Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 18:27)
nu nežinau ką pamatysit...ale lyg paskutinį pavyko sufokusuot doh.gif
tik dabu vakare gavos...šviesa nepatink man, ale neleidot blico-tai nejungiau jo... g.gif

user posted image

nu liuks bigsmile.gif dabar reik sufokusuot i vidurini ir pirma bigsmile.gif
wite man atrodo WB blogai sureguliuota.man siandien tokia spalva gavosi kai fotografavau balta lapa cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 05, 18:41)
nu liuks  bigsmile.gif  dabar reik sufokusuot i vidurini ir pirma  bigsmile.gif
wite man atrodo WB blogai sureguliuota.man siandien tokia spalva gavosi kai fotografavau balta lapa cool.gif

a sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
jezusmarijauskas thumbup.gif

o tai dabu iš to pačio taško kitus irgi reik pagaut? g.gif ar neturi reikšmės g.gif
Atsakyti
man si tasiuke lyg nieko pagal aprasyma g.gif http://www.fotofabri...va-Mini-AW.html
Atsakyti
Arba aš durna, arba fotikas durnas doh.gif Nu nesuprantu, nofotografuoja jis man balto lapo. Nu, bandau darsyk. Jei neišeis, tai metu fotografiją jau blush2.gif doh.gif

Sidabrine, orginali spalva yra gražiai ir ryškiai mėlyna.. Jau verkdama iš nevilties, bandžiau taisytis. Išlysiu aš į lauką kadanors, sniego pafotografuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 18:43)
a sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
jezusmarijauskas thumbup.gif

o tai dabu iš to pačio taško kitus irgi reik pagaut? g.gif ar neturi reikšmės g.gif

tiap tiap tiap.dabar nekeičiant padeties reikia sufokusuoti visus po viena 4u.gif
turi but trys nuotraukos.
aš prisipažinsiu i trečia gavosi sufokusuoti tik po gero menesio doh.gif o jau keikiausi,nervinausi,plaukus norejau pesiotis.nes niekaip nesigavo.visus namu apyvokos daiktus isbandziau.kur einu ten su fotiku jieskau tryju daiktu biggrin.gif
tu tik siandien pameginai ir jau gaunasi,o as tokia nuotrauka gal po savaites ikelt galejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 05, 18:50)
tiap tiap tiap.dabar nekeičiant padeties reikia sufokusuoti visus po viena  4u.gif
turi but trys nuotraukos.
aš prisipažinsiu i trečia gavosi sufokusuoti tik po gero menesio  doh.gif o jau keikiausi,nervinausi,plaukus norejau pesiotis.nes niekaip nesigavo.visus namu apyvokos daiktus isbandziau.kur einu ten su fotiku jieskau tryju daiktu  biggrin.gif
tu tik siandien pameginai ir jau gaunasi,o as tokia nuotrauka gal po savaites ikelt galejau  doh.gif

tada aš jau šiandien apsispakajinsiu...gana bus kad ir vienas gavos doh.gif bo kitaip neatsakaysu už nervinio priepuolio pasekmes lotuliukas.gif
kitądien pamėginsiu kitam apšvietime pafotkint...einu da pasiskaityt apie jį g.gif ale ko tos nuorodos pirmam puslapy neveik blink.gif
Atsakyti
Aš durna, ne fotikas lotuliukas.gif Pasirodo, reikėjo tik pasiskaityt instrukciją blush2.gif
Nu bet jau džiaugsmas pas mane, kaip pas mažą vaiką lotuliukas.gif

Tai dabar, nuo rytojaus prasideda tema WB nustatymas ? Taip supratau? blush2.gif

O nuorodos pirmam puslapy man puikiai veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 05 sausio 2009 - 19:04
QUOTE(wite @ 2009 01 05, 19:01)
Aš durna, ne fotikas  lotuliukas.gif  Pasirodo, reikėjo tik pasiskaityt instrukciją  blush2.gif 
Nu bet jau džiaugsmas pas mane, kaip pas mažą vaiką  lotuliukas.gif

Tai dabar, nuo rytojaus prasideda tema WB nustatymas ? Taip supratau?  blush2.gif
O nuorodos pirmam puslapy man puikiai veikia.

jau ir man veikia drinks_cheers.gif

Atsakyti
Kazka praleidau - nauja tema kazkokia? g.gif skiciau skaiciau, bet taip ir nesupratau... blush2.gif

QUOTE(lamella @ 2009 01 05, 16:37)
Čia dar biški žiemos blush2.gif 

Nu labai wub.gif everestas wub.gif biggrin.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 01 05, 18:26)
peperoni kiek mokejai uz savo 50-tuka ?  blush2.gif  ax.gif

standartiskai Vilbros kaina - 299 mirksiukas.gif

As nusipirkus Samsonite tasiuka... siaip jis atseit skirtas mazai vaizdo kamerai - bet man labai labai superinis veidrodiniam thumbup.gif nedidukas, su daug visokio kalibro kiseniuku biggrin.gif per peti persikryziuoju ir varau bigsmile.gif vienintelis minusas, kad kartais tuose kiseniukuose pasiklistu hihihi.gif

QUOTE(wite @ 2009 01 05, 18:31)
Mūsų vyrukai vakar pablūdo truputuką  lotuliukas.gif  Tik va su spalvom kažkoks kakaliukas gavos... 

aha - su spalvom kas tai negerai... g.gif

QUOTE(wite @ 2009 01 05, 18:48)
Arba aš durna, arba fotikas durnas  ....

turiu itarima, kad bandei sufokusuot autofokusu... g.gif biggrin.gif

MERGINOS - NUSTATINEJANT CUSTOM WB, FOTKINANT BALTA LAPA, REIKIA TAI DARYTI FOKUSUOJANT RANKINIU REZIMU, NES AUTOMATINIS FOKUSAS NERANDA VIENTISAM BALTAM LAPE I KA FOKUSUOT, DEL TO FOTIKAS NEFOTKINA wink.gif

Balioneliai naujokams 4u.gif nepykit, nebepamenu niku siam momentui... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 sausio 2009 - 19:23
Taip taip... Užtat su MF pavyko smile.gif Tik visvien spalvos kažkokios žalsvos... g.gif

Peperoni, koks pas atve fotikas? Arba nesakei, arba pražiopsojau blush2.gif
Atsakyti
del tasytes pas mane maza bet tokia jau buvo kaip priedas lotuliukas.gif telpa fotikas du obj. (sunkiai) ir dar atskira akuma isimetu jis vietos praktiskai neuzima lotuliukas.gif

tai as nesuprantu kas per namu darbas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 05, 19:25)
Taip taip... Užtat su MF pavyko  smile.gif Tik visvien spalvos kažkokios žalsvos...  g.gif

Peperoni, koks pas atve fotikas? Arba nesakei, arba pražiopsojau  blush2.gif

Canon Eos 350 D... ax.gif pensininkas toks... biggrin.gif

po reklamos t.y. po kokiu 10 min rodys kaip fotoshopu Lt zvaigzdutes grazins, jei kam idomu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 sausio 2009 - 19:28