QUOTE(dziugga @ 2009 10 05, 14:58)
iseina kelti,bet man tai kartasi nerodo,nezinau kodel
pirmiausia picasoj albumas turi buti viesas.kai atsidarai albuma,kur daug matyti mazu nuotrauku
,apcioje pavadinimo albumo yra keisti,paspaudi albumo ypatybes,tada lentelej apcioje kur parasyta Dalytis pasirenki viesas ir nepamirsti paspausti irasyti pakeitimus.jau tada atsidarai konkrecia nuotrauka(kad viena ant ekrano butu) ir atsistoji ant jos su pele,spaudi desini klavisa ir pasirodziusioje lenteleje pasirenki pacioje apcioje savybes,tada su kairiu klavisu ji paspaudi ir atsiradusioje lenteleje,virsuje susriandi vieta ir nukopijuoji visa eilute,gale tikrai yra .jpg,nu o toliau jau kaip cia isdestyta temoje
QUOTE(Brunetė @ 2009 10 08, 08:21)
gali sukurti tik viesa - kuri matys visi albuma ir neviesa - kuri matysi tik tu
o kaip tai nustatyti tai ,
atsidarai albuma kur esi sukurus , eini i keisti , spaudi albumo ypatybes ir apacioj kur yra zodis dalytis , ten yra tokia lentele su pasirinkimais ir ten issirenki koks tau tinka , jei nori , kad niekas nemtytu pasirenki - nepublikuojamas , jei nori , kad matytu pasirenki - viesas
jei kas bus dar neaisku rasyk , patarsiu
kaip albumą padaryti viešu ar nepublikuojamu tai aš žinau,ankstesnėje žinutėje parašiau
QUOTE(Brunetė @ 2009 10 06, 13:38)
Picasoje albumai ir nuotraukos nebutinai turi buti viesos , as pvz vienas rodau kitas ne
aš supratau ,kad galima atskiras nuotraukas albume padaryti viešas ir neviešas,t.y vienos matosi tame pačiame albume ,o kitos ne