Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 30, 16:41)
antroj ir fokuso reiktu daugiau  biggrin.gif

Kaip tau su tuo PS sekas?  as vos neuzlauziau savo pc per tas instaliacijas biggrin.gif
nuleidau rankas ir lieku su gimpu.... irnesakyk.gif gal po nauju dar pabandysiu susisneket is naujo....

Sitas foto bandziau su PS apkirpti ir iremint blush2.gif .. as tas klaidas maciau, ta pirmoji zylutes foto labiausiai patiko ax.gif laugh.gif man dabar labai idomu kaip tas tris foto i viena sujungti ir viena bendra remuka joms uzdeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 30, 16:46)
Sitas foto bandziau su PS apkirpti ir iremint  blush2.gif .. as tas klaidas maciau,  ta pirmoji zylutes foto labiausiai patiko  ax.gif  laugh.gif  man dabar labai idomu kaip tas tris foto i viena sujungti ir viena bendra remuka joms uzdeti  g.gif

per kancias i zvaigzdes, kaip sakoma biggrin.gif

pats paprasciausias budas pasiimt nauja balta lapa, ir is anksto sumascius kompozicija - ant jo isdeliot tas foto su copy/paste pagalba.... ax.gif

o jei truputeli kruciau biggrin.gif - tai reik kiekvienai foto atidaryt nauja sluoksni - tada galima jas laisvai pastumdyt kaip reik...

o paprastesnis zyyymiai budas yra Bondos rekomenduota Photoscape programa - ten jau yra sablonai - tik susideliot belieka... ax.gif

ai - ir dar atsargiai su visiskai juodais, masyviais remais... wink.gif nes tik biski perspausi - ir iskart gedulinga foto gaunas... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 30 gruodžio 2008 - 16:50
Pasiilsėjau taip sakant, vakar kompas užlūžęs buvo lotuliukas.gif Užtat šianien su trenksmu grįžtu į fotografiją. Ant stalo bestovįs Canon veidrodis wub.gif Truputį nesusišnekam, bet priprasim vienas prie kito ir gerai bus 4u.gif
Artimiausias pirkinys dabar - penkiasdešimtukas wub.gif

Sadi, man rūgštelė wub.gif Kur gyvenat, labai jau matytos vietos? blush2.gif

Lamella, paskutinysis šerkšnas jėgoviausias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2008 12 30, 17:09)
Pasiilsėjau taip sakant, vakar kompas užlūžęs buvo  lotuliukas.gif  Užtat šianien su trenksmu grįžtu į fotografiją. Ant stalo bestovįs Canon veidrodis  wub.gif  Truputį nesusišnekam, bet priprasim vienas prie kito ir gerai bus  4u.gif
Artimiausias pirkinys dabar - penkiasdešimtukas  wub.gif

Sadi, man rūgštelė  wub.gif  Kur gyvenat, labai jau matytos vietos?  blush2.gif

Lamella, paskutinysis šerkšnas jėgoviausias  mirksiukas.gif

Itariu Silainiai, sprendziant is to, kad toj fotkej pro medzius matau savo rajona hihihi.gif o pries tai buvusiose fotkese maciau savo merginu darzeli hihihi.gif
Atsakyti
biggrin.gif ir as pabandziau ......

user posted image

ir dar viena

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 30, 17:49)
pats paprasciausias budas pasiimt nauja balta lapa, ir is anksto sumascius kompozicija - ant jo isdeliot tas foto su copy/paste pagalba....  ax.gif 

Durnas klausimas, bet iš kur ten tą baltą lapą imti reikia? blush2.gif Aš su photoshopu tik dabar draugaut pradėjau tai... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 30, 16:02)
Sadi man ir labiausiai Rugštelė patinka, tos ryškios uogytės taip gerai žiūrisi šerkšne. bigsmile.gif
.

aha ir as taip manau thumbup.gif

QUOTE(Edeva @ 2008 12 30, 17:15)
biggrin.gif ir as pabandziau ......

