nu zinok nuemiau,bet vistiek nieko
na, tas yra gerai kai ijungtas tada nemeto visokiu reklamu. Tai tu ji gali kai reikia issijungti, o kai nereikia ijungti
Sunku pasakyti. Matyt kazka negerai darai :/
QUOTE(Cucumi @ 2009 01 14, 00:10)
na, tas yra gerai kai ijungtas tada nemeto visokiu reklamu. Tai tu ji gali kai reikia issijungti, o kai nereikia ijungti
jauciu,nes nieko daugiau nematau ka spausti
as taip ir supratau,kad ten turi ileisti i mano nuotraukas,o po to jas redaguoji
man svarbu ismokti perkelti tas nuotraukas i foruma
Tai labai paprasta. Tai gal jau susitvarkei su tuo fotoz.lt, jei ne rasyk man az. As prisijungsiu prie tavo kompo ir padesiu tau
Kodel man neiseina ideti visos nuotraukos. Raso fotki, ir tik paspaudus ant nuorodos matosi nuotrauka ?
QUOTE(Dvynuku mamyte @ 2009 01 18, 18:20)
Sveiki, niekaip nezinau kaip ikelti nuotraukas.JOs pas mane yra ne internetiniame psl. bet folderyje kompe.Taigi visu pirma kyla klausimas kaip jas idet i internetini psl. o poto kaip i9s jo ideti cia???GAl kas nors zinot?
Pirma susikurk internete albumą, arba kelk per čia http://imageshack.us/
noriu susikurt foto albumą nete,kad galečiau įdėt nuotraukėlę skelbime..
bet susiduriu su juokinga problema registruojantis nematau kodo
jau išbandžiau 6 saitus -todėl pradedu galvot,gal kaltas mano kompiuteris ...
padėkit prašau
arba busiu priversta parašyt 100 žinučių ne į temą,kad galečiau įdėt nuotraukytes
bet susiduriu su juokinga problema registruojantis nematau kodo
jau išbandžiau 6 saitus -todėl pradedu galvot,gal kaltas mano kompiuteris ...
padėkit prašau
arba busiu priversta parašyt 100 žinučių ne į temą,kad galečiau įdėt nuotraukytes
Nugi tada kelk nuotraukas per nuorodas kurios yra anksčiau duotos
Problema..
Kėliau nuotraukas is fotki.com. Susikėlė labai mažo formato. Nepatogu vartotojam žiūrėti.
Ar galima kažka taisyti pačiam, netrukdant moderatoriu? Ką ne taip darau, kur klaida?
Kėliau nuotraukas is fotki.com. Susikėlė labai mažo formato. Nepatogu vartotojam žiūrėti.
Ar galima kažka taisyti pačiam, netrukdant moderatoriu? Ką ne taip darau, kur klaida?
tai,kad išbandžiau visas čia nuorodas
fotki net neleido prisiregistruot,rašo lietuviams skirtos vietos jau perpildytos
codakgallery vienintelė,kuri neprašė įvest kodo,kurio aš nematau,bet man uždarius tinklapį-niekas nebemato nuotraukų jame..
fotki net neleido prisiregistruot,rašo lietuviams skirtos vietos jau perpildytos
codakgallery vienintelė,kuri neprašė įvest kodo,kurio aš nematau,bet man uždarius tinklapį-niekas nebemato nuotraukų jame..