Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Belly @ 2009 01 06, 18:57)
O tai kaip tada su ND bus? juos irgi galesim koreguot  g.gif

g.gif aha man atrodo kad gal rodom originala?ir koreguota?
Atsakyti
mano siulymas deti po viena nuotrauka su teisingu wb ax.gif kad visos bent jau pamegintu kas tai yra ... bet gal tuomet mazinam laika tarkim savaitei ? ir dar siulau uzrakinti kurybiniu namu darbu albumus kaip pas pazengusias ax.gif
Atsakyti
blush2.gif man tai kazkaip noretusi konkreciau galtada sumastom viena pagrindini objekta?pvz reikia fotkint kazka kad ir puodelis tada bent bus vienoda tema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 06, 16:23)
aha, ir aš turiu klausimą ne į temą... jūs nedirbat, valgyt nedarot, nesportuojat, vaikų neturit? aš spėju tik perskaityt, pasiveju kcakant jūsų pokalbius ir paskui vėėėėėl beviltiškai atsilieku  nu bet, gal kada nors 

biggrin.gif turiu darba, turiu 2 princeses, VYRA biggrin.gif , sportuoju ir dar turiu n kitokiu maloniu uzsiemimu.... doh.gif biggrin.gif nu ka galiu pasakyt... miegu vis maziau... lotuliukas.gif groziui tas ne i nauda, bet tai ka dabar padarysi... biggrin.gif

QUOTE(Belly @ 2009 01 06, 16:44)
As turiu nebloga programa, galiu ir remelius uzdet, ir pasarpint, bet kaip ismokt gerai nufotkint 
PAKOREGAVAU 

nezinau ne vieno fotografo, kuris nekoreguoja savo foto, o ypac pries dedant i neta... ax.gif viskas, kas yra su saiku - yra sveika smile.gif vat visokie remeliai su mikiais, arba vaiku isodinimas i paveiksliuka su teletabiais - cia jau virsytas saikas....

pakoreguota foto man patinka, sitas remelis - nea schmoll.gif nes jis uzgozia vaizda foto, norisi ji nuvalyt biggrin.gif

QUOTE(jolitana @ 2009 01 06, 16:50)
sveikos, kaip faina cia vel ir vel sugrysti, as taip jauciuosi , nes atsilieku ir atsilieku, nuo temeles.

truksta sviesumo ir sharpo mano akiai... ax.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 01 06, 16:51)
bandau rodyt kas gavosi nors jauciu kad reikia man padirbet dar karta  blush2.gif

fokusa uzskaitau, bet jau spalvos spalvos biggrin.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 01 06, 18:22)
na bandysiu bent jau taip ikelt bandymus fokusuot 

vat del antros ir as gincyciaus... g.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 01 06, 18:32)
ir cia dar tokia foto be razyynku  biggrin.gif

Dumas ...

gerai paieskojus razynka gal ir rastukm biggrin.gif ale pirmiausia tai veido spalva... schmoll.gif nu labai jau numireliska... ax.gif

----------

o del wb - kad supaprastint ir palengvint - gal apsistokim ties 2 foto: ta pati balta daikta nufotografuojam naturaliam apsvietime ir kambary, prie sviestuvu sviesos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 sausio 2009 - 19:31
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 19:31)
1.fokusa uzskaitau, bet jau spalvos spalvos  biggrin.gif 
----------
2.o del wb - kad supaprastint ir palengvint - gal apsistokim ties 2 foto: ta pati balta daikta nufotografuojam naturaliam apsvietime ir kambary, prie sviestuvu sviesos?  g.gif

1. blush2.gif blush2.gif persiprasau zadu pasitaisyt biggrin.gif 4u.gif
2. bigsmile.gif o va cia jau konkreciau 4u.gif dekui as uz blush2.gif noreciau visai paeksperimentuot ax.gif
Atsakyti
sveiki... atostogavau bishki tai net neskaitinejau... blush2.gif bet zadu pasitaisyti...

