Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Levanda @ 2009 01 05, 21:55)
As tai dar prideciau - balta daikta, nes cia visos manau turim bedu su sviesiu daiktu ir vaizdu fotografavimu 

Saunuole, gerai pastebejai. Nors aisku, reiks improvizuoti. Bet pastebejimas geras.

Tai vadinasi, trys nuotraukos: naturali sviesa, prieblanda, ir elektros.
Beje, apibrezkite, kuo skirtusi naturali sviesa ir prieblanda?

Manau, kad Sadi norejo pasakyti, kad sauleje ir seselyje?
Atsakyti
Su saule ant Lietuvos gali but beda, sprendziant is oro prognoziu biggrin.gif galim apibrezt, kaip ryto/vidudienio ir vakaro apsvietima gal... g.gif net nzn... g.gif
Papildyta:
Levanda - nu spalvos tai pasaka... wub.gif bet vat kazkokios razyyyynkos dar reik... g.gif nors darkart paziurejau patinka vis tik... wub.gif

Liamuna - nekabin... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 sausio 2009 - 21:10
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 22:07)
Su saule ant Lietuvos gali but beda, sprendziant is oro prognoziu biggrin.gif galim apibrezt, kaip ryto/vidudienio ir vakaro  apsvietima gal... g.gif  net nzn... g.gif

biggrin.gif del saules.

Man tinka: vidudienio, vakaro sviesa ir elektra. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 22:09)
Levanda - nu spalvos tai pasaka...  wub.gif  bet vat kazkokios razyyyynkos dar reik...  g.gif 

Pas pazengusius girdziu ta zodi, bet jus man paaiskinkit, kad ta razyyyna fotografu zargone... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 20:21)
Nu labai  wub.gif  everestas  wub.gif  biggrin.gif

Dėkui. 4u.gif Fotkinau pro langą, visai tinginė pasidariau net į lauką neišeinu. blush2.gif lotuliukas.gif

Man patiko Armanos foto, tik tas ružavas sniegas nervina kažkaip, bet šiaip kabina kažkuom. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 05, 21:12)
Papildyta:
Pas pazengusius girdziu ta zodi, bet jus man paaiskinkit, kad ta razyyyna fotografu zargone...  blush2.gif

biggrin.gif na vat isivaizduok bandele uz tris kapeikas ir bandele su razinom biggrin.gif jauti skirtuma? biggrin.gif tongue.gif tai va cia ir yr ta razyynka lotuliukas.gif nzn kaip kitaip paaiskint... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 sausio 2009 - 21:17
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 22:17)
biggrin.gif  na vat isivaizduok bandele uz tris kapeikas ir bandele su razinom  biggrin.gif  jauti skirtuma?  biggrin.gif  tongue.gif  tai va cia ir yr ta razyynka  lotuliukas.gif  nzn kaip kitaip paaiskint... biggrin.gif

4u.gif Viskas aisku. biggrin.gif

Atsakyti
O terminas tiem techniniams darbams - 2 savaites? ax.gif Iki sausio 19 dienos? ax.gif
Atsakyti
Paliekam gal tiesiog "įvairiom apšvietimo sąlygom?" gal pas ką dienos šviesos lempos ar pan?

QUOTE(Levanda @ 2009 01 05, 21:00)
Aj va viena dar mano nuotrauka tokia neziemiska, bet cia airijoj sniego nebent saldiklyje galima rasti  doh.gif 
Zieminis saulelydis prie ezero. Truputi persistengiau suspausdama foto - kokybe nukentejo. Vis nepataikau i ribas, reikia apie pixelius eit kaip nors pasimokinti  blush2.gif  ax.gif

gražu wub.gif o su sniegu šaldiklyje irgi gal galima sužaist bigsmile.gif

QUOTE(linole @ 2009 01 05, 21:12)
Pas pazengusius girdziu ta zodi, bet jus man paaiskinkit, kad ta razyyyna fotografu zargone...  blush2.gif

