[quote=dominyka3,2009 10 22, 20:17]
[quote=Ambrozija,2008 12 30, 00:26]
Dabar jau gali įeit į savo albumą su nuotraukomis. Paspaudi atskirai ant nuotraukos. Jei nori, kad rodytų ją [/color]viešai, spaudi ant Share photo
foto.lt
[color=darkviolet]
Aš čia kažko nebesuprantu , sakot, kad balti langai vietoj nuotraukos dėlto, kad nepaviešinu, o čia rašot norint paviešinti reikia spausti Share photo, bet aš tą spaudžiu, kai noriu nuotrauką įkelti į foruma, ir man vis vien fotki albume jos nepaviešina
[/quote]
QUOTE(Oksana76 @ 2009 11 29, 14:35)
Sveiki
Norejau paklausti... gal kas zino? Kiek laiko laikomos nuotraukos FOTKI.COM puslapije? Ar jos nedingsta po kiek laiko?
Norejau paklausti... gal kas zino? Kiek laiko laikomos nuotraukos FOTKI.COM puslapije? Ar jos nedingsta po kiek laiko?
Ko gero,kol pati neištrini,nes jau seniai susikėlus esu ir viskas liuks,niekas nedingsta
SVEIKOS, GAL GALITE PARASYTI, kaip isikelti nuotrauka i zinute? su nuoroda is kito psl moku, bet nemoku, kad iskart zinuteje butu foto po skelbimu labai reikia
QUOTE(eliukė @ 2009 12 13, 02:42)
gal patarsit? susikūriau foto albumą, pasidariau parašą o man rašo my webpage. tai kaip jūs pasirašot pvz: mano darbai ir t.t ir antras klausimėlis kaip kelis parašus padaryti.
ačiū
ačiū
Tai vietoj to MY WEBPAGE įrašyk norimus žodžius kitus parašus pasidarysi,kaip ir pirmą,jei to klausei
QUOTE(eliukė @ 2009 12 13, 13:47)
Irce6 - ačiū . dar vienas klausimėlis: ar galima prie nuotraukos prisegti dar nuotraukyčių (ta pačia tema). t.y atidarius vieną nuotrauką prie jos dar būtų papildomos. (FOTKI.COM)
tu čia apie fotki.com psl. klausi tai albumą pasidarai ir keli,paskui kitą albumą,jei taip supratau
ne, netaip supratai. aš turiu omeny atidarius albumą, paspaudus ant patikusiios nuotraukos(kad padidintų), atsidaro padidėjusi nuotrauka ir šalia dar apie tapačia temą fotkės. nu pvz. nufotkinau sage iš priekio ir idėjau į albumą, ta pačia sagę nufotkinau ant bliuzkės, dar ,sakykim iš blogosios pusės... tai kaip man tas nuotraukas prikabinti prie tos vienos pagrindinės?