del ND kodel butent balta daikta? bet su wb noreciau pazaist ir as biggrin.gif
Atsakyti
Mes vaziavom snd i senamiesti, galvojau pafotkinsiu, net stova prigriebiau.... kur tau... doh.gif 40 minuciu vaziavom iki pilies doh.gif o finale - islipt is masinos neina - spirga rankos kojos, nosis... viskas... doh.gif rotusej taaaaip puste, kad teislaikem 10 minuciu.... zdz suds... net nekyla ranka is fotiko kratyt fotkes... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mielka @ 2009 01 06, 19:46)
sveiki... atostogavau bishki tai net neskaitinejau...  blush2.gif bet zadu pasitaisyti...

del ND kodel butent balta daikta? bet su wb noreciau pazaist ir as  biggrin.gif

todel, kad ant balto daikto geriausiai matos nugrybaves wb... ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Oh, ir internetas siandien -puslapi 5 minutes vercia... doh.gif

Boruzkos Dumas man visai nieko. Tik remo vos vos plonesnio noreciau, su sitokiu man per gedulinga nuotrauka atrodo.

Del WB ND galim deti ir dvi nuotraukas. Naturalioje sviesoje ir prie dirbtinio apsvietimo. Sutinku.
Tik manau, dedam nekoreguotas. nebent koki sarpa uzdedam. Nes mokomes gi nufotografuoti kuo geriau parinke wb balansa. Ps gudrybes galesime panaudoti kitose temose.

Galvoju, kad kol kas dar neverta uzrakinti musu fotoalbumo? Boruzka, o kodel tau norisi ji uzrakinti? Juk kazkokiu sedevru dar nesam sudeje, kad kazkas galetu juos panaudoti pries autoriu valia. O antra-galvoju, kad albumas naudingas naujai prisijungiantiems zmonems. (Nors pagal komentaru skaiciu abejoju savo zodziais. Kita vertus, gi viska aptariame cia).

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 20:50)
todel, kad ant balto daikto geriausiai matos nugrybaves wb...  ax.gif  mirksiukas.gif

aiskuma pameginsiu gal ryt biggrin.gif
Atsakyti
Nu okis - tada jau paskutini karta koreguoju ND uzduoti:

1. fotografuojamas objektas - baltas daiktas
2. fotografavimo aplinka :
-------a)naturalus apsvietimas
-------b)dirbtinis apsvietimas (sviestuvai kambaryje)
3. jokiu korekciju fotoshopu, isskyrus apkarpyma, sumazinima, sharp'a ir remelius smile.gif (sukciavimas kenkia patiems autoriams mirksiukas.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 06, 19:51)
Oh, ir internetas siandien -puslapi 5 minutes vercia...  doh.gif

Boruzkos Dumas man visai nieko. Tik remo vos vos plonesnio noreciau, su sitokiu man per gedulinga nuotrauka atrodo.

Del WB ND galim deti ir dvi nuotraukas. Naturalioje sviesoje ir prie dirbtinio apsvietimo. Sutinku.
Tik manau, dedam nekoreguotas. nebent koki sarpa uzdedam. Nes mokomes gi nufotografuoti kuo geriau parinke wb balansa. Ps gudrybes galesime panaudoti kitose temose.

Galvoju, kad kol kas dar neverta uzrakinti musu fotoalbumo? Boruzka, o kodel tau norisi ji uzrakinti? Juk kazkokiu sedevru dar nesam sudeje, kad kazkas galetu juos panaudoti pries autoriu valia. O antra-galvoju, kad albumas naudingas naujai prisijungiantiems zmonems. (Nors pagal komentaru skaiciu abejoju savo zodziais. Kita vertus, gi viska aptariame cia).

aciu uz komentarus 4u.gif o albuma noris uzrakinti, nes jauciu bus geda ziuret pacioms tokias foto po kokiu metu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 19:58)
Nu okis - tada jau paskutini karta koreguoju ND uzduoti:

1. fotografuojamas objektas - baltas daiktas
2. fotografavimo aplinka :
-------a)naturalus apsvietimas
-------b)dirbtinis apsvietimas (sviestuvai kambaryje)
3. jokiu korekciju fotoshopu, isskyrus apkarpyma, sumazinima, sharp'a ir remelius smile.gif (sukciavimas kenkia patiems autoriams  mirksiukas.gif biggrin.gif )

lotuliukas.gif thumbup.gif paskutine eilute labiausiai patiko thumbup.gif o siaip liuks dirbsim pioneer.gif
Atsakyti