QUOTE(Uogienė @ 2009 01 05, 17:27)
Noriu paklausti
bondos, nes as tokį pat fotiką turiu:
nu tie 3 daiktai tai aišku nesigauna man, kaip ir tikėjausi
aš principo nelabai pagaunu - kaip reikia fotografuoti, kad gautųsi iš vieno taško? nes man norint sufokusuoti vidurinį ir toliausiai esantį daiktą reikia pasukti objektyvą ir nesigauna iš vieno taško tada. Žodžiu kai esu žalia, net žmogiškai paklausti nemoku
Bonda, būk gera, duok kokį patarimą, nuo ko pradėti bandymus su 3 daiktais
ne auto rezime galima ta kvadraciuka, kur fokusuoja pastumdyt, kur tau reikia- bent as taip fotkinau 3 daiktus -jei rieks smulkiau -papasakosiu
sakyk tik
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 18:27)
visas bandyk tuo paciu metu is tos pacios vietos
QUOTE(wite @ 2009 01 05, 18:48)
Arba aš durna, arba fotikas durnas
Nu nesuprantu, nofotografuoja jis man balto lapo. Nu, bandau darsyk. Jei neišeis, tai metu fotografiją jau
viskas nuo fotiko priklauso -pas mane net neriek fokusuot -ji tik nukreipi, paspaudi ir raso procesing
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 19:28)
atvelku citatą iš kažkatros senos temos
dabu man paaiškinkit, kaip man iš to centro (nes ten fokusas yr padarytas)nuvilkt ta fokusuotę kitan langelin
t.y. į kurį nors kitą iš tų devynių...
jaučiu ka nelabai supratot kan noriu
na spaudineji su aparato kuriuo tai mygtuku
apie savo tik galiu paskayt, kuriuo konkreciai
QUOTE(Pukė @ 2009 01 05, 19:29)
man ir nefotkino, nerdo ka fokusuot, tada sufokusavau i bet ka ir galutinai nuspaudziau fotkinimo mygtuka ant to balto lapo. tokiu budu gerai nusistato tas WB?? nes fotkes tai gavos sh...
o gal nefotkinimo mygtuka reik spaust? bet cia gal nuo fotiko..pas mane tai nefotkinimo mygtuka reik
na, tuoj perskaitysiu iki galo -gal naujus ND suprasiu