Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nu nereaguokit taip biggrin.gif aš čia pasiskundžiau, kodėl man taip neišeina. metų pabaiga, pradžia, darbo ach... iet, nieko nespėju, daug noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 19:58)
Nu okis - tada jau paskutini karta koreguoju ND uzduoti:

1. fotografuojamas objektas - baltas daiktas
2. fotografavimo aplinka :
-------a)naturalus apsvietimas
-------b)dirbtinis apsvietimas (sviestuvai kambaryje)
3. jokiu korekciju fotoshopu, isskyrus apkarpyma, sumazinima, sharp'a ir remelius smile.gif (sukciavimas kenkia patiems autoriams  mirksiukas.gif biggrin.gif )

Viskas aišku smile.gif .
O kiek nuotraukų reiks?
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 07, 11:17)
nu nereaguokit taip biggrin.gif aš čia pasiskundžiau, kodėl man taip neišeina. metų pabaiga, pradžia, darbo ach... iet, nieko nespėju, daug noriu biggrin.gif

biggrin.gif man snd irgi noris guostis... nes miego noriu kaip nzn ko... unsure.gif organizmas jau atsisako mano norus vykdyt... doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 07, 11:32)
Viskas aišku smile.gif .
O kiek nuotraukų reiks?

nu tai dvi - viena vienam apsvietime, kita kitam... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 sausio 2009 - 11:48
o kurybiniai namu darbai bus ?

Labas rytas 4u.gif gal jau pietus kaikam ...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 07, 11:50)
o kurybiniai namu darbai bus ?

man atrodo dabar kaledine tema laisvai gali pereit i ziemiska mirksiukas.gif bent kol grazu lauke biggrin.gif ypac dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pusto ir nieko nematyt lotuliukas.gif
kaip kitos manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 07 sausio 2009 - 11:54
QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 11:53)
man atrodo dabar kaledine tema laisvai gali pereit i ziemiska mirksiukas.gif bent kol grazu lauke biggrin.gif  ypac dabar lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pusto ir nieko nematyt lotuliukas.gif
kaip kitos manot?

Galim atsidaryt ziemiska tema, sutinku drinks_cheers.gif tokia neipareigojancia... ax.gif nes ir siaip jau daug kas graziu fotkiu ta tema rode - tai dabar susidetumem i viena vieta... ax.gif

o paskui, jau nuo kokios vasario 1-os galim imt meiles arba jausmu tema.... nebutinai konkreciai valentino, galim tiesiog placia imt - mama/vaikas, seima, draugyste ir pan...
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, neišmeskit manęs iš studentų sąrašų, nors neatlieku n. d., vos spėju temą perskaityti, jau ką kalbėti apie fotografavimą, įtemptas man laikmetis, sesija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 07, 11:48)
nu tai dvi - viena vienam apsvietime, kita kitam...  ax.gif

Tai gerai 4u.gif .

O dėl žiemiškos tematikos tai priiiiiiiiiiitariu thumbup.gif , labai gera tema bigsmile.gif

Knaisiojuosi po savo archyvus, radau dar vieną nuotraukytę

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ingulia @ 2009 01 07, 12:02)
Sveikos, mergaitės, neišmeskit manęs iš studentų sąrašų, nors neatlieku n. d., vos spėju temą perskaityti, jau ką kalbėti apie fotografavimą, įtemptas man laikmetis, sesija  verysad.gif

Et, nepergyvenk irnesakyk.gif , nebėra jau besimokančių sarašų, todėl kas nori tas šioje temoje dalyvauja. Kai turėsi daugiau laisvo laiko, tai būtinai užsuk į šią temą, ir tave čia mielai priims smile.gif (Bent manęs, nors ir naujokės iš čia nieks neišmetė tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 07 sausio 2009 - 12:27
Ingulia geru mokslu ir laukiam sugriztant 4u.gif (bet techninius namu darbus vis vien liepsim padaryt tongue.gif )

Armana - grazi foto... ax.gif tik man kazkaip noris to keliuko ryskaus, o ne medzio... ax.gif

p.s. Atidariau nauja albuma - Ziema - kurybiniuose ax.gif
Atsakyti
truputi noriu pasiaiskinti del namu darbu, ar tas dvi nuotraukytes fotkinti nustacius WB rankiniu budu ( pirma nufotkinus balta lapa)?
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 07, 12:47)
truputi noriu pasiaiskinti del namu darbu, ar tas dvi nuotraukytes fotkinti nustacius WB rankiniu budu ( pirma nufotkinus balta lapa)?

Aha smile.gif cia ir yr visa esme.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 07, 13:52)
Aha smile.gif cia ir yr visa esme....  ax.gif

aisku belieka kibti i darba
smile.gif
Atsakyti