Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nepavyko verysad.gif mn visi trys daiktai vienodai apsišviečia...o atrodo fokusuoju į vieną kurį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 15:22)
nepavyko verysad.gif mn visi trys daiktai vienodai apsišviečia...o atrodo fokusuoju į vieną kurį verysad.gif

g.gif o man dar dar puse velnio pirma ir trecia bet vidurini schmoll.gif zodziu turiu darbelio issiaiskint kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 05, 15:24)
g.gif o man dar dar puse velnio pirma ir trecia bet vidurini  schmoll.gif zodziu turiu darbelio issiaiskint kodel  g.gif

nesuprantu aš tos sistemos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 15:25)
nesuprantu aš tos sistemos verysad.gif

Senesnese temose buvau daug asaru del fokusavimo.Bet po daugybes neisejusiu kadru man atrodo,kad visos padarem tuos sunkiuosius namu darbus smile.gif Reikia bandyti ir bandyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 05, 15:24)
g.gif o man dar dar puse velnio pirma ir trecia bet vidurini  schmoll.gif zodziu turiu darbelio issiaiskint kodel  g.gif

as pamirsau pasakyti, kad dar galima keisti fokusavimo taskus ax.gif taip lengviau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 15:22)

isjunk blykste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 05, 15:32)
as pamirsau pasakyti, kad dar galima keisti fokusavimo taskus  ax.gif taip lengviau  bigsmile.gif

ir taip bandziau na bet vistiek padarysiu tongue.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Ta balta nauja lapa ismokau susikurti, bet jei ikeliu nuotrauka tas baltas lapas dingsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 05, 16:38)
Ta balta nauja lapa ismokau susikurti, bet jei ikeliu nuotrauka tas baltas lapas dingsta  g.gif

Čia su PS? smile.gif Jis turbūt nedingsta, o nuotrauka jį visą užstoja smile.gif Pabandyk sumažinti nuotrauką už kraštų tempiant.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 15:50)
Čia su PS? smile.gif Jis turbūt nedingsta, o nuotrauka jį visą užstoja smile.gif Pabandyk sumažinti nuotrauką už kraštų tempiant.

Radau toki filmuka apie koliaza http://video.lyga.lt...s3/4830f0e58a2e kai sukuriu nauja lapa, pas mane nera tos virsutines melynos linijos kur raso nuotraukos pavadinima ir jei atveriu nuotrauka nieks nesitempia uz krastu g.gif jau meginau ...
Atsakyti

QUOTE(Pukė @ 2009 01 05, 12:19)

tai nufotkinus ta balta lapa ji dar reikia uzsidet fotike kaip baltos spalvos balanso rodikli smile.gif reik fotika knis, kad tiksliai pasakyt, vaikas miega fotiko kambary doh.gif

nevisur reikia uzsidet - pas amne automatiskia uzskaito tongue.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 05, 12:43)
as tai kai sniega fotografuoju nustatau ant programos sniegui fotografuoti tai man sniegas baltut baltutelis gaunasi tai cia vadinasi nustatytas gerai WB nustatyta ar ne  g.gif o va kai lapa bandziau fotografuoti tai gaunasi jis man melsvas  g.gif

tai ir fotkink su tuo sniegu -nes yra fotkuose ir ta funkcija mirksiukas.gif isbandyk, kaip tau geriau gaunas- tai ir bandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia dar biški žiemos blush2.gif (jau galėtų mums duot kokių nors užduočių, niežti rankos mokytis biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
merginos, tai kaip su tais remeliais? ar bande kas atsisiust? man dave tik mokamai. o nemokamu nera? labai noriu dukros fotke padaryt taip su remais bigsmile.gif
Atsakyti