manau sitas forumas gautu aktyviausio apdovanojima
Jau taip visko prirasyta, as kai viena kart tesugebu prisijungti tai eina sau koks cia vargas viska apziuret. O ka jau besneket apie komentavima Labai noreciau prisijungti prie pokalbiu daugiau, bet niekaip neiseina, nes valandu paroje truksta, o darbe miegu
Tai apie ka as cia dabar taip apie Peperoni sukonkretinima ND. labai puiku manau, eisim uzsiimti siuo variantu
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 21:11)
tik su tom Kaledinem ko gero jau risam.... ane?
ufff.... uzpyliau arbatos ant laptopo.... daba vis ta laika dziovinau, lupau mygtukus, o paskui juos grudau atgal... tikiuos nreiks VEL keist klaviaturos...
risam, nes jau greit Valentinkes gal jau "kursim"
nu jau duodi, as tai koki siurbli jungciau, kad skisti susiurbtu
QUOTE(liamuna @ 2009 01 06, 22:03)
risam, nes jau greit Valentinkes gal jau "kursim"
jo jo - meiles tema kurybiniams bus pats tas ko gero
nesekasi man su tom klaviaturom... siurblio nepagalvojau paimt... dziovinau su fenu... kol kas viskas veikia... bet turiu patirties, kad visi gerumai islenda veliau...
QUOTE(bonda @ 2009 01 06, 12:45)
ne auto rezime galima ta kvadraciuka, kur fokusuoja pastumdyt, kur tau reikia-
[
[
o pas mane problema,kvadraciukus stumdit eina, o kaip paspaudziu mygtuka fotikas fokusoja centra, kai dariau ND su fokusu viskas buvo OK, o dabar neiseina jauciu busiu kazka prisizaidziusi, gal kas zino kaip sita problema isspresti, nes jau visaip bandziau
QUOTE(Belly @ 2009 01 06, 19:57)
Ania ? As maniau, kad taip ismokt fotografuot galima be korekcijos
Niu tada aisku
O tai kaip tada su ND bus? juos irgi galesim koreguot
Boruzka, mano akiai geri ND
Niu tada aisku
O tai kaip tada su ND bus? juos irgi galesim koreguot
Boruzka, mano akiai geri ND
Išmokti fotografuoti be korekcijos...na nežinau...čia gal ne kiekvienam duota taip mokėt Visgi tuomet reikia parinkt idealią kompoziciją....retai turbūt kas neapkarpo foto ir nepakoreguoja bent minimaliai. Aš korekcijas įtraukiu į fotografavimą taip pat, tai yra mokslas irgi. Aišku jei jau foto labai prasta, tai ir korekcijos nepadeda, bet gerai foto minimalios būtinos korekcijos nėra blogis.
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 20:50)
Mes vaziavom snd i senamiesti, galvojau pafotkinsiu, net stova prigriebiau.... kur tau... 40 minuciu vaziavom iki pilies o finale - islipt is masinos neina - spirga rankos kojos, nosis... viskas... rotusej taaaaip puste, kad teislaikem 10 minuciu.... zdz suds... net nekyla ranka is fotiko kratyt fotkes...
