Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vasarinė - kažkas neaiškaus ten smile.gif

Lamelos šerkšnas tobulas bigsmile.gif
Atsakyti
Lamella fysnai kaip thumbup.gif

aš tai vos spėju skaityt ką rašot, dar nusipirkau knygą skaitmeninė fotografija, vakarais į ją įnykusi, laukiu įkvėpimo fotkint laugh.gif
Atsakyti
Dėkui visoms/visiems už komentarus. 4u.gif (o dar galvojau nedėt išvis šitos nuotraukos čia biggrin.gif )
Atsakyti
Na bandau rodyt savo šerkšną ax.gif

Laiptai
user posted image

Čia fotografuodama naudojau 'exposure', pamažinau biški, nes švietė ryški saulė. nuotrauka patamsėjo pati, bet užtat išryškėjo dangaus debesys. Be korekcijos dangus atrodė visai baltas, išdegęs g.gif

Žiemos pomidoras smile.gif
user posted image

Ar man vaidenasi ar fokusas nušokęs nuo uogos ant šakos viršunėlės? doh.gif

Rūgstelė smile.gif
user posted image

O čia kaip iš tos dainos "маленькой елочке холодно зимой"
user posted image
Tik jaučiu susilieja su fonu? Ar labai maišo ta netilpusi šakelė apačioj kairei?
Atsakyti
Sadi - man labiausiai ta rugstele... ax.gif laiptai kaip laiptai - bet tos siuksles salia ju nubraukia visa serksno ir dangaus grozi... sad.gif

Del pomidoro - tu teisi , fokusas kazkur ant kairiosios sakeles....

O eglute man rods issiliejus.... lens.gif ups... dabar pamaciau - fokusas desiniajam kampe ant zoles... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 30 gruodžio 2008 - 15:58
Sadi, man ir ta rugstele geriausia is tu visu -ale irgi nelabia kabina..truksta man ir ryskumo ir visko ax.gif
Atsakyti
Sadi man ir labiausiai Rugštelė patinka, tos ryškios uogytės taip gerai žiūrisi šerkšne. bigsmile.gif
O ten kur laiptai, tai Peperoni jau rašė,kad šiukšlės gadina vaizdą... schmoll.gif
Paskutinėj nuotraukoj tas objektas/šakelė ar kas ten nežinau blush2.gif susilieja su fonu.
Atsakyti
Peperoni cia tau spec. pagal uzsakyma zyles veidukas ir ne tik ... laugh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif aciu Boruzka biggrin.gif

ech, kad kiek ryskesne butu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 30, 16:33)
biggrin.gif  aciu Boruzka  biggrin.gif

ech, kad kiek ryskesne butu...  ax.gif

tas pats ISO 1600 kaltas turbut ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 30, 16:37)
tas pats ISO 1600 kaltas turbut ...  lotuliukas.gif

antroj ir fokuso reiktu daugiau biggrin.gif

Kaip tau su tuo PS sekas? as vos neuzlauziau savo pc per tas instaliacijas biggrin.gif
nuleidau rankas ir lieku su gimpu.... irnesakyk.gif gal po nauju dar pabandysiu susisneket is naujo....
Atsakyti
Sadi, man irgi rūgštelė 4u.gif gerai žiūrisi smile.gif
Atsakyti