Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Boruzka nesupyk,bet kokybe tai labai prasta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 07, 15:50)
Boruzka nesupyk,bet kokybe tai labai prasta unsure.gif

tikrai nepykstu wink.gif cia iso kaip visad pas mane 1600 uzkeltas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 07, 16:51)
tikrai nepykstu wink.gif cia iso kaip visad pas mane 1600 uzkeltas  lotuliukas.gif

Iš rankos fotkinta? smile.gif tokios foto tamsoje niekada nebus geros, visada bus susiliejusios ir žvaigždutes galima išgaut geriau...reikia daugiau treniruotis wink.gif
Atsakyti
speju tik skaityt, nera kada ir pakomentuoja

maciau naujus ND thumbup.gif reiks bandyt smile.gif
QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 15:18)

bigsmile.gif labai grazi foto, tik iki idealumo truksta visos sakeles fokuse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 07, 15:51)
tikrai nepykstu wink.gif cia iso kaip visad pas mane 1600 uzkeltas  lotuliukas.gif

O kam?Uztai ir nuotrauka vienas triuksmas.As ISO daugiausiai iki 200 uzkeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 15:54)
Iš rankos fotkinta? smile.gif tokios foto tamsoje niekada nebus geros, visada bus susiliejusios ir žvaigždutes galima išgaut geriau...reikia daugiau treniruotis wink.gif

cia buvo pirmas kartas kuomet fotika paemiau i rankas ax.gif ir fotografuota vaziuojant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 07, 16:58)
cia buvo pirmas kartas kuomet fotika paemiau i rankas  ax.gif ir fotografuota vaziuojant  blush2.gif

Vsio jasno biggrin.gif pasidėk archyvan... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 16:01)
Vsio jasno biggrin.gif pasidėk archyvan...  biggrin.gif

kaip gražiai pasakei tongue.gif
Atsakyti
boruzka, o kam ta iso iki tiek uzsikeli? megsti kazkodel tongue.gif

viena parodysiu, kuri man nelabai patinka (bet dabar ir nebera fotkiu, kurios labai patiktu doh.gif lotuliukas.gif ) -biski neviskas fokuse, kaip norejau -fotike geriau atrode tongue.gif doh.gif lotuliukas.gif bandymas ziema biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Parodysiu ir as savo viena is pirmusju foto kai nusipirkau stova.Zinau,kad stulpo nereikia.Menuli turiu atskirai nufitigrafavus ir normalu.Gal kada ismoksiu sujungti ideti ji i kita foto blush2.gif Ir aplamai,kai nemoku su Photoshopu elgtis,tai daug nuotrauku atkrenta rodymui doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 07, 17:03)
kaip gražiai pasakei  tongue.gif

hihihi.gif o pasakiau taip todėl, kad labai įdomu kadanors bus atsidaryt archyvą ir pažiūrėt. Iš tiesų kaip nustembi ir susimąstai...atrodo nieko čia mes per daug neveikiam..pafotkinam, pakritikuojam viena kitą...bet žiauriai keičiasi požiūris į foto, kas anksčiau buvo gražu tampa nebegražu biggrin.gif kad ir mano rodytos foto su išdegimais...anksčiau man buvo žiauriai gražu..o dabar doh.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 17:05)
boruzka, o kam ta iso iki tiek uzsikeli? megsti kazkodel tongue.gif

viena parodysiu, kuri man nelabai patinka (bet dabar ir nebera fotkiu, kurios labai patiktu doh.gif  lotuliukas.gif ) -biski neviskas fokuse, kaip norejau -fotike geriau atrode tongue.gif  doh.gif  lotuliukas.gif bandymas ziema biggrin.gif

Man tamsoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 16:09)
hihihi.gif  o pasakiau taip todėl, kad labai įdomu kadanors bus atsidaryt archyvą ir pažiūrėt. Iš tiesų kaip nustembi ir susimąstai...atrodo nieko čia mes per daug neveikiam..pafotkinam, pakritikuojam viena kitą...bet žiauriai keičiasi požiūris į foto, kas anksčiau buvo gražu tampa nebegražu biggrin.gif kad ir mano rodytos foto su išdegimais...anksčiau man buvo žiauriai gražu..o dabar  doh.gif

Tas tai tikra tiesa,kad poziuris i nuotrauku kokybe pasikeite. lotuliukas.gif
Atsakyti