Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Armana @ 2009 01 05, 20:10)
Čia prieš kelias dienas fotografavau kaip su sūneliu buvom ant kalniuko. Tai va, jūsų teismui  smile.gif

4u.gif jei galiu tai ir as pasisakysiu tai man kazkaip per daug melimo ideta blush2.gif noretusi kad sniegas butu baltas blush2.gif
Atsakyti
Armana, man labai norisi virsaus daugiau... g.gif bet spalvos ir ryskumas, - man patinka wub.gif

Dabar tik pamaciau Edevos paukstukus... bigsmile.gif gaila, kad pabego fokusas... unsure.gif

Wite, aisku, kad dek savo darbeli mirksiukas.gif einu ir as savo dar viena ikelsiu.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 sausio 2009 - 20:24
Armana, pati kompozicija man nelabai patiko, jei vaikas butu atvirksciai, veiduku i fotika, butu fainiau 4u.gif o siaip sniegas, spalvos thumbup.gif

del WB temos labai super sumastet. bet manau dar kazkaip reiktu kaledines foto apzvelgti, kazkaip patirinet ir pan unsure.gif ka manot? g.gif nes taip is kart persokt, tai siek tiek per greit. o tema, gal sukonkretinam wb g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 05, 16:00)
Radau toki filmuka  apie koliaza http://video.lyga.lt...s3/4830f0e58a2e kai sukuriu nauja lapa, pas mane nera tos virsutines melynos linijos kur raso nuotraukos pavadinima ir jei atveriu nuotrauka nieks nesitempia uz krastu  g.gif  jau meginau ...

pas tave nuotrauka išdidinta per visą langą, todėl ir nesimato smile.gif viršui dešiniam kampe yra brukšniukas, kvadraciukas dar kažkas, nuspausk vidurinį mirksiukas.gif

QUOTE(wite @ 2009 01 05, 18:31)
Mūsų vyrukai vakar pablūdo truputuką  lotuliukas.gif  Tik va su spalvom kažkoks kakaliukas gavos...  doh.gif

angelas gavosi labai thumbup.gif

QUOTE(linole @ 2009 01 05, 19:41)
Siandien nubudau ir uzpludo toks smarkus noras imti ir taupytis veidrodziui!!!  biggrin.gif 

As turiu omeny, kad specialia  uzduoti ar Nd, nesvarbu, kaip pavadinsim del WB. Tiesiog forografuojam laisva tema, bet bandom pagauti tobula Wb?
O gal reikia temos kazkokios?
Siulykit.  mirksiukas.gif  4u.gif

labai tave suprantu smile.gif

dėl ND gal geriau daryti užduoti - nufotkint tą patį daiktą ryškioj saulės šviesoj, prieblandoj, prie el. apšvietimo ir kad jo spalvos būtų kuo panašesnės? na kad ir kokį puoduką? ką?

QUOTE(Edeva @ 2009 01 05, 19:54)
blush2.gif bandziau pagaut paukstukus per langa  biggrin.gif

permaži paukštukai

Čia prieš kelias dienas fotografavau kaip su sūneliu buvom ant kalniuko. Tai va, jūsų teismui  smile.gif

o kodėl sniegas riūūūūūūžavas? ax.gif man kompozicija kaip tik labai patinka, tik tamsu ir tos spalvos keistos.
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 20:21)
Armana, man labai norisi virsaus daugiau...  g.gif  bet spalvos ir ryskumas,  - man patinka  wub.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 01 05, 20:28)
Armana, pati kompozicija man nelabai patiko, jei vaikas butu atvirksciai, veiduku i fotika, butu fainiau  4u.gif o siaip sniegas, spalvos  thumbup.gif

nu net grįžau [ažiūrėt ar tikrai apie tą pačią nuotrauką šnekam blink.gif visai kitaip matau.....
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 05, 20:37)
nu net grįžau [ažiūrėt ar tikrai apie tą pačią nuotrauką šnekam  blink.gif visai kitaip matau.....

