nu nereaguokit taip aš čia pasiskundžiau, kodėl man taip neišeina. metų pabaiga, pradžia, darbo ach... iet, nieko nespėju, daug noriu
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 19:58)
Nu okis - tada jau paskutini karta koreguoju ND uzduoti:
1. fotografuojamas objektas - baltas daiktas
2. fotografavimo aplinka :
-------a)naturalus apsvietimas
-------b)dirbtinis apsvietimas (sviestuvai kambaryje)
3. jokiu korekciju fotoshopu, isskyrus apkarpyma, sumazinima, sharp'a ir remelius (sukciavimas kenkia patiems autoriams )
1. fotografuojamas objektas - baltas daiktas
2. fotografavimo aplinka :
-------a)naturalus apsvietimas
-------b)dirbtinis apsvietimas (sviestuvai kambaryje)
3. jokiu korekciju fotoshopu, isskyrus apkarpyma, sumazinima, sharp'a ir remelius (sukciavimas kenkia patiems autoriams )
Viskas aišku .
O kiek nuotraukų reiks?
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 07, 11:17)
nu nereaguokit taip aš čia pasiskundžiau, kodėl man taip neišeina. metų pabaiga, pradžia, darbo ach... iet, nieko nespėju, daug noriu
man snd irgi noris guostis... nes miego noriu kaip nzn ko... organizmas jau atsisako mano norus vykdyt...
QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 11:32)
nu tai dvi - viena vienam apsvietime, kita kitam...
QUOTE(boruzka @ 2009 01 07, 11:50)
man atrodo dabar kaledine tema laisvai gali pereit i ziemiska bent kol grazu lauke ypac dabar pusto ir nieko nematyt
kaip kitos manot?
QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 11:53)
man atrodo dabar kaledine tema laisvai gali pereit i ziemiska bent kol grazu lauke ypac dabar pusto ir nieko nematyt
kaip kitos manot?
kaip kitos manot?
Galim atsidaryt ziemiska tema, sutinku tokia neipareigojancia... nes ir siaip jau daug kas graziu fotkiu ta tema rode - tai dabar susidetumem i viena vieta...
o paskui, jau nuo kokios vasario 1-os galim imt meiles arba jausmu tema.... nebutinai konkreciai valentino, galim tiesiog placia imt - mama/vaikas, seima, draugyste ir pan...
Sveikos, mergaitės, neišmeskit manęs iš studentų sąrašų, nors neatlieku n. d., vos spėju temą perskaityti, jau ką kalbėti apie fotografavimą, įtemptas man laikmetis, sesija
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 07, 11:48)
nu tai dvi - viena vienam apsvietime, kita kitam...
Tai gerai .
O dėl žiemiškos tematikos tai priiiiiiiiiiitariu , labai gera tema
Knaisiojuosi po savo archyvus, radau dar vieną nuotraukytę
Papildyta:
QUOTE(ingulia @ 2009 01 07, 12:02)
Sveikos, mergaitės, neišmeskit manęs iš studentų sąrašų, nors neatlieku n. d., vos spėju temą perskaityti, jau ką kalbėti apie fotografavimą, įtemptas man laikmetis, sesija
Et, nepergyvenk , nebėra jau besimokančių sarašų, todėl kas nori tas šioje temoje dalyvauja. Kai turėsi daugiau laisvo laiko, tai būtinai užsuk į šią temą, ir tave čia mielai priims (Bent manęs, nors ir naujokės iš čia nieks neišmetė )
Ingulia geru mokslu ir laukiam sugriztant (bet techninius namu darbus vis vien liepsim padaryt )
Armana - grazi foto... tik man kazkaip noris to keliuko ryskaus, o ne medzio...
p.s. Atidariau nauja albuma - Ziema - kurybiniuose
Armana - grazi foto... tik man kazkaip noris to keliuko ryskaus, o ne medzio...
p.s. Atidariau nauja albuma - Ziema - kurybiniuose
truputi noriu pasiaiskinti del namu darbu, ar tas dvi nuotraukytes fotkinti nustacius WB rankiniu budu ( pirma nufotkinus balta lapa)?
QUOTE(jolitana @ 2009 01 07, 12:47)
truputi noriu pasiaiskinti del namu darbu, ar tas dvi nuotraukytes fotkinti nustacius WB rankiniu budu ( pirma nufotkinus balta lapa)?
Aha cia ir yr visa esme....
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 07, 13:52)
Aha cia ir yr visa esme....
aisku belieka kibti i darba