Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 16:09)

Man tamsoka  g.gif

man ir tamsoka...bet cia seselyje fotkinta grynam g.gif na labai kontrastas didelis buvo arba saule (ne sper pietu pertrauka tongue.gif doh.gif lotuliukas.gif ) arba visiskas seselis doh.gif o kaip fotkyt, kad nebutu tmasoka?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 14:49)

man kazkuo zavi, tik per daug tos melynos, o jei patasint, ar wb padaryt? g.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 16:50)
iso 100
shutter speed 1/640
f  2.5
white balance - auto
apperture priority

jezau marija, kaip jus mokat sitaip net aprasyt doh.gif nu protingos gi sakau doh.gif

ar pamokys kas nors kaip apkarpyt foto? nemoku su PS dirbt doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 17:14)
man ir tamsoka...bet cia seselyje fotkinta grynam g.gif na labai kontrastas didelis buvo arba saule (ne sper pietu pertrauka tongue.gif  doh.gif  lotuliukas.gif ) arba visiskas seselis doh.gif  o kaip fotkyt, kad nebutu tmasoka?? g.gif

Vat kaip žmonės išnaudoja pietų pertraukas thumbup.gif aš tai koreguočiau diafragmos/išlaikymo santykį g.gif tiksliai pasakyt negaliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 07 sausio 2009 - 16:18
QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 16:05)
doh.gif  lotuliukas.gif bandymas ziema biggrin.gif

Tikrai tamsoka, norėtūsi, kad tos šakelės būtų ryškesnės, labiau skirtūsi nuo fono rolleyes.gif .

Ech, jeigu nepyksit, nagai niežti įdėti dar vieną foto. Tie augalai man primena akvariumų augaliją tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 07 sausio 2009 - 16:24
QUOTE(inesaS @ 2009 01 07, 16:14)
Tas tai tikra tiesa,kad poziuris i nuotrauku kokybe pasikeite. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif bet mano tai vis dar toks kintamas poziuris doh.gif lotuliukas.gif

Julieta, kad ten turbut dangus buvo toks graziai zydras wub.gif thumbup.gif naturalus -ta prasme mirksiukas.gif
o karpyt foto elementariausia su kur daznam kompe buna Microsoft ofice picture manger mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 17:05)
boruzka, o kam ta iso iki tiek uzsikeli? megsti kazkodel tongue.gif

viena parodysiu, kuri man nelabai patinka (bet dabar ir nebera fotkiu, kurios labai patiktu doh.gif  lotuliukas.gif ) -biski neviskas fokuse, kaip norejau -fotike geriau atrode tongue.gif  doh.gif  lotuliukas.gif bandymas ziema biggrin.gif

o kur fokusas tai nelabai iziuriu, gal sniegutyje, tokia sviesi ziemiska, bet jau kartojasi, kazko kitaip nufotkinta, kitoki rakursa parinkus butu gal idomiau
Atsakyti
dėl foto kokybės - šiemet pirmi metai, kai grįžusi iš atostogų negaliu žiūrėt kelionės foto, dangus visą laiką buvo labai šviesus ir pilkas pilkas, foto išdegę. anksčiau būčiau žavėjusis kalnais, nesvarbu kad baltas blynas virš jų. nu žodžiu, neturėjo bobutė bėdos - nusipirko fotiką tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 16:18)

o karpyt foto elementariausia su kur daznam kompe buna Microsoft ofice picture manger mirksiukas.gif

ir kuris gadina nuotraukų kokybę. pastebėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 16:16)
aš tai koreguočiau diafragmos/išlaikymo santykį  g.gif tiksliai pasakyt negaliu  blush2.gif

aciu mirksiukas.gif gaila fotike visada geriau isrodo viskas doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 16:17)
Tikrai tamsoka, norėtūsi, kad tos šakelės būtų ryškesnės, labiau skirtūsi nuo fono rolleyes.gif .

man ant ekrano tai labai skirias g.gif

QUOTE(jolitana @ 2009 01 07, 16:18)
o kur fokusas tai nelabai iziuriu, gal sniegutyje, tokia sviesi ziemiska, bet jau kartojasi, kazko kitaip nufotkinta, kitoki rakursa parinkus butu gal idomiau

na, man nepatinka, kad vienos sakute/kekes beveik puse susilieje doh.gif noretus visu triju apyriskiu tongue.gif gaila puga -varyciau prie to krumelio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 17:18)

klausimas o su sita programyte karpant ar mazinant nuotraukas, nenukencia ju kokybe, aas daznokai pasinaudoju ta programyte, nes PS kolkas nesusidraugauju.
ir kanors darytilabai daug laiko manprireiki.
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 07, 16:22)

ir kuris gadina nuotraukų kokybę. pastebėk  mirksiukas.gif

na, kai per ji pasileidi -tai beveik visos fotkes blogos atrodo lotuliukas.gif bet kai i kita programa ikisi -normaliai g.gif ar sakai, jei jame apkarpai, sublogina gerokai? nepstebejau to kol kas g.gif nors dabra jame ir senai karpiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 17:23)
aciu mirksiukas.gif gaila fotike visada geriau isrodo viskas doh.gif  lotuliukas.gif

Nu tas tai tikra tiesa biggrin.gif kodėl aš vis per mažai kadrų padarau gamtoj...nes fotiko ekrane kartais pamatau kokią vieną, kitą tobulą foto...bet kompo ekranas dažniausiai nuvilia rolleyes.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jolitana @ 2009 01 07, 17:23)
nes PS kolkas nesusidraugauju.
ir kanors darytilabai daug laiko manprireiki.

Gal surasiu tau kaip reikia kirpti foto su PS
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 16:25)
na, kai per ji pasileidi -tai beveik visos fotkes blogos atrodo lotuliukas.gif  bet kai i kita programa ikisi -normaliai g.gif  ar sakai, jei jame apkarpai, sublogina gerokai? nepstebejau to kol kas g.gif  nors dabra jame ir senai karpiau g.gif

na nežinau, kur tu paskui keli. bet man viena fotografė sakė vengt šitos programos ir pažiūrėjau, kad tos nuotraukos kurias apkirpau su ja ir paskui tiesiog išsaugojau kompe tikrai suprastėjo blink.gif
Atsakyti