labai gera nuotrauku talpykla yra skydrive.com jie duoda 25GB nemokama talpykla, o ir nuotraukas galima kelti is karto nors ir po 100 patogu ir lengva naudotis, galima susikelti ir dokumentus
QUOTE(banginiukas @ 2010 02 02, 14:15)
labai gera nuotrauku talpykla yra skydrive.com jie duoda 25GB nemokama talpykla, o ir nuotraukas galima kelti is karto nors ir po 100 patogu ir lengva naudotis, galima susikelti ir dokumentus
Labai dėkui už info,išbandysim būtinai
QUOTE(banginiukas @ 2010 02 02, 14:15)
o ir nuotraukas galima kelti is karto nors ir po 100
Kažkodėl man taip neduoda
Sveikos. Reikia pagalbos
Kaip į fotki.com įkelti paveiksliuką iš interneto. Pvz. radau patikusį rūbelį internetinėj parduotuvėj ir noriu jį išsaugoti ne kompiuteryje, bet fotki, kaip tai padaryt?
Kaip į fotki.com įkelti paveiksliuką iš interneto. Pvz. radau patikusį rūbelį internetinėj parduotuvėj ir noriu jį išsaugoti ne kompiuteryje, bet fotki, kaip tai padaryt?
neįmanoma. prieš keldama į fotki vistiek turėsite išsaugoti kompiuteryje. galima nebent įsikelti nuorodą per 'mano nuorodas'
QUOTE(l'eau @ 2010 02 03, 09:03)
neįmanoma. prieš keldama į fotki vistiek turėsite išsaugoti kompiuteryje. galima nebent įsikelti nuorodą per 'mano nuorodas'
Nežinau kaip, bet pavyko
O gal galit paaiškint kaip įsikelt per mano nuorodas? Ačiū.
tereikia tiesiog įvesti nuorodą ir išsaugoti
noriu paklausti, kaip istrinti foto is radical.ru, jei nesu prisiregistravusi. o jei dabar prisiregistruociau ar galeciau tada istrinti?
QUOTE(irinejus @ 2010 02 09, 19:00)
noriu paklausti, kaip istrinti foto is radical.ru, jei nesu prisiregistravusi. o jei dabar prisiregistruociau ar galeciau tada istrinti?
Nors kiek logiškai pamąsčius, aišku, kad ne.
QUOTE(settle @ 2010 02 09, 20:10)
ir as taip pagalvojau, bet viena forumiete patare pasiklausti tikslesnio atsakymo
nu nepykit del to mano klausimo
Bandau, bandau, bet visada rodo adresą o ne pačią nuotrauką
QUOTE(settle @ 2010 02 09, 18:10)
O kuo čia logika dėta? Ta foto juk kažkur "nusėda" toje svetainėje? Ar automatiškai ištrinama po tam tikro laiko?
Papildyta:
QUOTE(juraza @ 2010 02 09, 20:56)
Bandau, bandau, bet visada rodo adresą o ne pačią nuotrauką
Ar paspaudžiat IMG mygtuką?