QUOTE(JulieTa @ 2009 01 05, 21:28)
Armana, pati kompozicija man nelabai patiko, jei vaikas butu atvirksciai, veiduku i fotika, butu fainiau
O man kompozicija tai patiko.
Speju, kad spalvos+atspalvis visa patraukluma ir duoda.
Tik kaip Peperoni sake, noretusi virsaus siek tiek daugiau.
Del kalediniu foto perziurinejimo ir komentavimo: kad dauguma idetu nuotrauku aptareme. Gal net geriausia butu nuotrauku albume po nuotraukomis palikti norima komentara, kas dar noretu kazka pridurti.
Ka as pati nuo saves galiu pasakyti: man buvo nelengva.
Atrodo, toks paprastas dalykas - Kaledos. Ju pilni visi namai, visos gatves, visos kertes. Bet kai reikia rasti ta ypatinga akimirskni - psss gaunasi. Taigi, mokytis dar turiu ka.
Galvoju, WB gal dar padarom taip, be jokiu balsavimu, tik su aptarimais. Nes aparatu galimybes nevienodos, todel gali buti, kad kazkam techniskai neimanoma isgauti gera wb. O po to imam tema ir jau su balsavimais? Na, kaip pazenge besimokydami dare. Vis tik kitokia paskata mokytis. Na, nesakau, kad dabar nesistengiam, bet butu dar stipresne. Ka manote?
Noriu paskatinti visus rasyti savo mintis del WB uzduoties. Nes kuo greiciau issiaiskinsim, ko norim, tuo greiciau pradesime uzsiimineti.
Sadi rase: "dėl ND gal geriau daryti užduoti - nufotkint tą patį daiktą ryškioj saulės šviesoj, prieblandoj, prie el. apšvietimo ir kad jo spalvos būtų kuo panašesnės? na kad ir kokį puoduką? ką?"
JO, super ideja!!!
Bet koki daikta, bet kad ivairiais apsvietimais nuotraukos spalva butu kuo panasesne.