Gal tu trauk tas foto iš fotiko, nes jaučiu kad turi būti gažkas gero
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 06, 16:23)
aha, ir aš turiu klausimą ne į temą... jūs nedirbat, valgyt nedarot, nesportuojat, vaikų neturit? aš spėju tik perskaityt, pasiveju kcakant jūsų pokalbius ir paskui vėėėėėl beviltiškai atsilieku nu bet, gal kada nors
ir dirbam, ir valgyt darom, ir vaika torpeda turim, ir dar rankdarbiais uzsiimam dar plius turim milziniska nora- tada daug daugiau gaunas ir laiko randas
QUOTE(Belly @ 2009 01 06, 16:44)
tavo koreaguota man geriau -bet vis tierk kaip foto -tai man nelabai
QUOTE(Edeva @ 2009 01 06, 16:51)
sufokusuota
QUOTE(boruzka @ 2009 01 06, 18:22)
lyg ir sufokusuota, bet del antro kazkaip sunku man matyt, kai diaktai tokie ploksti
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 19:58)
Nu okis - tada jau paskutini karta koreguoju ND uzduoti:
1. fotografuojamas objektas - baltas daiktas
2. fotografavimo aplinka :
-------a)naturalus apsvietimas
-------b)dirbtinis apsvietimas (sviestuvai kambaryje)
3. jokiu korekciju fotoshopu, isskyrus apkarpyma, sumazinima, sharp'a ir remelius (sukciavimas kenkia patiems autoriams )
1. fotografuojamas objektas - baltas daiktas
2. fotografavimo aplinka :
-------a)naturalus apsvietimas
-------b)dirbtinis apsvietimas (sviestuvai kambaryje)
3. jokiu korekciju fotoshopu, isskyrus apkarpyma, sumazinima, sharp'a ir remelius (sukciavimas kenkia patiems autoriams )
pagaliau aisku o daiktas butinai visas baltas turi but? ar jame baltos spalvos tik?
QUOTE(lamella @ 2009 01 06, 20:24)
O žiemos tema jau nebegalima dėt?
manau, akd viska galima det
QUOTE(alio-nka @ 2009 01 07, 02:02)
o pas mane problema,kvadraciukus stumdit eina, o kaip paspaudziu mygtuka fotikas fokusoja centra, kai dariau ND su fokusu viskas buvo OK, o dabar neiseina jauciu busiu kazka prisizaidziusi, gal kas zino kaip sita problema isspresti, nes jau visaip bandziau
pas mane prie blogesnio apsvietimo buna taip -tiksliau atrodo, kad fotkias viduryje fokusuoja, nors nustumiau kvadratuka i sona -bet rezultatas gaunas geras -soninis fokusas, kur norejau
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 08:44)
Aišku jei jau foto labai prasta, tai ir korekcijos nepadeda, bet gerai foto minimalios būtinos korekcijos nėra blogis.
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 08:44)
nu zinok tikrai ner.... paziurejau... visos paplauke, kur is rankos... o kur su stovu, tai nekokybe del kitu priezasciu - wb nugrybaves ir vejas su pustymais savo negera darba padare... zodziu lygiai nuli turiu bet tai bus dar tu fotkiu
As vis sugriztu tavo Retrovision paziuret... nu kaip man grazu... nu kaip... (cia auto, kaip suprantu? ) labai stiprus bruozai
QUOTE(bonda @ 2009 01 07, 09:01)
pagaliau aisku o daiktas butinai visas baltas turi but? ar jame baltos spalvos tik?
manau, kad svarbiausia, kad jo pagrindas butu baltas... jei ten koks puodelis padekoruotas gelyte - ko gero nepamaisys
Laba ryta
Skaitinėjau ir radau tokį straipsnį, gal kam bus įdomu.
http://gyvenimas.del...php?id=19938322
Skaitinėjau ir radau tokį straipsnį, gal kam bus įdomu.
http://gyvenimas.del...php?id=19938322
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 07, 10:52)
As vis sugriztu tavo Retrovision paziuret... nu kaip man grazu... nu kaip... (cia auto, kaip suprantu? ) labai stiprus bruozai
Deja, ne auto aš nifotogeniška alia faina, kad patinka foto
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 11:00)
aš nifotogeniška
tai as irgi...
anyway - modeliukas tai uch, koks geras
---
paskaiciau ta straipsniuka - daug ten tiesos jame...
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 07, 12:04)
Modeliukas tai geras geras, manekenių mokyklą praėjus tik va reiktų kada rimčiau prigriebt
QUOTE(Stikline @ 2009 01 07, 11:05)
Modeliukas tai geras geras, manekenių mokyklą praėjus tik va reiktų kada rimčiau prigriebt
uzspaust i kampa ir nepaleist