QUOTE(inesaS @ 2009 01 07, 15:50)
Boruzka nesupyk,bet kokybe tai labai prasta
tikrai nepykstu cia iso kaip visad pas mane 1600 uzkeltas
QUOTE(boruzka @ 2009 01 07, 16:51)
Iš rankos fotkinta? tokios foto tamsoje niekada nebus geros, visada bus susiliejusios ir žvaigždutes galima išgaut geriau...reikia daugiau treniruotis
speju tik skaityt, nera kada ir pakomentuoja
maciau naujus ND reiks bandyt
labai grazi foto, tik iki idealumo truksta visos sakeles fokuse
maciau naujus ND reiks bandyt
QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 15:18)
Apkarpiau
labai grazi foto, tik iki idealumo truksta visos sakeles fokuse
QUOTE(boruzka @ 2009 01 07, 15:51)
O kam?Uztai ir nuotrauka vienas triuksmas.As ISO daugiausiai iki 200 uzkeliu
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 15:54)
Iš rankos fotkinta? tokios foto tamsoje niekada nebus geros, visada bus susiliejusios ir žvaigždutes galima išgaut geriau...reikia daugiau treniruotis
cia buvo pirmas kartas kuomet fotika paemiau i rankas ir fotografuota vaziuojant
QUOTE(boruzka @ 2009 01 07, 16:58)
cia buvo pirmas kartas kuomet fotika paemiau i rankas ir fotografuota vaziuojant
Vsio jasno pasidėk archyvan...
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 16:01)
Vsio jasno pasidėk archyvan...
kaip gražiai pasakei
boruzka, o kam ta iso iki tiek uzsikeli? megsti kazkodel
viena parodysiu, kuri man nelabai patinka (bet dabar ir nebera fotkiu, kurios labai patiktu ) -biski neviskas fokuse, kaip norejau -fotike geriau atrode bandymas ziema
viena parodysiu, kuri man nelabai patinka (bet dabar ir nebera fotkiu, kurios labai patiktu ) -biski neviskas fokuse, kaip norejau -fotike geriau atrode bandymas ziema
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 07, 17:03)
kaip gražiai pasakei
o pasakiau taip todėl, kad labai įdomu kadanors bus atsidaryt archyvą ir pažiūrėt. Iš tiesų kaip nustembi ir susimąstai...atrodo nieko čia mes per daug neveikiam..pafotkinam, pakritikuojam viena kitą...bet žiauriai keičiasi požiūris į foto, kas anksčiau buvo gražu tampa nebegražu kad ir mano rodytos foto su išdegimais...anksčiau man buvo žiauriai gražu..o dabar
QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 17:05)
boruzka, o kam ta iso iki tiek uzsikeli? megsti kazkodel
Man tamsoka
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 16:09)
o pasakiau taip todėl, kad labai įdomu kadanors bus atsidaryt archyvą ir pažiūrėt. Iš tiesų kaip nustembi ir susimąstai...atrodo nieko čia mes per daug neveikiam..pafotkinam, pakritikuojam viena kitą...bet žiauriai keičiasi požiūris į foto, kas anksčiau buvo gražu tampa nebegražu kad ir mano rodytos foto su išdegimais...anksčiau man buvo žiauriai gražu..o dabar
Tas tai tikra tiesa,kad poziuris i nuotrauku kokybe pasikeite.