biggrin.gif tai naturalu - negalim vienodai matyt ax.gif taip, matau ir melsva ir rausva sniega - bet tai juk vakarine gatve.... ax.gif jinai buna apsviesta zibintu... ir net ir labai norint - sunku butu rast visiskai balta sniega... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 sausio 2009 - 20:44
QUOTE(Sadi @ 2009 01 05, 20:37)
pas tave nuotrauka išdidinta per visą langą, todėl ir nesimato smile.gif viršui dešiniam kampe yra brukšniukas, kvadraciukas dar kažkas, nuspausk vidurinį  mirksiukas.gif
angelas gavosi labai  thumbup.gif
labai tave suprantu smile.gif

ner tos juostos, kur turi buti tas kvadraciukas g.gif
Atsakyti
user posted image

labutis,
pati nuotrauk man butu labai faina jei spalvos butu sutvarkytos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 05, 21:28)
Armana, pati kompozicija man nelabai patiko, jei vaikas butu atvirksciai, veiduku i fotika, butu fainiau  4u.gif

O man kompozicija tai patiko. 4u.gif Speju, kad spalvos+atspalvis visa patraukluma ir duoda. thumbup.gif Tik kaip Peperoni sake, noretusi virsaus siek tiek daugiau.

Del kalediniu foto perziurinejimo ir komentavimo: kad dauguma idetu nuotrauku aptareme. Gal net geriausia butu nuotrauku albume po nuotraukomis palikti norima komentara, kas dar noretu kazka pridurti.
Ka as pati nuo saves galiu pasakyti: man buvo nelengva. mirksiukas.gif Atrodo, toks paprastas dalykas - Kaledos. Ju pilni visi namai, visos gatves, visos kertes. Bet kai reikia rasti ta ypatinga akimirskni - psss gaunasi. Taigi, mokytis dar turiu ka. biggrin.gif

Galvoju, WB gal dar padarom taip, be jokiu balsavimu, tik su aptarimais. Nes aparatu galimybes nevienodos, todel gali buti, kad kazkam techniskai neimanoma isgauti gera wb. O po to imam tema ir jau su balsavimais? Na, kaip pazenge besimokydami dare. Vis tik kitokia paskata mokytis. Na, nesakau, kad dabar nesistengiam, bet butu dar stipresne. Ka manote?

Noriu paskatinti visus rasyti savo mintis del WB uzduoties. Nes kuo greiciau issiaiskinsim, ko norim, tuo greiciau pradesime uzsiimineti.

Sadi rase: "dėl ND gal geriau daryti užduoti - nufotkint tą patį daiktą ryškioj saulės šviesoj, prieblandoj, prie el. apšvietimo ir kad jo spalvos būtų kuo panašesnės? na kad ir kokį puoduką? ką?"

JO, super ideja!!! thumbup.gif Bet koki daikta, bet kad ivairiais apsvietimais nuotraukos spalva butu kuo panasesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 05 sausio 2009 - 20:48
del nd visai patiko sadi berots ideja bigsmile.gif kad ta pati daikta fotkint ivairioje sviesoje bet kad wb butu panasus bigsmile.gif
Atsakyti
Pritariu Linolei - tikrai buvo sunku su to Kaledom... doh.gif ir tikrai, kai ju tiek daug aplink, labai sunku surast kazka originalaus, kad patrauktu ir kitu aki.... doh.gif

Ir Sadi idejai pritariu drinks_cheers.gif tik gal ryskioj saules sviesoj - keisciau i naturaliam apsvietime... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 05, 19:46)
del nd visai patiko sadi berots ideja  bigsmile.gif kad ta pati daikta fotkint ivairioje sviesoje bet kad wb butu panasus  bigsmile.gif

As tai dar prideciau - balta daikta, nes cia visos manau turim bedu su sviesiu daiktu ir vaizdu fotografavimu blush2.gif Visai gera mintis thumbup.gif
Papildyta:
Aj va viena dar mano nuotrauka tokia neziemiska, bet cia airijoj sniego nebent saldiklyje galima rasti doh.gif
Zieminis saulelydis prie ezero. Truputi persistengiau suspausdama foto - kokybe nukentejo. Vis nepataikau i ribas, reikia apie pixelius eit kaip nors pasimokinti blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ka manot ?

user posted image
Atsakyti