Atostogos Rūgpienių kaime
Vasaros atostogos kaime tai lakstymas basomis po pievą, šiltas šviežias karvutės pienas, vištyčių lesinimas, daržo ravėjimas ir nesibaigiantys darbai prie šieno, visas tuntas pusbrolių bei pusseserių prie bendro stalo, sekmadienio kermošius prie bažnyčios, žvejyba, kaimiška pirtelė ir dar nesuskaičiuojama galybė pramogų, užsiėmimų bei darbų.
Skelbiame naują nuotaikingą vasaros fotokonkursą "Atostogos Rūgpienių kaime! Siųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų mažylis ar jau paaugęs vaikas/-ai smagiai įdomiai leidžia laiką kaime, padeda dirbti jums/seneliams ūkio darbus, pramogauja gryname ore. Jei neturite nuotraukos su savo vaikais, atostogaujančiais kaime, galbūt rasite ryškią kokybišką foto iš savo vaikystės kaime. Lauksime linksmų vasariškų kaimietiškų vaizdelių!
Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems.
Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis - taisyklės čia
Sugalvokite nuotraukai originalų pavadinimą, taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).
Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2005 07 25 iki 2005 08 02
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 08 03 2005 08 08
Dalyvaukite ir laimėkite puikių firminių supermama.lt prizų!
Jau startuojam laukiam nuotraukų patvirtinimui
O ką daryt, jei kaimo nėr? Akropolis irgi kaimas Žolė ir dangus visur vienodi, o ant Ozo netgi gražesni, nei kitur
Nu liuks nuotraukos.
Pakol kas gražiausia " prie tvartelio ant kelmelio..." Dar labai liuks " čia gyva žemė", ar kažkas tokio, tik ji nėra visai jau kaimiška
O šitam konkurse bent jau aš noriu tokių tikrų kaimo vaizdų. Man labai gražu. Gal dėl to, kad pati kaimo niekada neturėjau
Pakol kas gražiausia " prie tvartelio ant kelmelio..." Dar labai liuks " čia gyva žemė", ar kažkas tokio, tik ji nėra visai jau kaimiška
O šitam konkurse bent jau aš noriu tokių tikrų kaimo vaizdų. Man labai gražu. Gal dėl to, kad pati kaimo niekada neturėjau
O aš kadangi kaime užaugau, tai labai gerai įsivaizduoju, kas ten gali vykt ir vyksta aš už visokio stiliaus nuotraukas, tikrai smagu, kad bent jau kol kas jų visokių ir yra
Norejau paklausti: idejau nuotraukyte, o man parase, kad ji nepatvirtinta, ar tai reiskia, kad ja atmeta? Aciu
QUOTE(Džinė @ 2005 07 25, 20:29)
Norejau paklausti: idejau nuotraukyte, o man parase, kad ji nepatvirtinta, ar tai reiskia, kad ja atmeta? Aciu
Nepatvirtinta, nes dar nespėjo patvirtinti Palauk, ir patvirtins.
QUOTE(ewa @ 2005 07 25, 16:02)
" čia gyva žemė", ar kažkas tokio, tik ji nėra visai jau kaimiška
Aha
Jau iš pirmųjų nuotrauku matosi, kad bus labai įvairių nuotraukų konkursas ir man tai labai patinka
Tik gaila, kad mažoka originalių pavadinimų
Tik gaila, kad mažoka originalių pavadinimų
Iš dabar esančių nuotraukų labiausiai patinka"Joja joja lietuvaičiai" ir mašinos remontininkai