nepavyko mn visi trys daiktai vienodai apsišviečia...o atrodo fokusuoju į vieną kurį
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 15:22)
nepavyko mn visi trys daiktai vienodai apsišviečia...o atrodo fokusuoju į vieną kurį
o man dar dar puse velnio pirma ir trecia bet vidurini zodziu turiu darbelio issiaiskint kodel
QUOTE(Edeva @ 2009 01 05, 15:24)
o man dar dar puse velnio pirma ir trecia bet vidurini zodziu turiu darbelio issiaiskint kodel
nesuprantu aš tos sistemos
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 15:25)
nesuprantu aš tos sistemos
Senesnese temose buvau daug asaru del fokusavimo.Bet po daugybes neisejusiu kadru man atrodo,kad visos padarem tuos sunkiuosius namu darbus Reikia bandyti ir bandyti.
QUOTE(Edeva @ 2009 01 05, 15:24)
as pamirsau pasakyti, kad dar galima keisti fokusavimo taskus taip lengviau
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 15:22)
isjunk blykste
QUOTE(boruzka @ 2009 01 05, 15:32)
as pamirsau pasakyti, kad dar galima keisti fokusavimo taskus taip lengviau
ir taip bandziau na bet vistiek padarysiu aciu
QUOTE(boruzka @ 2009 01 05, 16:38)
Ta balta nauja lapa ismokau susikurti, bet jei ikeliu nuotrauka tas baltas lapas dingsta
Čia su PS? Jis turbūt nedingsta, o nuotrauka jį visą užstoja Pabandyk sumažinti nuotrauką už kraštų tempiant.
QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 15:50)
Čia su PS? Jis turbūt nedingsta, o nuotrauka jį visą užstoja Pabandyk sumažinti nuotrauką už kraštų tempiant.
Radau toki filmuka apie koliaza http://video.lyga.lt...s3/4830f0e58a2e kai sukuriu nauja lapa, pas mane nera tos virsutines melynos linijos kur raso nuotraukos pavadinima ir jei atveriu nuotrauka nieks nesitempia uz krastu jau meginau ...
QUOTE(Pukė @ 2009 01 05, 12:19)
tai nufotkinus ta balta lapa ji dar reikia uzsidet fotike kaip baltos spalvos balanso rodikli reik fotika knis, kad tiksliai pasakyt, vaikas miega fotiko kambary
nevisur reikia uzsidet - pas amne automatiskia uzskaito
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 05, 12:43)
as tai kai sniega fotografuoju nustatau ant programos sniegui fotografuoti tai man sniegas baltut baltutelis gaunasi tai cia vadinasi nustatytas gerai WB nustatyta ar ne o va kai lapa bandziau fotografuoti tai gaunasi jis man melsvas
tai ir fotkink su tuo sniegu -nes yra fotkuose ir ta funkcija isbandyk, kaip tau geriau gaunas- tai ir bandyk
Čia dar biški žiemos (jau galėtų mums duot kokių nors užduočių, niežti rankos mokytis )
merginos, tai kaip su tais remeliais? ar bande kas atsisiust? man dave tik mokamai. o nemokamu nera? labai noriu dukros fotke padaryt taip su remais