aš tai razinkų irgi nesuprantu doh.gif blush2.gif būna pas pažengusius pamatau kokią foto ir galvoju - nu šitai tai tikrai ne. o ten pasako wow KAIP g.gif ir lieku nesupratus ar aš čia meno nesuprqantu ar razinų nemoku ieškot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 21:17)
biggrin.gif  na vat isivaizduok bandele uz tris kapeikas ir bandele su razinom  biggrin.gif  jauti skirtuma?  biggrin.gif  tongue.gif  tai va cia ir yr ta razyynka  lotuliukas.gif  nzn kaip kitaip paaiskint... biggrin.gif

geras biggrin.gif
Atsakyti
galvoju, kai nueisim iki tokio lygio, kaip pazengusieji, tik tada suprasim, kame jie mato razyynkas... biggrin.gif nes dabar miaanu vadinami patys neitikinamiausi dalykai.... doh.gif net su teciu snd diskutavom, kad tai, ka jie senais laikais be gailescio mesdavo i siukslyna kaip broka - dabar galbut butu pripazinta mianu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 sausio 2009 - 21:50
Bet jus ir priraset doh.gif
Peperoni,o as galvoju ko cia per nakti Londone pasnigo,o pasirodo,kad ta proga jog nuotraukas idejai lotuliukas.gif Kokioj fainoj vietoj gyveni-visa Slabotke kaip ant delno. wub.gif
Levanda ir cia UK sniego tik kelias valandas buvo,nesiseka mums ant to kanto,ane?Jetau kaip as jums mergaites sniego pavydziu,man zinokit visos jus nuotraukos su juo grazios. wub.gif
ArmanaMan tavo foto su rogutem tai net negaliu pasakyti kodel,bet labai,labai faina.Ziuri ir galvoji kur tas vaikiukas eina,ka galvoja,kokia jo nuotaika,nu zodziu mane asmeniskai tai labai,labai kabina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 05, 22:44)
Bet jus ir priraset doh.gif
Peperoni,o as galvoju ko cia per nakti Londone pasnigo,o pasirodo,kad ta proga jog nuotraukas idejai lotuliukas.gif Kokioj fainoj vietoj gyveni-visa Slabotke kaip ant delno. wub.gif
Levanda ir cia UK sniego tik kelias valandas buvo,nesiseka mums ant to kanto,ane?Jetau kaip as jums mergaites sniego pavydziu,man zinokit visos jus nuotraukos su juo grazios. wub.gif
ArmanaMan tavo foto su rogutem tai net negaliu pasakyti kodel,bet labai,labai faina.Ziuri ir galvoji kur tas vaikiukas eina,ka galvoja,kokia jo nuotaika,nu zodziu mane asmeniskai tai labai,labai kabina wub.gif

va va, tu labai gerai aprasei, del ko kabina ir mane ta fotke... wub.gif

del sniego - tai snd Kaunas buvo oficialiai paskelbtas Stichines nelaimes zona biggrin.gif kadangi jo turim pirma kart, tai turim daugiausiai visoj Lietuvoj biggrin.gif net tiltas Kleboniskio ta proga iluzo siryt... doh.gif

o vaizdu tai joooo, per langelius ir balkonus turiu labai geru - uztat labai labai norejau stovo... wub.gif

ta proga dar parodysiu vaizdeli i kita puse (gaila, kad teko nukirpti Neri, bet turim nuo balandziu tinkla ant balkono, tai vat jis ir pasimaise sad.gif ):

user posted image

ir ta pati Slabotke biggrin.gif

user posted image

Silainius nutraukt graziai nesigavo sikart biggrin.gif

p.s. reik ieskot kazkokio geresnio albumo - sitas graziai rodo tik mazas... unsure.gif

p.s. p.s. ups... tik daba pamaciau, kad masina pamirsau nuklonuot... blush2.gif ale jau laikas liules, tai nebetaisysiu.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 sausio 2009 - 22:56