Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Man taip apkarpyta visai patiko, bet einu pabandysiu apkarpyti kitaip.
Ir prižadu iki rytojaus nebedėti nuotraukų, nes jau visoms (-iems) tikriausiai atsibodau doh.gif

Apkarpiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 07 sausio 2009 - 15:26
QUOTE(olo @ 2009 01 07, 16:17)
Nu kazkaip prikausto zvilgsni. Taip galvoju o jeigu dar priverius diafragma, kad tik  toji priekine saka butu ryski !

Tai sakyčiau atvirkščiai smile.gif kuo labiau atverta diafragma, tuo labiau sulietas fonas smile.gif
Atsakyti
turiu klausima blush2.gif kai fotkinat koki vaizdeli -na ne su macro, o koki peizaza, gamtovaizdi ir pan -kokius nustatymus darot? ax.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 15:18)

Ir prižadu iki rytojaus nebedėti nuotraukų, nes jau visoms (-iems)  tikriausiai atsibodau doh.gif

jei ka turi padoresnio -tai ir dek mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 15:12)
O šita man patinka smile.gif  tik norėtųsi pirmam plane gėlytės visos fokuse. Fone ta antroji lyg atkartotų pirmąją...man super smile.gif dar gal pakarpyčiau foto šonus smile.gif arba bent jau dešnįjį

o man ne biggrin.gif man per daug viskas išsilieję fone ir tokia šiaip sau atrodo. jei pačiai taip išeitų nufotkint manyčiau, kad nepavykęs kadras tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 07, 16:23)
o man ne  biggrin.gif man per daug viskas išsilieję fone ir tokia šiaip sau atrodo. jei pačiai taip išeitų nufotkint manyčiau, kad nepavykęs kadras tiesiog  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O jei su mano muiline toks gražus išsiliejęs fonas gautųsi, būčiau labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 15:27)

O jei su mano muiline toks gražus išsiliejęs fonas gautųsi, būčiau labai patenkinta  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ypacd va tokio tipo macro fotografijom drinks_cheers.gif thumbup.gif arba portretukui kokiam wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 16:20)
Tai sakyčiau atvirkščiai smile.gif kuo labiau atverta diafragma, tuo labiau sulietas fonas smile.gif

Jo, jo . Rasydamas galvojau apie mazesni f skaiciuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 16:18)
Man taip apkarpyta visai patiko, bet einu pabandysiu apkarpyti kitaip.
Ir prižadu iki rytojaus nebedėti nuotraukų, nes jau visoms (-iems)  tikriausiai atsibodau doh.gif

labai idomus fonas kaip per stikla, man fonas 4u.gif thumbup.gif

o nuotraukytes prasom deti , ka tada komentuosime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 15:18)

wub.gif gali idet exif? sudomino blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 sausio 2009 - 15:33
va apkarpyta man patinka!!! mažiau to chaoso ir žvilgsnis koncentruojasi tik į šakelę.
Atsakyti
man visai patiko Armanos sakeles ax.gif

o cia radau tokia nuotraukyte .. kai jus moketes fotografuoti "zvaigzdutes" as irgi buvau isvaziavusi i miesta.. jauciu isbrokysit ale man ji visai nieko ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 07, 15:33)
wub.gif  gali idet exif? sudomino  blush2.gif

iso 100
shutter speed 1/640
f 2.5
white balance - auto
apperture priority
Lyg ir viskas smile.gif
Atsakyti