Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(liamuna @ 2009 01 06, 16:10)
pirma mano akiai dar visai nieko, be 2 ir 3  schmoll.gif  netinka. blush2.gif

o netinka del to, kad neisplaukes fonas ar isvis blogai viskas? biggrin.gif
Atsakyti
Uogiene,foto dydis labai geras,bet namu darbau neuzskaitau schmoll.gif Paaiskink kur tu matai fokusa 2 ir 3 nuotraukoj?
Papildyta:
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 06, 16:23)
aha, ir aš turiu klausimą ne į temą... jūs nedirbat, valgyt nedarot, nesportuojat, vaikų neturit? aš spėju tik perskaityt, pasiveju kcakant jūsų pokalbius ir paskui vėėėėėl beviltiškai atsilieku  doh.gif nu bet, gal kada nors  4u.gif

lotuliukas.gif As dirbu,bet patogus laikas,galiu ir prie kompo pasedeti,valgyti darau kazkaip,nesortuoju blush2.gif ,o vaiku deja neturiu.Buna,labai ramiu dienu pas mane,nes nuotaikos neturiu,bet jei uzsikabinu fotografuoti,tai nei tvarkausi,nei valgyti darau doh.gif ,gerai,kad dar darbo neprafotkinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 06, 17:23)
aha, ir aš turiu klausimą ne į temą...

nesiparink, zmogiuk, as turiu du vaikus, du darbus, daug hobiu, ir nieko nespeju mirksiukas.gif o tas kas speja, daug ismoks mirksiukas.gif mum irgi ateis laikas, nepergyvenk biggrin.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 06, 16:33)
nesiparink, zmogiuk, as turiu du vaikus, du darbus, daug hobiu, ir nieko nespeju  mirksiukas.gif o tas kas speja, daug ismoks  mirksiukas.gif mum irgi ateis laikas, nepergyvenk  biggrin.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Nu nesakyk taip mirksiukas.gif Kitos gyslele tam turi ir tik pagrindu reikia.O as nei to neturiu nei moku ka nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 13:46)
Belly - va - padariau tik 3 dalykus - uzdejau auto wb, pasharpinau ir uzdejau remeli  4u.gif  ir man ta foto jau labai patinka  wub.gif  (jei ka sakyk, isimsiu wink.gif )

Ne nereik isimt, viskas gerai smile.gif malonu, kad aptarinejat 4u.gif
As turiu nebloga programa, galiu ir remelius uzdet, ir pasarpint, bet kaip ismokt gerai nufotkint doh.gif Va koks mano tikslas. Del to ir dedu cia visoki mesla, kad gaut patarimu, ka daryt fotkinant, kad gautusi padori nuotrauka unsure.gif kur klaidos, kokiuose nustatymuose ir pan...
PAKOREGAVAU smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 06, 17:23)
aha, ir aš turiu klausimą ne į temą... jūs nedirbat, valgyt nedarot, nesportuojat, vaikų neturit? aš spėju tik perskaityt, pasiveju kcakant jūsų pokalbius ir paskui vėėėėėl beviltiškai atsilieku  doh.gif nu bet, gal kada nors  4u.gif

Dirbam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Belly @ 2009 01 06, 17:44)
Ne nereik isimt, viskas gerai smile.gif malonu, kad aptarinejat  4u.gif
As turiu nebloga programa, galiu ir remelius uzdet, ir pasarpint, bet kaip ismokt gerai nufotkint  doh.gif Va koks mano tikslas. Del to ir dedu cia visoki mesla, kad gaut patarimu, ka daryt fotkinant, kad gautusi padori nuotrauka  unsure.gif kur klaidos, kokiuose nustatymuose ir pan...
PAKOREGAVAU  smile.gif
user posted image

Nufotkinus nuotrauką vistiek teks pakoreguoti, nes visi dėdami į internetą nuotraukas koreguoja smile.gif buvau net įmetusi nuorodą kaip koreguoti foto internetui. Aišku pirmiausia turi būt geras kadras..plius korekcija..tada thumbup.gif Man rėmeliai vis tik labiau patiko Peperoni, jie buvo tokie neutralūs...
Atsakyti
sveikos, kaip faina cia vel ir vel sugrysti, as taip jauciuosi , nes atsilieku ir atsilieku, nuo temeles.
sventes prauze, bet as vistiek noriu kritikos sventine tematika 4u.gif biggrin.gif

user posted image

per didele i keliau sorry
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitana: 06 sausio 2009 - 16:51
blush2.gif bandau rodyt kas gavosi nors jauciu kad reikia man padirbet dar karta blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 06, 17:51)
blush2.gif bandau rodyt kas gavosi nors jauciu kad reikia man padirbet dar karta  blush2.gif

man atrodo kad sufokusuota neblogai
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 06, 16:57)
man atrodo kad sufokusuota neblogai

del fokuso tai gal ir neblogai bet jau spalvos gavosi unsure.gif ryskiai wb pavariau doh.gif
Atsakyti
Edeva,fukusas yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prisiminiau dar vieną temą, kuri galėtų būti namų darbams- lašo fotografavimas. gal kitam kartui ar kaip?
O apie tuos skirtingus apšvietimus, tai net nelabai suprantu, nes jis juk turi būti taisyklingas ir tiek, kad gautųsi taisyklinga ir gera foto g.gif
Atsakyti