebūtų, sveikinam nugalėtojus!
Jėga, o kodėl tik du taviškiai ?smile.gif Ot įspūdinga būtų visą šeimynėlę pamatyti ant liepto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2005 08 08, 08:21)
Jėga, o kodėl tik du taviškiai ?smile.gif Ot įspūdinga būtų visą šeimynėlę pamatyti ant liepto biggrin.gif

blush2.gif
Lieptas gali neišlaikyt laugh.gif
Atsakyti
Ačiū visiems balsavusiems už mūsų nuotraukėlę, labai malonu, kad patikome 4u.gif
Atsakyti
O as visus nugaletojus si karta atspejau.Sveikinu 4u.gif .O beje nesitikejau kad uz savo nuotraukyte tiek daug balsu gausiu,aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojus. Mes dalyvavom pirmą kartą ir tegavom vieną balsą blush-anim-cl.gif
Gal kitą sykį pasirodysim geriau...biggrin.gif
Atsakyti
ir aš prisidedu prie sveikinimų thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš sveikinu nugalėtojus, šį kartą net dvi pirmos vietos clap_1.gif Už vieną iš jų ir aš balsavau, kur dvi sesytės už lango, superinė nuotrauka thumbup.gif Ačiū ir už mūsų nuotraukai skirtus balselius bis.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ačiū visiems foto konkurso "Atostogos Rūgpienių kaime" dalyviams! Kviečiame į apdovanojimų ceremoniją clap_1.gif

[attachmentid=27386] [attachmentid=27387]

first.gif first.gif Šįkart turime net 2 pirmąsias vietas!

Nuotraukos "Et...Kur ta močiutė su pieneliu taip ilgai užtruko??? Baigiam akutes praganyti..." (Evita) ir "Na pagaliau visas palesinau, va tik prakaitą nusibrauksiu ir lėksiu pas panas smile.gif" (Nerimama) pelnė daugiausia balsų ir yra apdovanojamos firminiais supermama.lt aukso medaliais clap_1.gif clap_1.gif

[attachmentid=27388] [attachmentid=27388]

Sveikiname Evita bei Nerimama! Jūsų lauks ir firminiai supermama.lt prizai smile.gif

second.gif Antrąją vietą laimėjo nuotrauka "Ką tik iš pieninės..." clap_1.gif

[attachmentid=27389]

remita, sveikiname tave ir apdovanojame firminiu supermama.lt sidabro medaliu!

[attachmentid=27390]

bei firminiu supermama.lt prizu smile.gif

third.gif Trečiąją vietą laimėjo nuotrauka "zuikiai" clap_1.gif

[attachmentid=27391]

raganele, sveikiname tave ir apdovanojame firminiu supermama.lt bronzos medaliu clap_1.gif

[attachmentid=27393]

bei firminiu supermama.lt prizu! smile.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mieli laimėtojai, dėl prizų atsiėmimo vėliau susitarsite asmeninėmis žinutėmis su SuperMama (kuri šiuo metu dar atostogauja). Vėliau čia pranešime dar kartą, kad jau galima atsiimti prizus. Ačiū.

Visiems sėkmės, ir jau laukiame jūsų nuotraukų kitame vasaros foto konkurse "Man jūra iki kelių!" smile.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(zib@liux @ 2005 08 08, 10:40)
Ir aš sveikinu nugalėtojus, šį kartą net dvi pirmos vietos  clap_1.gif Už vieną iš jų ir aš balsavau, kur dvi sesytės už lango, superinė nuotrauka  thumbup.gif Ačiū ir už mūsų nuotraukai skirtus balselius  bis.gif

ten ne sesytes o drauges blush2.gif ... Mano dukryte ir Evitos dukryte. Netycia pagautas vaizdelis, atostogaujant kaime thumbup.gif . Mano sirdis soka kankanus pamacius rezultatus. esvarbu, kad ne as idejau ta nuotrauka, ale ten ir mano vaikas joje wub.gif . Aciu visom balsavusioms . Kaip smaguuuuuuuuuuu biggrin.gif
Atsakyti