Vasarinė - kažkas neaiškaus ten
Lamelos šerkšnas tobulas
Lamella fysnai kaip
aš tai vos spėju skaityt ką rašot, dar nusipirkau knygą skaitmeninė fotografija, vakarais į ją įnykusi, laukiu įkvėpimo fotkint
aš tai vos spėju skaityt ką rašot, dar nusipirkau knygą skaitmeninė fotografija, vakarais į ją įnykusi, laukiu įkvėpimo fotkint
Dėkui visoms/visiems už komentarus. (o dar galvojau nedėt išvis šitos nuotraukos čia )
Na bandau rodyt savo šerkšną
Laiptai
Čia fotografuodama naudojau 'exposure', pamažinau biški, nes švietė ryški saulė. nuotrauka patamsėjo pati, bet užtat išryškėjo dangaus debesys. Be korekcijos dangus atrodė visai baltas, išdegęs
Žiemos pomidoras
Ar man vaidenasi ar fokusas nušokęs nuo uogos ant šakos viršunėlės?
Rūgstelė
O čia kaip iš tos dainos "маленькой елочке холодно зимой"
Tik jaučiu susilieja su fonu? Ar labai maišo ta netilpusi šakelė apačioj kairei?
Laiptai
Čia fotografuodama naudojau 'exposure', pamažinau biški, nes švietė ryški saulė. nuotrauka patamsėjo pati, bet užtat išryškėjo dangaus debesys. Be korekcijos dangus atrodė visai baltas, išdegęs
Žiemos pomidoras
Ar man vaidenasi ar fokusas nušokęs nuo uogos ant šakos viršunėlės?
Rūgstelė
O čia kaip iš tos dainos "маленькой елочке холодно зимой"
Tik jaučiu susilieja su fonu? Ar labai maišo ta netilpusi šakelė apačioj kairei?
Sadi - man labiausiai ta rugstele... laiptai kaip laiptai - bet tos siuksles salia ju nubraukia visa serksno ir dangaus grozi...
Del pomidoro - tu teisi , fokusas kazkur ant kairiosios sakeles....
O eglute man rods issiliejus.... ups... dabar pamaciau - fokusas desiniajam kampe ant zoles...
Del pomidoro - tu teisi , fokusas kazkur ant kairiosios sakeles....
O eglute man rods issiliejus.... ups... dabar pamaciau - fokusas desiniajam kampe ant zoles...
Sadi, man ir ta rugstele geriausia is tu visu -ale irgi nelabia kabina..truksta man ir ryskumo ir visko
Sadi man ir labiausiai Rugštelė patinka, tos ryškios uogytės taip gerai žiūrisi šerkšne.
O ten kur laiptai, tai Peperoni jau rašė,kad šiukšlės gadina vaizdą...
Paskutinėj nuotraukoj tas objektas/šakelė ar kas ten nežinau susilieja su fonu.
O ten kur laiptai, tai Peperoni jau rašė,kad šiukšlės gadina vaizdą...
Paskutinėj nuotraukoj tas objektas/šakelė ar kas ten nežinau susilieja su fonu.
aciu Boruzka
ech, kad kiek ryskesne butu...
ech, kad kiek ryskesne butu...
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 30, 16:33)
tas pats ISO 1600 kaltas turbut ...
QUOTE(boruzka @ 2008 12 30, 16:37)
tas pats ISO 1600 kaltas turbut ...
antroj ir fokuso reiktu daugiau
Kaip tau su tuo PS sekas? as vos neuzlauziau savo pc per tas instaliacijas
nuleidau rankas ir lieku su gimpu.... gal po nauju dar pabandysiu susisneket is naujo....
Sadi, man irgi rūgštelė gerai žiūrisi