Man taip apkarpyta visai patiko, bet einu pabandysiu apkarpyti kitaip.
Ir prižadu iki rytojaus nebedėti nuotraukų, nes jau visoms (-iems) tikriausiai atsibodau
Apkarpiau
QUOTE(olo @ 2009 01 07, 16:17)
Nu kazkaip prikausto zvilgsni. Taip galvoju o jeigu dar priverius diafragma, kad tik toji priekine saka butu ryski !
Tai sakyčiau atvirkščiai kuo labiau atverta diafragma, tuo labiau sulietas fonas
turiu klausima kai fotkinat koki vaizdeli -na ne su macro, o koki peizaza, gamtovaizdi ir pan -kokius nustatymus darot?
Ir prižadu iki rytojaus nebedėti nuotraukų, nes jau visoms (-iems) tikriausiai atsibodau
jei ka turi padoresnio -tai ir dek
QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 15:18)
jei ka turi padoresnio -tai ir dek
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 15:12)
O šita man patinka tik norėtųsi pirmam plane gėlytės visos fokuse. Fone ta antroji lyg atkartotų pirmąją...man super dar gal pakarpyčiau foto šonus arba bent jau dešnįjį
o man ne man per daug viskas išsilieję fone ir tokia šiaip sau atrodo. jei pačiai taip išeitų nufotkint manyčiau, kad nepavykęs kadras tiesiog
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 07, 16:23)
o man ne man per daug viskas išsilieję fone ir tokia šiaip sau atrodo. jei pačiai taip išeitų nufotkint manyčiau, kad nepavykęs kadras tiesiog
O jei su mano muiline toks gražus išsiliejęs fonas gautųsi, būčiau labai patenkinta
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 15:27)
O jei su mano muiline toks gražus išsiliejęs fonas gautųsi, būčiau labai patenkinta
ypacd va tokio tipo macro fotografijom arba portretukui kokiam
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 16:20)
Tai sakyčiau atvirkščiai kuo labiau atverta diafragma, tuo labiau sulietas fonas
Jo, jo . Rasydamas galvojau apie mazesni f skaiciuka
QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 16:18)
Man taip apkarpyta visai patiko, bet einu pabandysiu apkarpyti kitaip.
labai idomus fonas kaip per stikla, man fonas
o nuotraukytes prasom deti , ka tada komentuosime
va apkarpyta man patinka!!! mažiau to chaoso ir žvilgsnis koncentruojasi tik į šakelę.
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 07, 15:33)
gali idet exif? sudomino
iso 100
shutter speed 1/640
f 2.5
white balance - auto
apperture priority
Lyg ir viskas