QUOTE(linole @ 2009 01 07, 18:25)
Crop'e virsuje irgi galima irasyti Height ir Width, kaip suprantu, tuomet leidzia krupinti irgi tuo santykiu, kokio dydzio noretumei nuotraukos?
O canvas size, kaip suprantu, kas karta galima kitoki pasirinkti spausdinant nuotraukas?
Man tai yra didele problema su tuo apkarpymu. Nes pora nuotrauku netaip apkarpe, kaip norejau. Ir automatiskai sugadino visa nuotraukos vaizda. Aisku, as tada is akies buvau nucroopinusi, nesilaikydama jokiu santykiu. Todel netilpau is standarta.
Gal tokiu atveju ir geriau eiti per Canvas size. Nes jei liks balti krastai, tai juos geriau nukirpti paskui, nei nuotrauka nurezti.
O canvas size, kaip suprantu, kas karta galima kitoki pasirinkti spausdinant nuotraukas?
Man tai yra didele problema su tuo apkarpymu. Nes pora nuotrauku netaip apkarpe, kaip norejau. Ir automatiskai sugadino visa nuotraukos vaizda. Aisku, as tada is akies buvau nucroopinusi, nesilaikydama jokiu santykiu. Todel netilpau is standarta.
Gal tokiu atveju ir geriau eiti per Canvas size. Nes jei liks balti krastai, tai juos geriau nukirpti paskui, nei nuotrauka nurezti.
kol kas aš dar nesusitvarkau su dimensijom crop tool'e. ten man leidžia rašyti tik colius, o aš labiau centimetrus mėgstu
su canvas size gali susikarpyti kaip nori. kiek reikia, tiek kerpi su juo, tik kad ten reikia cm nurodyti ir numatyti kiek nukirps (beje, perdaug nukirpus visada galima grįžti per vieną žingsnį su Ctrl Z). spausdinant nuotraukas ir norint, kad nebūtų baltų kraštų, svarbu tik viena - kraštinių santykis. o jų ilgis gali būti bet koks.
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 07, 19:58)
Įsikišu
Saulės pūga, žaviuosi tavo darbais ir išmanymu gal galėtum išduoti paslaptį, ką darei būtent šiuo atveju