QUOTE(Svajoklė* @ 2010 01 14, 15:43)
Gal pagelbetumet ir man?
1. Susikuriau fotki. com nuorodele, susidejau nuotraukas, bet kai atsidarau nieko jame nerodo, tik uzrasas "Mano fotki" t.y. turiu pirmiau paspausti "mano albumai" kad parodytu albumelius. Kaip padaryti kad iskarto atsivertus albumeliai butu matyti?
2. Kaip padaryti, kad paspaudus ant mano nuorodos i fotki, i ja galetu ieiti visi, pasiziureti mano darbelius, kad nereiketu vesti prisijungimo vardo ir slaptazodzio, bet kad nuotraukas redaguoti ir kelti galeciau tik as.
3. Kaip pasidaryti nuorodele i darbelius pvz uzrasu "mano darbai" ar pan. cia supermamoje vietoje paraso?
Pagelbekit prasau
labux as ir zalia tuose kompuose bet siandien kaip tik susikuriau savo puslapiuka cia. pirmiausia uzeini i mano albumai ir spaudi create new album. susikuri albuma ir ji automatiskai jau rodo kai atsidarai tu. o kad matytu kiti zmones reikia tau atsijungti ir viskas kas privatu dingsta pasilieka tik tavo sukurti albumai - tai kas tavo rodoma viesai. tada linka ta kopijuoti ir keli kur nori
del trecio klausimo tai nezinau gal kitos mamos zenkliai daugiau uz mane zinancios parasys
Papildyta:
o gal kas zinote kaip panaikinti "spyna" fotki.com sukurtame albume. susikuriau du albumus viska dariau taip pat, o viena atidaro normaliai o kitas su spyna (cia kai nori kad viesai matytusi ir slaptazodzio kitiems zmonems nereiktu ivedineti).