O aš prisipažįstu, kad negalėčiau taip bešališkai balsuoti, jei žinočiau, kieno ten nuotraukos . Vis tiek nors vieną balsą atiduočiau kokiai gerai pažįstamai. Aišku, jei jos nuotrauka nebūtų labai prasta .
Juk tai tik žaidimas, tai žaiskime pagal tasykles, nėr ko čia putoti
Mes negalime gyventi be karmos. Viskas yra iš anksto nuspręsta gyvūnui, bet ne žmogui. Gyvūnas neturi nei atsakomybės, nei reikalavimų. Žmonės turi laisvę, taip pat ir intelektą.
nieko čia baisaus taigi neatsitiko o ir nuotrauka man bent jau labiau būtų tikusi į prieš tai buvusį konkursą "Žiedai tarp žiedų". O dėl balsų pažįstamiems, taigi, ir tai, jei tai tavo geri pažįstami, tai tuos vaikus pažįsti kaip nuluptus, nepaisant to, ar yra apačioj nikas parašytas, ar ne
O dėl balsų pažįstamiems, taigi, ir tai, jei tai tavo geri pažįstami, tai tuos vaikus pažįsti kaip nuluptus, nepaisant to, ar yra apačioj nikas parašytas, ar ne
Naujokų gali pasidaryt kiekviena forumietė ir prabalsuot už savo foto, arba kelis kartus už draigės nuotrauka Va taip va, apvaikštai pvz savo darbuovietės visus kompus, užsiregistruoji, ir turėdama teisę balsuot kaip naujokė gali daaaaug balsų atiduot už savo foto. Todėl, manau ir neleidžia naujokėm balsuot ir gerai daro
Uf, aš jau irgi prabalsavau . Man pati pačiausia ta, kur senelis su anūkėliu uogytes renka . Dar patiko vaikiukas su zuikučiu - gal ne pati kaimiškiausia, bet labai jau duetas gražus .