Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Rūgpienių kaime

QUOTE(asMona @ 2005 08 05, 12:45)
O aš prisipažįstu, kad negalėčiau taip bešališkai balsuoti, jei žinočiau, kieno ten nuotraukos  blush2.gif. Vis tiek nors vieną balsą atiduočiau kokiai gerai pažįstamai. Aišku, jei jos nuotrauka nebūtų labai prasta  ax.gif.

mirksiukas.gif
Atsakyti
Skundikės lens.gif listen.gif hah.gif
Ramsius, kas nerizikuoja - tas negeria sampano/negauna awards biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Juk tai tik žaidimas, tai žaiskime pagal tasykles, nėr ko čia putoti friends.gif
Atsakyti
nieko čia baisaus taigi neatsitiko smile.gif o ir nuotrauka man bent jau labiau būtų tikusi į prieš tai buvusį konkursą "Žiedai tarp žiedų".
O dėl balsų pažįstamiems, taigi, ir tai, jei tai tavo geri pažįstami, tai tuos vaikus pažįsti kaip nuluptus, nepaisant to, ar yra apačioj nikas parašytas, ar ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Evita @ 2005 08 05, 20:31)
O dėl balsų pažįstamiems, taigi, ir tai, jei tai tavo geri pažįstami, tai tuos vaikus pažįsti kaip nuluptus, nepaisant to, ar yra apačioj nikas parašytas, ar ne wink.gif

Todėl ir turėtų leisti balsuoti naujokes - jos dar čia nieko nepažįsta mirksiukas.gif.
Atsakyti
Naujokų gali pasidaryt kiekviena forumietė ir prabalsuot už savo foto, arba kelis kartus už draigės nuotrauka smile.gif Va taip va, apvaikštai pvz savo darbuovietės visus kompus, užsiregistruoji, ir turėdama teisę balsuot kaip naujokė gali daaaaug balsų atiduot už savo foto. Todėl, manau ir neleidžia naujokėm balsuot ir gerai daro thumbup.gif
Atsakyti
nagi,balsuokit balsuokit..ir mums malonu bus nors vieną balselį gauti.ypatingai rugpjūčio 8-ąją...kaip ir gimtadienis modelio nuotraukoje ax.gif

įsivaizduoju kas būtų jei būtų galima naujokėm balsuot doh.gif jaučiu sulig kiekvienu konkursu padaugėtų naujų narių. tongue.gif gal ir gerai? rolleyes.gif
Atsakyti
Pabalsavau uz tikrai labai kaimiskas, siltas ir miesas man nuotraukytes -

Vistiek as tuos triusius paleisiu
Ir tada pirma karta sutikau vistyte...
Et...Kur ta mociute su pieneliu taip ilgai uztruko..
Atsakyti
As jau irgi prabalsavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svyturys @ 2005 08 06, 15:33)
Pabalsavau uz tikrai labai kaimiskas, siltas ir miesas man nuotraukytes -

Vistiek as tuos triusius paleisiu
Ir tada pirma karta sutikau vistyte...
Et...Kur ta mociute su pieneliu taip ilgai uztruko..

Ir tada pirmą kartą sutikau vištytę...
Va šita man pati pačiausia thumbup.gif

Atsakyti
Uf, aš jau irgi prabalsavau ax.gif.
Man pati pačiausia ta, kur senelis su anūkėliu uogytes renka thumbup.gif.
Dar patiko vaikiukas su zuikučiu - gal ne pati kaimiškiausia, bet labai jau duetas gražus wub.gif.
Atsakyti
Surinkau ir aš jau reikiamą žinučių kiekį ir prabalsavau tongue.gif.
Atsakyti