Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 13:46)
Belly - va - padariau tik 3 dalykus - uzdejau auto wb, pasharpinau ir uzdejau remeli  4u.gif  ir man ta foto jau labai patinka  wub.gif  (jei ka sakyk, isimsiu wink.gif )

daba daug geriau, tik dar patiesinciau horizonta wink.gif
Atsakyti
o man tai pataisytas var nelabai -kazkokios iskreiptos spalvos zoles g.gif ir tas sniegas vietom jau perbaltas toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 06, 15:16)
o man tai pataisytas var nelabai -kazkokios iskreiptos spalvos zoles g.gif ir tas sniegas vietom jau perbaltas toks g.gif

Galima ir mažiau kontrasto šiek tiek, bet originali foto visai nekontrastinga ir pilka atrodo...taigi korekcijos norisi.
O ir horizontas man šiuo atveju nekliūna toks pasviręs, nes jis toks specialiai darytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 06, 14:19)
Galima ir mažiau kontrasto šiek tiek, bet originali foto visai nekontrastinga ir pilka atrodo...taigi korekcijos norisi.
O ir horizontas man šiuo atveju nekliūna toks pasviręs, nes jis toks specialiai darytas  smile.gif

kam taisyt,jei galima istrint tongue.gif biggrin.gif norejau pasakyt, kad kai ko neverta taisyt ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 06, 14:16)

Tai jei rankiniu budu ta daryt - tai galima butu svelniau su tuo kontrastu pasielgt... cia is greitumo tik auto wb panaudojau - jis ir padare tokais spalvas... o horizonto netiesumas cia visa tiesa, esme ir prasme toj foto, manau biggrin.gif

ir tikrai verta taisymo ta foto, mano manymu... ax.gif

pamatytumet mano Slabotkes originala hihihi.gif irgi sakytumet mest lauk biggrin.gif bet trys mygtukai viska sutvarke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 sausio 2009 - 14:24
QUOTE(bonda @ 2009 01 06, 15:21)
kam taisyt,jei galima istrint tongue.gif  biggrin.gif norejau pasakyt, kad kai ko neverta taisyt ir tiek ax.gif

Kam taip žiauriai lotuliukas.gif
Atsakyti
man ten horizontas kaip tik thumbup.gif nes a la kalnai kazkokie wub.gif
Atsakyti
Mano skuboti namu darbai, kol maziukas miega blush2.gif
Buciau dekinga uz komentarus 4u.gif

susikele labai dideles foto, bandysiu mazesnes kelti doh.gif

mazesniu neleidzia i kelti, ka daryt? g.gif

radau biggrin.gif gerai cia, pati su savim kad kalbuosi lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 06 sausio 2009 - 14:32
Sveikos mergaitės ir berniukai 4u.gif
kadangi tik pradedu ieškoti ko noriu, noriu iš karto pasitikslinti- kažkada mačiau tėmelę pokalbiams kur diskutuoja fotogafai (nu tipo...) kur fotografuoja su muilinėm. Dabar to temukės užvadinime nerandu, tai va noriu pasitikslint- ar tikrai ten papuoliau blush2.gif
mano tikra muilinė- Sony DSC-W170 , ar yra kas nors kas su šia fotografuoja....turiu keletą labai aktualių klausimėlių, tai jei nepyksit, norėčiau prisijungt (jeigu tai ta temelė ir pataikiau ten blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2009 01 06, 17:01)
Sveikos mergaitės ir berniukai  4u.gif
kadangi tik pradedu ieškoti ko noriu, noriu iš karto pasitikslinti- kažkada mačiau tėmelę pokalbiams kur diskutuoja fotogafai (nu tipo...) kur fotografuoja su muilinėm.
norėčiau prisijungt (jeigu tai ta temelė ir pataikiau ten  blush2.gif ).

taip, cia ta temele, nauja dar, bet jau tris temas temines praejome. taigi prasom drasiau su foto mirksiukas.gif
del fotiko, yra saraselis, su kokiais mes fotkinam, gali paziuret ir tada jei yra, gali klaust mirksiukas.gif

ei, zmones, tai kaip su temom mirksiukas.gif WB nuo siandien? kaip su kaledinem? aptariam dabar, kurios galerijoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 06, 14:27)
Mano skuboti namu darbai, kol maziukas miega  blush2.gif
Buciau dekinga uz komentarus  4u.gif

susikele labai dideles foto, bandysiu mazesnes kelti  doh.gif

mazesniu neleidzia i kelti, ka daryt?  g.gif

radau  biggrin.gif gerai cia, pati su savim kad kalbuosi  lotuliukas.gif

pirma mano akiai dar visai nieko, be 2 ir 3 schmoll.gif netinka. blush2.gif
Atsakyti
aha, ir aš turiu klausimą ne į temą... jūs nedirbat, valgyt nedarot, nesportuojat, vaikų neturit? aš spėju tik perskaityt, pasiveju kcakant jūsų pokalbius ir paskui vėėėėėl beviltiškai atsilieku doh.gif nu bet, gal kada nors 4u.gif
Atsakyti