user posted image

šita man atrodo geresnė thumbup.gif
Atsakyti
Edeva - pirma foto geresne, tik as apkirpciau virsaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 30, 18:22)
Durnas klausimas, bet iš kur ten tą baltą lapą imti reikia? blush2.gif Aš su photoshopu tik dabar draugaut pradėjau tai... ax.gif  blush2.gif

Ta lapa, speju, pasidarai tiesiog paspaudus new? Bet jauciu, cia yra kazkas kita... g.gif Neiseina ir man su tais sluoksniais. verysad.gif Jei kas 1; 2; 3 punktais isvardintu, gal ateitu iki manes. Bet kai pagalvoju, kazkada paprasciausias apkirpimas ar leveliu pastumdymas buvo tamsus miskas. Tai kad ir labai mazais zingsniukais yra vilties ismokti. ax.gif

Lamella, siandienine serksno nuotrauka thumbup.gif . Bumbula paliesti norisi. smile.gif Kaip Olo rase, belieka tik linkejima sone parasyti. Tikras atvirukas. 4u.gif

Sadi geltonos uogytes graziausios. smile.gif
Man idomi kompozicija ir su tuo "pomidoru". Tik reiktu kitaip pakomponuoti. Ir pilkuma matosi.

Edeva, gerai sufokusuota, gera kokybe. drinks_cheers.gif Tik abi nuotraukas man norisi apkarpyti. Apatine labiau atvirukine: graziai dera spalvos. Taciau joje nera idealaus ryskumo. O virsutineje labai gerai sufokusuotas burbulas, sakos. thumbup.gif Irgi galima apkarpyti. Man nelabai patinka ta auksciau esanti dalis, atrodo, net isdegimu yra.
Bet bendroje sumoje labai gerai. 4u.gif

Atsakyti
Bukit geros pasakykit kurie nustatytai blogi g.gif nesuprantu, kodel foto tokia tamsi ...

user posted image

diafragma f5.6
ISO 1600
islaikymas 100

g.gif fotkinau su blykste, nes be blykstes visai nieko nesimate g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 30, 19:12)
Bukit geros pasakykit kurie nustatytai blogi  g.gif  nesuprantu, kodel foto tokia tamsi ...
diafragma f5.6
ISO 1600
islaikymas 100

Manau, islaikymas per trumpas? g.gif

Sillwio patarimas kaip fotografuoti mieste tamsiu paros metu is kazkurios pazengusiuju temos:
"As visada darau taip: diafragmos prioritetas, maziausias ISO, uzdaryta diafragma iki f/11 ar daugiau, ant statyvo (blogiausiu atveju ant kokio suolo ar akmens) su taimeriu ir valio. Islaikyma leidziu parinkt fotikui. Neprasauna beveik niekada. Is tikro naktinis fotografavimas geriausias prieblandoje, kai dar ne visai suteme, nors visai sutemus irgi galima. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 30 gruodžio 2008 - 18:18
QUOTE(boruzka @ 2008 12 30, 18:01)
Edeva - pirma foto geresne, tik as apkirpciau virsaus  g.gif

doh.gif taip ir as dabar ta pati mastau nes ta sviesa labai nekaip atrodo bet aciu labai wub.gif

QUOTE(linole @ 2008 12 30, 18:09)
Edeva, gerai sufokusuota, gera kokybe.  drinks_cheers.gif Tik abi nuotraukas man norisi apkarpyti. Apatine labiau atvirukine: graziai dera spalvos. Taciau joje nera idealaus ryskumo. O virsutineje labai gerai sufokusuotas burbulas, sakos.  thumbup.gif Irgi galima apkarpyti. Man nelabai patinka ta auksciau esanti dalis, atrodo, net isdegimu yra.
Bet bendroje sumoje labai gerai.  4u.gif

wub.gif kaip smagu kad bent biski pasistumejau nors ir milimetra bet....del nukirpimo 100% sutinku antroje blasko ta sako nors jos seniau nemaciau doh.gif ir kadangi ziauriai saule sviete taip gavosi bet aciu bandysiu daugiau 4u.gif
Atsakyti