Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Peperoni antra foto wub.gif wub.gif
Atsakyti
Peperoni,antoji foto tai man tokia pat kabinanti kaip ir Armanos sunelio wub.gif Ziureciau ir ziureciau bigsmile.gif
Atsakyti
Peperoni, namukai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Peperoni - slobodkė kokia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 06, 00:16)
Peperoni - slobodkė kokia  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Vyrui parodziau,sakau paziurek kaip grazu,o jis sako-o kur cia taip grazu,gal kokiam Alpiu miestelyje? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vos nenukrito,kai pasakiau,kad cia Vilijampole lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 05, 11:54)
blush2.gif bandziau pagaut paukstukus per langa  biggrin.gif
user posted image

nepatinka kompozicija ir kokybes truksta 4u.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 05, 12:10)
Labas 4u.gif ,
Senokai pas jus nebuvau. Kiek daug jūs prirašėt  bigsmile.gif

Čia prieš kelias dienas fotografavau kaip su sūneliu buvom ant kalniuko. Tai va, jūsų teismui  smile.gif
user posted image

Patinka kompozicija, galetu daugiau erdves virsuje buti, bet wb kazkas netaip 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 14:52)

user posted image
ir ta pati Slabotke biggrin.gif

user posted image

Silainius nutraukt graziai nesigavo  sikart biggrin.gif
p.s. reik ieskot kazkokio geresnio albumo - sitas graziai rodo tik mazas... unsure.gif

p.s. p.s. ups... tik daba pamaciau, kad masina pamirsau nuklonuot...  blush2.gif  ale jau laikas liules, tai nebetaisysiu....  blush2.gif

Patinka antroji foto, ypac tos svieseles 4u.gif Noretusi didesne pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda @ 2009 01 05, 22:00)

Zieminis saulelydis prie ezero.

Man grazi si foto. Garazios spalvos. Nu gal biski daugiau virsaus noretusi.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

Oho kiek mano nuotraukytė sulaukė komentarų bigsmile.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 01 05, 20:21)
4u.gif jei galiu tai ir as pasisakysiu tai man kazkaip per daug melimo ideta  blush2.gif noretusi kad sniegas butu baltas  blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 05, 20:37)
o kodėl sniegas riūūūūūūžavas?  ax.gif man kompozicija kaip tik labai patinka, tik tamsu ir tos spalvos keistos.
Papildyta:
nu net grįžau [ažiūrėt ar tikrai apie tą pačią nuotrauką šnekam  blink.gif visai kitaip matau.....

Mėlynumas ir rausvumas išėjo todėl, kad buvo vakaras ir dar švietė žibintai blush2.gif
Dabar būnu pas tėvus, tai jų kompe nėra PS, todėl nelabai galėjau ką nors koreguoti unsure.gif .

QUOTE(inesaS @ 2009 01 05, 22:44)
ArmanaMan tavo foto su rogutem tai net negaliu pasakyti kodel,bet labai,labai faina.Ziuri ir galvoji kur tas vaikiukas eina,ka galvoja,kokia jo nuotaika,nu zodziu mane asmeniskai tai labai,labai kabina wub.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 20:21)
Armana, man labai norisi virsaus daugiau...  g.gif  bet spalvos ir ryskumas,  - man patinka  wub.gif

Aš irgi norėčiau viršaus daugiau, norėtūsi matyti kur vaikas eina rolleyes.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 22:52)
del sniego - tai snd Kaunas buvo oficialiai paskelbtas Stichines nelaimes zona biggrin.gif kadangi jo turim pirma kart, tai turim daugiausiai visoj Lietuvoj  biggrin.gif  net tiltas Kleboniskio ta proga iluzo siryt...  doh.gif

user posted image

Ši nuotrauka man labai labai graži wub.gif Ir šioje nuotraukoje matau mėlynumą ir rausvumą, bet čia šios spalvos labai tinka wub.gif

O ką jūs manot apie šią foto?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 06 sausio 2009 - 09:32
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 19:27)
nu nežinau ką pamatysit...ale lyg paskutinį pavyko sufokusuot
tik dabu vakare lyg kažkas gavos...apšvietimas nepatink man, ale neleidot blico-tai nejungiau jo...

user posted image

Aš gal durna, bet man čia sufokusuota į sieną, o ne į paskutinį obuolį g.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 05, 21:10)

Čia prieš kelias dienas fotografavau kaip su sūneliu buvom ant kalniuko. Tai va, jūsų teismui 
user posted image

Labai gražu, alia kažkas man spalvose nepatink....bet šiais kadras tai patinka thumbup.gif

QUOTE(Levanda @ 2009 01 05, 22:00)

Spalvos wub.gif nu žinok man patinka. Galiu kabinėtis tik prie formato...gal kairėje per daug erdvės palikta, gal geriau atrodytų pakirpus kairės pusės daugiau g.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 01 05, 22:04)
Ka manot ?

user posted image

Kažkaip tai nea unsure.gif rakursas ne tas...na toks jausmas lyg būtų netyčia paspaustas mygtukas laikant fotiką rankose.

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 23:52)

Gėris bigsmile.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 06, 10:21)

O ką jūs manot apie šią foto?
user posted image

Kažkuo man veiduko spalva nepatinka g.gif
Atsakyti
Pritriu Stiklinei del veiduko rolleyes.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

aha - dabar kai normalaim apsvietime ir pailsejusiom akim paziurejau - tikrai daugiau siena ryskesne nei obuolys.... g.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 06, 09:21)

tikrai, kazkas negerai su veiduko spalvom... g.gif

Dziaugiuos, kad galiu pakeisti standartini poziuri i Slabotke biggrin.gif ten, kur mes gyvenam, palyginti tikrai grazus rajoniukas wub.gif

bandau per flicra det didesne :
user posted image

p.s. flicr'as yra geris wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 sausio 2009 - 10:06
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 06, 11:06)

bandau per flicra det didesne :
p.s. flicr'as yra geris  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nia, čia šita foto gėris biggrin.gif patinka patinka patinka ji man wub.gif žinau, kad aš esu kvankt, alia pasakysiu..kairėj pusėj nukolnuočiau tą šviesikę lango, kuri yra visai šalia balto rėmo ir kai ją pamačiau, mano akys tik ten ir kliūva vis doh.gif biggrin.gif bet šiaip tai žiauriai patinka ir žiauriai pavydu (aišku iš gerosios pusės ax.gif ) nes aš taip nemoku.
Atsakyti