Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 01 06, 12:57)

hi.gif
yahoo.gif radau kur begioti su tuo langeliu!!! Aciu tau Bonda 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pasirodo nelabai as ir nugrybavus buvau, viska taip dariau, tik nedaejo man su kuo pajudinti ta langiuka blush2.gif

Nu dabar bandysiu 3 daiktus padaryt ax.gif
Atsakyti
peperoni , koks grazus tas musu krastas wub.gif labai patiko abi foto thumbup.gif
Daug graziu foto pridejot. Saunuoles. as tai ziuriu nespeju su jumis doh.gif atsiverciu...bunat tiek prirasiusios, kad paskaitau ir jau laiko nelieka isiterpti...

Nesigauna man su tuo WB. vsiaip bandau ale nepagaunu kampo... verysad.gif

idedu jusu teismui g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
o kaip jus cia nuotraukas sukeliat? Pirmiausia i savo albuma kazkoki, o paskui cia is albumo? O i koki geriau deti, kad butu patogu naudoti ir kokybe nenukentetu labai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 13:48)
Olo - kur padejai boksto pagrinda?  biggrin.gif  g.gif  man jis toks nestabilus daba - kad atrodo tuoj tuoj nuvirs  biggrin.gif

nu ***** fotkinau su 50-uku ir nebuva jau vietos kur atsitraukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 06, 13:14)

idedu jusu teismui  g.gif 

o pirmoj ka fotkinai? ne svaikas tai labai paplaukes ax.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 01 06, 13:20)
o kaip jus cia nuotraukas sukeliat? Pirmiausia i savo albuma kazkoki, o paskui cia is albumo? O i koki geriau deti, kad butu patogu naudoti ir kokybe nenukentetu labai?  ax.gif

as i photoalbuma..anksciau i photobucketa dedavau -bet tirkia kazkaip suprastejo ju perteikiamas vazidelis unsure.gif dabar i kazka kita bandysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 06, 13:23)
nu ***** fotkinau su 50-uku ir nebuva jau vietos kur atsitraukti  biggrin.gif

biggrin.gif tadu gavos boksto portretas biggrin.gif

---

Nu va snd dejau per http://www.flickr.com/ ta didesne foto, kokybe tikrai ne kapeikos nenukentejo thumbup.gif
-----------

Belly - pirma kazkaip nea, o antra reiktu pasviesint ir pasharpint - manau, visai geras butu rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
Dar šitą norėjau parodyt blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 13:28)
Nu va snd dejau per http://www.flickr.com/ ta didesne foto, kokybe tikrai ne kapeikos nenukentejo  thumbup.gif

o kaip cia idet paskui i neta normalaus dydzio fotke? man tik sumazinta var leidzia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 06, 13:36)
Dar šitą norėjau parodyt blush2.gif

na man tamsoka siek tiek 4u.gif
Atsakyti
Belly - va - padariau tik 3 dalykus - uzdejau auto wb, pasharpinau ir uzdejau remeli 4u.gif ir man ta foto jau labai patinka wub.gif (jei ka sakyk, isimsiu wink.gif )

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 01 06, 13:39)
o kaip cia idet paskui i neta normalaus dydzio fotke? man tik sumazinta var leidzia? g.gif

ten virs foto yra all sizes atsidarai didziausia, properties ir nukopini ta adresa bei idei cia per IMG... yra ten kazkur ir paprastesnis budas - skaiciau pazengusiuose, ale tingejau ieskot... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 13:46)

ten virs foto yra all sizes atsidarai didziausia, properties ir nukopini ta adresa bei idei cia per IMG... yra ten kazkur ir paprastesnis budas - skaiciau pazengusiuose, ale tingejau ieskot...  blush2.gif

aciuu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 14:46)
Belly - va - padariau tik 3 dalykus - uzdejau auto wb, pasharpinau ir uzdejau remeli  4u.gif  ir man ta foto jau labai patinka  wub.gif  (jei ka sakyk, isimsiu wink.gif )

Visai kitas vaizdas smile.gif
Atsakyti