Peperoni antra foto
Peperoni, namukai liuks
Peperoni - slobodkė kokia
QUOTE(Sadi @ 2009 01 06, 00:16)
Peperoni - slobodkė kokia
Vyrui parodziau,sakau paziurek kaip grazu,o jis sako-o kur cia taip grazu,gal kokiam Alpiu miestelyje? Vos nenukrito,kai pasakiau,kad cia Vilijampole
QUOTE(Edeva @ 2009 01 05, 11:54)
nepatinka kompozicija ir kokybes truksta
QUOTE(Armana @ 2009 01 05, 12:10)
Labas ,
Senokai pas jus nebuvau. Kiek daug jūs prirašėt
Čia prieš kelias dienas fotografavau kaip su sūneliu buvom ant kalniuko. Tai va, jūsų teismui
Senokai pas jus nebuvau. Kiek daug jūs prirašėt
Čia prieš kelias dienas fotografavau kaip su sūneliu buvom ant kalniuko. Tai va, jūsų teismui
Patinka kompozicija, galetu daugiau erdves virsuje buti, bet wb kazkas netaip
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 14:52)
ir ta pati Slabotke
Silainius nutraukt graziai nesigavo sikart
p.s. reik ieskot kazkokio geresnio albumo - sitas graziai rodo tik mazas...
p.s. p.s. ups... tik daba pamaciau, kad masina pamirsau nuklonuot... ale jau laikas liules, tai nebetaisysiu....
Patinka antroji foto, ypac tos svieseles Noretusi didesne pamatyti
QUOTE(Levanda @ 2009 01 05, 22:00)
Zieminis saulelydis prie ezero.
Man grazi si foto. Garazios spalvos. Nu gal biski daugiau virsaus noretusi.
Labas rytas ,
Oho kiek mano nuotraukytė sulaukė komentarų
Mėlynumas ir rausvumas išėjo todėl, kad buvo vakaras ir dar švietė žibintai
Dabar būnu pas tėvus, tai jų kompe nėra PS, todėl nelabai galėjau ką nors koreguoti .
Aš irgi norėčiau viršaus daugiau, norėtūsi matyti kur vaikas eina
Ši nuotrauka man labai labai graži Ir šioje nuotraukoje matau mėlynumą ir rausvumą, bet čia šios spalvos labai tinka
O ką jūs manot apie šią foto?
Oho kiek mano nuotraukytė sulaukė komentarų
QUOTE(Edeva @ 2009 01 05, 20:21)
jei galiu tai ir as pasisakysiu tai man kazkaip per daug melimo ideta noretusi kad sniegas butu baltas
QUOTE(Sadi @ 2009 01 05, 20:37)
o kodėl sniegas riūūūūūūžavas? man kompozicija kaip tik labai patinka, tik tamsu ir tos spalvos keistos.
Papildyta:
nu net grįžau [ažiūrėt ar tikrai apie tą pačią nuotrauką šnekam visai kitaip matau.....
Papildyta:
nu net grįžau [ažiūrėt ar tikrai apie tą pačią nuotrauką šnekam visai kitaip matau.....
Mėlynumas ir rausvumas išėjo todėl, kad buvo vakaras ir dar švietė žibintai
Dabar būnu pas tėvus, tai jų kompe nėra PS, todėl nelabai galėjau ką nors koreguoti .
QUOTE(inesaS @ 2009 01 05, 22:44)
ArmanaMan tavo foto su rogutem tai net negaliu pasakyti kodel,bet labai,labai faina.Ziuri ir galvoji kur tas vaikiukas eina,ka galvoja,kokia jo nuotaika,nu zodziu mane asmeniskai tai labai,labai kabina
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 20:21)
Armana, man labai norisi virsaus daugiau... bet spalvos ir ryskumas, - man patinka
Aš irgi norėčiau viršaus daugiau, norėtūsi matyti kur vaikas eina
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 22:52)
del sniego - tai snd Kaunas buvo oficialiai paskelbtas Stichines nelaimes zona kadangi jo turim pirma kart, tai turim daugiausiai visoj Lietuvoj net tiltas Kleboniskio ta proga iluzo siryt...
Ši nuotrauka man labai labai graži Ir šioje nuotraukoje matau mėlynumą ir rausvumą, bet čia šios spalvos labai tinka
O ką jūs manot apie šią foto?
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 19:27)
nu nežinau ką pamatysit...ale lyg paskutinį pavyko sufokusuot
tik dabu vakare lyg kažkas gavos...apšvietimas nepatink man, ale neleidot blico-tai nejungiau jo...
tik dabu vakare lyg kažkas gavos...apšvietimas nepatink man, ale neleidot blico-tai nejungiau jo...
Aš gal durna, bet man čia sufokusuota į sieną, o ne į paskutinį obuolį
QUOTE(Armana @ 2009 01 05, 21:10)
Labai gražu, alia kažkas man spalvose nepatink....bet šiais kadras tai patinka
QUOTE(Levanda @ 2009 01 05, 22:00)
Spalvos nu žinok man patinka. Galiu kabinėtis tik prie formato...gal kairėje per daug erdvės palikta, gal geriau atrodytų pakirpus kairės pusės daugiau
QUOTE(liamuna @ 2009 01 05, 22:04)
Kažkaip tai nea rakursas ne tas...na toks jausmas lyg būtų netyčia paspaustas mygtukas laikant fotiką rankose.
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 23:52)
Gėris
QUOTE(Armana @ 2009 01 06, 10:21)
Kažkuo man veiduko spalva nepatinka
Laba ryta
aha - dabar kai normalaim apsvietime ir pailsejusiom akim paziurejau - tikrai daugiau siena ryskesne nei obuolys....
tikrai, kazkas negerai su veiduko spalvom...
Dziaugiuos, kad galiu pakeisti standartini poziuri i Slabotke ten, kur mes gyvenam, palyginti tikrai grazus rajoniukas
bandau per flicra det didesne :
p.s. flicr'as yra geris
aha - dabar kai normalaim apsvietime ir pailsejusiom akim paziurejau - tikrai daugiau siena ryskesne nei obuolys....
QUOTE(Armana @ 2009 01 06, 09:21)
tikrai, kazkas negerai su veiduko spalvom...
Dziaugiuos, kad galiu pakeisti standartini poziuri i Slabotke ten, kur mes gyvenam, palyginti tikrai grazus rajoniukas
bandau per flicra det didesne :
p.s. flicr'as yra geris
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 11:06)
Nia, čia šita foto gėris patinka patinka patinka ji man žinau, kad aš esu kvankt, alia pasakysiu..kairėj pusėj nukolnuočiau tą šviesikę lango, kuri yra visai šalia balto rėmo ir kai ją pamačiau, mano akys tik ten ir kliūva vis bet šiaip tai žiauriai patinka ir žiauriai pavydu (aišku iš gerosios pusės ) nes aš taip nemoku.