Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 01 06, 17:02)
Edeva,fukusas yra drinks_cheers.gif

karsta.gif fu gerai tadu galim kitus nd daryt blush2.gif tiksliau bandyt padaryt tik va naujo nd vis tik nesupratau schmoll.gif ta prasme bet ka fotkint kad butu idealuz wb? g.gif
Papildyta:
bigsmile.gif kalbant apie lasus ar vandeni parodysiu ka praeitais metais mano muiline nufotkino bigsmile.gif

sorry uz off topica 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu va, gavau dvejeta uz skubotus namu darbus biggrin.gif nu jo, gal ir nera ten fokuso, nors didelej foto laaaabai gerai paziurejus as maciau kazka panasaus lotuliukas.gif
Gerai, bandysiu is naujo daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 06, 18:00)
del fokuso tai gal ir neblogai bet jau spalvos gavosi  unsure.gif ryskiai wb pavariau  doh.gif

jo spalvytes nekas nekas, apsvietimas figureliu kazkoks netoks, kartais ne pries langa fotkinta...
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 06, 17:28)
jo spalvytes nekas nekas, apsvietimas figureliu kazkoks netoks, kartais ne pries langa fotkinta...

unsure.gif aha pries ji sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 06, 18:31)
unsure.gif aha pries ji sad.gif

tai turbut taip ir gavosi , nes pries langa fotkinti nepatartina
Atsakyti
o daiktai turi stoveti arti vienas kito? ar reikia zoominti?
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 06, 17:35)
tai turbut taip ir gavosi , nes pries langa fotkinti nepatartina

aisku aciu 4u.gif nes nezinojau blush2.gif pasitaisysiu mirksiukas.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 01 06, 17:41)
o daiktai turi stoveti arti vienas kito? ar reikia zoominti?

4u.gif as nezoominau schmoll.gif jie buvo arti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 01 06, 18:05)
Prisiminiau dar vieną temą, kuri galėtų būti namų darbams- lašo fotografavimas. gal kitam kartui ar kaip?
O apie tuos skirtingus apšvietimus, tai net nelabai suprantu, nes jis juk turi būti taisyklingas ir tiek, kad gautųsi taisyklinga ir gera foto  g.gif

Lasa thumbup.gif atidedam gal kad ir po WB? Tinka? Labai bus daug visko is karto. Be to issisemsime labai greit taip begdamos. biggrin.gif

Na, o del WB namu darbu: bent jau man sunku nusakyti, kokia konkreciai turi buti taisyklinga. Na, kad sviesa ir spalvos nuotraukoje butu kuo naturalesnes. Musu akys gal nera labai tobulai igudusios, bet manau, visi kartu nuspresime, kam geriau pasiseke, kam-ne.

Paskui pakomentuosiu ka, nes siandien po darbo jauciuosi labiau isspausta nei citrina... verysad.gif
Atsakyti
na bandysiu bent jau taip ikelt bandymus fokusuot biggrin.gif tikiuos pavyko g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mano akiai siek tiek fokusas paklydes 2oje. blush2.gif (bet sunku orientuotis kai daiktas plokscias)wink.gif
Atsakyti
ir cia dar tokia foto be razyynku biggrin.gif

Dumas ...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 06, 16:47)
Dirbam  biggrin.gif
Papildyta:
Nufotkinus nuotrauką vistiek teks pakoreguoti, nes visi dėdami į internetą nuotraukas koreguoja  smile.gif  buvau net įmetusi nuorodą kaip koreguoti foto internetui. Aišku pirmiausia turi būt geras kadras..plius korekcija..tada  thumbup.gif  Man rėmeliai vis tik labiau patiko Peperoni, jie buvo tokie neutralūs...

Ania ? As maniau, kad taip ismokt fotografuot galima be korekcijos blush2.gif
Niu tada aisku 4u.gif

O tai kaip tada su ND bus? juos irgi galesim koreguot g.gif

Boruzka, mano akiai geri ND mirksiukas.gif
Atsakyti