Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dar vieną nuotraukytę įdedu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 14:49)

gal kai tokis saku gausybe tai mano akiai noretusi viso ryskaus vaizdo... grazu melinas dangus 4u.gif
nes dabar fokusas kazkur viduryje, bet ziurin akys begioja ir jiesko kur tiksliai jis yra, daugiau priverti diafragma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitana: 07 sausio 2009 - 14:12
QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 14:49)

Man ti per daug čia tų šakelių ax.gif mirga akyse... Mano skoniui labiau tinka kokia viena minimalistinė šakelė gražiam mėlynam fone arba kokiam įdomiam danguj ax.gif
Atsakyti
o man Armana šakelės gražu.
Atsakyti
Armanos sakele ir man kazkuom patinka mirksiukas.gif gal kad pati megstu tokias nesamones fotkyt tongue.gif patiko, akd ta priekine issikyre is kitu thumbup.gif
Atsakyti
Man Armanos sakeliu nauotrauka grazi,bet tik desne puse,nes kaireje tai labai jau ten nelabai matosi g.gif
Atsakyti
O man visai patinka tie ziemos neriniai biggrin.gif nors akis gadina, bet patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 07, 14:11)
gal kai tokis saku gausybe tai mano akiai noretusi viso ryskaus vaizdo... grazu melinas dangus 4u.gif
nes dabar fokusas kazkur viduryje, bet ziurin akys begioja ir jiesko kur tiksliai jis yra, daugiau priverti diafragma...

QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 14:17)
Man ti per daug čia tų šakelių  ax.gif  mirga akyse... Mano skoniui labiau tinka kokia viena minimalistinė šakelė gražiam mėlynam fone arba kokiam įdomiam danguj  ax.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 07, 14:22)
o man Armana šakelės gražu.

QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 14:26)
Armanos sakele ir man kazkuom patinka mirksiukas.gif gal kad pati megstu tokias nesamones fotkyt tongue.gif patiko, akd ta priekine issikyre is kitu thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 01 07, 14:30)
Man Armanos sakeliu nauotrauka grazi,bet tik desne puse,nes kaireje tai labai jau ten nelabai matosi g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 07, 14:39)
O man visai patinka tie ziemos neriniai  biggrin.gif  nors akis gadina, bet patinka biggrin.gif

Nu va, tokia atrodo nekalta nuotraukytė, o vėl nėra vieningos nuomonės biggrin.gif
Man ši nuotrauka tokia niekuom neypatinga, bet šiaip graži. Tokia žiemiška betvarkė tarp šakų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 16:01)
Nu va, tokia atrodo nekalta nuotraukytė, o vėl nėra vieningos nuomonės biggrin.gif

Vieningos nuomonės ir būt negali biggrin.gif manęs vat nekabina tokios ir vsio biggrin.gif bet šiaip iš kokybės pusės tai visai nebloga sakyčiau...na mano akim žiūrint rolleyes.gif
Atsakyti
O čia dar viena gėlytė nepalaužta šalčio

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 16:08)
O čia dar viena gėlytė nepalaužta šalčio

O šita man patinka smile.gif tik norėtųsi pirmam plane gėlytės visos fokuse. Fone ta antroji lyg atkartotų pirmąją...man super smile.gif dar gal pakarpyčiau foto šonus smile.gif arba bent jau dešnįjį
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 15:17)
Man ti per daug čia tų šakelių  ax.gif  mirga akyse... Mano skoniui labiau tinka kokia viena minimalistinė šakelė gražiam mėlynam fone arba kokiam įdomiam danguj  ax.gif

Nu kazkaip prikausto zvilgsni. Taip galvoju o jeigu dar priverius diafragma, kad tik toji priekine saka butu ryski !
Atsakyti