Sveiki, gal kas galit padėti
Esmė tame kad visada naudojausi photobucketų ir keliau negalvodama apie tai kiek įkėliau, o dabar nusprendžiau savo darbeliams susikurti fotki.com albumą-tai va, atsiunčiau tą programėlė kad daug iš karto kelti galima būtų, įkeliau gal 70 nuotraukų, tiesa paspaudžiau varnelę kad jas mažintu, bet visvien sako jau nebera vietos
Kaip tai gali būti?
Va taip rašo...
Negi tokia maža ten erdvė mačiau pas supermamos merginas didžiausius rankdarbių albumus tai kažkaip netikiu kad tikrai nebėra vietos...
O iš viso nerandu kad ten kur rašytu kokia albumo apimtis, ir kiek nuotraukos užima
QUOTE(dominyka3 @ 2009 10 02, 15:40)
Sveiki, reikia pagalbos fotki, ant nuotraukos paspaudus dešinį pelės klavišą atsidaro lentelė, ir netyčia paspaudžiau vietoj antros trečią eilutę ( bookmark this link ) ir dabar man neberodo nuotraukų, ar galima atstatyti
Gal permatomom raidėm prašau pagalbos QUOTE(dominyka3 @ 2009 10 21, 20:18)
Gal permatomom raidėm prašau pagalbos
Prasai tikrai gerom raidem,bet matomai niekas nzn kas cia gali buti...arba tie kas zino cia neuzsuka as tikrai neisivaizduoju kas gali buti
QUOTE(dominyka3 @ 2009 10 21, 20:18)
Gal permatomom raidėm prašau pagalbos
aš irgi nežinau kas tau gali būti... o ir man nieks nepataria...nors problema neišnyko...
[quote=Tamsioji ugnis,2009 10 17, 14:24]
Nelabai ir aš nusimanau su tom programom, bet gal pabandyk nepersisiūsti, o tiesiog iš naujo visas nuotraukas įsikelti i fotki
Papildyta:
Nelabai ir aš nusimanau su tom programom, bet gal pabandyk nepersisiūsti, o tiesiog iš naujo visas nuotraukas įsikelti i fotki
Papildyta:
QUOTE(Irce6 @ 2009 10 21, 21:17)
Prasai tikrai gerom raidem,bet matomai niekas nzn kas cia gali buti...arba tie kas zino cia neuzsuka as tikrai neisivaizduoju kas gali buti
jei moderatorė čia net neužsuka, tai kam tada ta moderatorė, reiks turbūt į AŽ rašyt, nes jau čia asmeniškai į ją kreipiaus ir net neparašo kad negali padėti
[quote=Ambrozija,2008 12 30, 00:26]
Dabar jau gali įeit į savo albumą su nuotraukomis. Paspaudi atskirai ant nuotraukos. Jei nori, kad rodytų ją [/color]viešai, spaudi ant Share photo
foto.lt
[color=darkviolet]
Aš čia kažko nebesuprantu , sakot, kad balti langai vietoj nuotraukos dėlto, kad nepaviešinu, o čia rašot norint paviešinti reikia spausti Share photo, bet aš tą spaudžiu, kai noriu nuotrauką įkelti į foruma, ir man vis vien fotki albume jos nepaviešina
Dabar jau gali įeit į savo albumą su nuotraukomis. Paspaudi atskirai ant nuotraukos. Jei nori, kad rodytų ją [/color]viešai, spaudi ant Share photo
foto.lt
[color=darkviolet]
Aš čia kažko nebesuprantu , sakot, kad balti langai vietoj nuotraukos dėlto, kad nepaviešinu, o čia rašot norint paviešinti reikia spausti Share photo, bet aš tą spaudžiu, kai noriu nuotrauką įkelti į foruma, ir man vis vien fotki albume jos nepaviešina
Gal klausimas truputi ne i tema, taciau ar zinote, kad pvz pagal nemokamos google picasa programos naudojimo salygas, google turi teise su visomis nuotraukomis, kurias
dedate i web albumus su picasa, daryti ka nori?
By submitting, posting or displaying Content on or through Picasa Web Albums, you grant Google a worldwide, non-exclusive, royalty-free license to reproduce, adapt, distribute and publish such Content through Picasa Web Albums, including RSS or other content feeds offered through Picasa Web Albums, and other Google services. In addition, by submitting, posting or displaying Content which is intended to be available to the general public, you grant Google a worldwide, non-exclusive, royalty-free license to reproduce, adapt, distribute and publish such Content for the purpose of displaying, distributing and promoting Google services.
QUOTE(reginute21 @ 2009 10 24, 12:42)
kas čia dabar QUOTE(VanilinisDangus.lt @ 2009 10 25, 00:24)
Gal klausimas truputi ne i tema, taciau ar zinote, kad pvz pagal nemokamos google picasa programos naudojimo salygas, google turi teise su visomis nuotraukomis, kurias
net nežinau, gal čia kažką tinkamo rasidedate i web albumus su picasa, daryti ka nori?
http://www.supermama...?...5&hl=picasa
As gal netaip issireiskiau as neklausiau, as teigiau, nes taip is tikro yra!
QUOTE(VanilinisDangus.lt @ 2009 10 26, 22:32)
As gal netaip issireiskiau as neklausiau, as teigiau, nes taip is tikro yra!
oi, tikrai, dabar gerai įsiskaičiau