Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Rasytce - graži eglė, vyras kur fotkino - dangus įspūdingas bigsmile.gif

QUOTE(wite @ 2008 12 30, 17:09)
Sadi, man rūgštelė  wub.gif  Kur gyvenat, labai jau matytos vietos? blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 30, 17:13)
Itariu Silainiai, sprendziant is to, kad toj fotkej pro medzius matau savo rajona hihihi.gif o pries tai buvusiose fotkese maciau savo merginu darzeli hihihi.gif

aha, šilainai, rasytės gatvė smile.gif

Labai labai ačiū už komentarus.
Supratau - per šventes reikės rūgštelę kaip nors gražiau nutraukt mirksiukas.gif Fokusas esant labai smulkiems objektams ir atvirai diafragmai šokinėja, reikia matyt labai atidžiai žiūrėt doh.gif o aplink laiptus pabandžiau apsitvarkyt lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 30, 19:12)
Bukit geros pasakykit kurie nustatytai blogi  g.gif  nesuprantu, kodel foto tokia tamsi ...

user posted image

diafragma f5.6
ISO 1600
islaikymas 100

g.gif   fotkinau su blykste, nes be blykstes visai nieko nesimate  g.gif  doh.gif

Tai blykstė ir yra blogis biggrin.gif Blykstė apšviečia artimą atstumą, ji tiek toli nenueina...iki tos tolimos eglės smile.gif todėl ryškūs gaunasi tik objektai, esantys arti, o tolimesni objektai beveik nesimato. Pamirškit blykstę, Rasytce gerai paaiškino, didinti išlaikymą, dar nžn dėl diafragmos, aš atveriu kuo daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2008 12 30, 22:52)
o aplink laiptus pabandžiau apsitvarkyt  lotuliukas.gif

Alia nekabin unsure.gif man kažkokio kitokio kampo norėtųsi...įdomesnio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 31 gruodžio 2008 - 08:50
Labas rytas smile.gif

aciu uz komentarus apie boksta 4u.gif kaika uzsirasiau ant balto lapo ir galbut net rytoj meginsiu is naujo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 30, 21:22)
Reikia diafragma nustatyti F 2.8 ar dar mažesnį skaičiuką, tada bus siauriasnė ryškumo zona ir fonas bus išsiliejęs.Dar galima truputi pazoominti,kad labiau išsilietų. smile.gif Na nežinau ar iš mano parašymo ką nors suprasi, nelabai moku aiškint. lotuliukas.gif

viska supratau taip ir maniau arba as durna arba man maziau 4 neduoda mazint schmoll.gif hmmm eisiu dar karta ji pakratyt lotuliukas.gif

QUOTE(Rasytce @ 2008 12 30, 21:38)
1.nu man sita tai  wub.gif toks auksinis krumas del apsvietimo nu suuuper  ax.gif
2.stai mano vyro fotkinta jolka sy savaitgali smile.gif

1. aciu wub.gif
2.nerealus dangus bigsmile.gif wau super blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 12 31, 10:35)
viska supratau taip ir maniau arba as durna arba man maziau 4 neduoda mazint  schmoll.gif hmmm eisiu dar karta ji pakratyt  lotuliukas.gif

Tai žinok jei labai daug prizoomini tai gali neleisti žemiau F4 nustatyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 12 30, 17:15)
biggrin.gif ir as pabandziau ......

na man abi patiko thumbup.gif ir pirma man asmeniskai ispudingesne nekarpyta mirksiukas.gif o antroj tas zaisliukas vos vos zemiau galejo kybot -butu is vis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Maniskis irgi daugiau atvert nei f/4 neleidzia... manau cia priklauso nuo objektyvo wink.gif

Sadi - fotke daug grazesne, bet nekabin, kaip mergytes sake biggrin.gif
Atsakyti
Tai va kad bėda visiška su peizažais - vaizdas pasakiškas, o perduot to nemoku doh.gif

ale dabar prisėdau prie normalaus kompo (anksčiau vis prie laptopo sedėjau) visai kitokios spalvos doh.gif blink.gif nuotraukos šviesesnės, ryškesnės bigsmile.gif
Dar kaži dirba kas laptopu su nuotraukom? Gal reikia monitorių kiek pareguliuot,ką?
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2008 12 31, 11:56)

Dar kaži dirba kas laptopu su nuotraukom? Gal reikia monitorių kiek pareguliuot,ką?

su laptopu as su fotkem nemoku dirbt lotuliukas.gif -nu nezinau, kaip ten ziuret teisingai doh.gif lotuliukas.gif nes visai kitas vaizdelis ant kitu kompu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2008 12 31, 11:56)
Tai va kad bėda visiška su peizažais - vaizdas pasakiškas, o perduot to nemoku  doh.gif

ale dabar prisėdau prie normalaus kompo (anksčiau vis prie laptopo sedėjau) visai kitokios spalvos  doh.gif  blink.gif nuotraukos šviesesnės, ryškesnės  bigsmile.gif

As su laptopu ax.gif kitokio ir neturiu biggrin.gif tiksliau turiu, bet bnenaudoju, nes maniskis laptopas zyyymiai kokybiskiau rodo, nei stacionarus... ax.gif

Sadi - o tu buvai kada nuejus iki kitos panoramos, kur priesais Zingsneli yra toks plynas laukas likes... (tik atsargiai hihihi.gif - ten chebra sunis vedzioja pastoviai...) pati ten nebuvau, bet kasdien pravaziuodama vis mastau, kad geras ten vaizdelis turetu but... g.gif
Atsakyti
As irgi su loptopu doh.gif
Atsakyti
Su artejanciais naujais 4u.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti