Sveikos, rasau su tokia beda. Tik vakar suzinojau, kad laukiuosi
labai lauktas leliukas, bet kad vat persalusi esu ir angina uzpuole, bet temperatura nekyla ir organizmas sunkiai kovoja. Kojas kaitinti prisibijau. Gal kam nors tokia situacija buvo ir galit patarti, kaip gydytis. Gydytoja israse BIOPAROX ir GELOMYRTOL.

QUOTE(agnieska203 @ 2012 01 10, 12:09)
labai lauktas leliukas, bet kad vat persalusi esu ir angina uzpuole, bet temperatura nekyla ir organizmas sunkiai kovoja. Kojas kaitinti prisibijau. Gal kam nors tokia situacija buvo ir galit patarti, kaip gydytis. Gydytoja israse BIOPAROX ir GELOMYRTOL.

o gydytojai sakėt, kad laukiatės? gelomyrtol tikrai galit, jis homeopatinis, galima

Aciu uz informacija.
QUOTE(agnieska203 @ 2012 01 10, 13:09)

Koju kaitinti negalima jokiais budais. Nueikite i vaistine ir pasiklauskite vaistineje, kokius vaistukus galite naudoti
Kojas kaitinti nustojau
tik paskalavau gerkle ir garu pakvepavau (bulve su lupenom ir truputukas sodos) ir viskas pasitaise pagaliau

QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 12 13, 16:05)
Kiek žinau, vienintelis vaistas nėštukėms nuo tempos ir skausmo, yra skiriamas tik paracetamolis
Nes jis nepereina per placentą. Apskritai Airijoj ir uk, tai tik šitą ir leidžia nėščioms, plius peniciliną, jei yra infekcija ir renie nuo skrandžio rūkščių.Esu girdėjus, ad homeopatiniai kartais dar blogiau, nes ten pilna visokių žolių, kurios ne visos yra galimos
Jų be gydytojo naudot šiukštu negalima 

Deja, tai netiesa - pereina viskas, kas pakliuva ant odos, gleivines (gerkles, nosies, akiu, skrandzio, maksties) - kraujo sistema tai viena, ne dvi atskiros- placentai ir kitkam:)
Uzjauciu Airijoj sergancias nestukes - turi buti stiprus tevu genai, kad besivystantis vaikelis atlaikytu toki daktaru poziuri:)
Esu girdėjus, ad homeopatiniai kartais dar blogiau, nes ten pilna visokių žolių, kurios ne visos yra galimos
nemaisykit homeopatijos ir fitoterapijos!
Mums beveik 14 savaite ir pries kelias dienas prasidejo kosulys, bei sloga, tai geriau karsta piena su medum, o vakar ciobreliu arbatos issirviriau vakare, o db paskaiciau, kad ciobreliu negalim
jetau kaip pergyvenu
tikiuos leliukas lb nesupyks...

QUOTE(zuvixxe @ 2012 02 01, 19:09)
Mums beveik 14 savaite ir pries kelias dienas prasidejo kosulys, bei sloga, tai geriau karsta piena su medum, o vakar ciobreliu arbatos issirviriau vakare, o db paskaiciau, kad ciobreliu negalim
jetau kaip pergyvenu

Del to, kad isgeret 1 ar 2 puodelius ciobreliu arbatos - nieko nenutiks

QUOTE(zuvixxe @ 2012 02 01, 15:09)
jetau kaip pergyvenu

As su pirmu nestumu labai stipriai sirgau 12 sav,gerkle,kosulys,labai auksta temperatura,ir nuo kosulio geriau,tiksliau jau ne geriau bet net nezinau kaip ivardinti...be sustojimo geriau ciobreliu arbata,ir gyd nebezadejo man nieko gero,bet va! viskas tvarkoi! ir pasveikau ir dabar mergaitei 3,5metuku

oj aciu mergaites - nuraminot
db zinosiu, kad nuo ciobreliu geriau laikytis atokiau
aciu uz patarimus