Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kaprize @ 2009 01 05, 13:02)
Aisku ne paslaptis!
Bus 10 paskaitu, kai susirinks grupe tada ir derinsim ar 1 ar 2 kartus i savaite bus kursai. Nauja grupe nuo 01. 19 renkama. Tas malonumas is viso kainuos 550Lt. Jei norigaliu atsiusti programa.

nooriu bigsmile.gif o cia vilniuj?

QUOTE(Edeva @ 2009 01 05, 13:17)
aha reikias isdegimus matau o tai jau gerai  blush2.gif del ND tai nelabai gaunasi va norejau paklaust jus fokusuojat su ziedu ar auto fokusavimu?ir dar tie trys daiktai kas jie turetu buti blush-anim-cl.gif:

daiktai neturi reiksmes.zaislai,figureles,puodeliai,irankiai ir pan.pasitelkit vaizduote bigsmile.gif
Atsakyti
kaprize, o cia ne tas destytojas is Dailes akademijos? g.gif as jau girdejau is ten atsiliepimu... rolleyes.gif
Atsakyti
Et, gaila pas mus Šiauliuose nėr tokių kursų, turbūt jau senai būčiau užsirašius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 05, 13:17)
aha reikias isdegimus matau o tai jau gerai  blush2.gif del ND tai nelabai gaunasi va norejau paklaust jus fokusuojat su ziedu ar auto fokusavimu?ir dar tie trys daiktai kas jie turetu buti blush-anim-cl.gif:

su fokusavimo ziedu ant MF ax.gif ir ta dariau su stovu ax.gif

dar nepapasakojau, kad savaitgali buvau pas drauga, kuris apie fotografija nusimano siek tiek daugiau uz mane ir oj kiek prisijuokem ... lotuliukas.gif zodziu nusiveziau savo stova ir porinu as jam, kad labai grazu tie burbuliukai begiojantys 2 lotuliukas.gif jis kaip pradejo juoktis .. blush2.gif pasirodo kiekvienas burbuliukas turi savo prasme doh.gif gerai mes prisijuokem, bet dabar jau zinau kiekvienos rankeneles paskirti bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 05, 14:32)
nusiveziau savo stova ir porinu as jam, kad labai grazu tie burbuliukai begiojantys 2  lotuliukas.gif

Ar tie burbuliukai tai ale gulsčiukas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 13:35)
Ar tie burbuliukai tai ale gulsčiukas?  biggrin.gif

aha ir dar viens pas mane epr viduri yra ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 05, 14:37)
aha ir dar viens pas mane epr viduri yra  ax.gif  lotuliukas.gif

Pas mane tik vienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 13:39)
Pas mane tik vienas biggrin.gif

tai sitas rodo stovo stabiluma, tas burbuliukas turi buti tiesiai per viduri smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 05, 14:41)
tai sitas rodo stovo stabiluma, tas burbuliukas turi buti tiesiai per viduri  smartass.gif

Aha brunette.gif
O ką pas tave kitas rodo?
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 13:44)
Aha  brunette.gif
O ką pas tave kitas rodo?

kitas rodo fotoaparato padeti ant stovo ax.gif
Atsakyti
[quote=Sidabrinė,2009 01 05, 14:20]
nooriu bigsmile.gif o cia vilniuj?

Taip cia vilniuj!

skambtelk tada tel. 8687 14888 ir tensusitarsi

Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 05, 14:24)
kaprize, o cia ne tas destytojas is Dailes akademijos?  g.gif as jau girdejau is ten atsiliepimu...  rolleyes.gif

na kad lyg jis dabar nedesto niekur, o ar kada deste Dailes akad nezinau.. g.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz issamius paaiskinimus apie isdegimus 4u.gif
Radau ir pas save nemazai tokiu nuotrauku.Ir net ne tik dangaus,bet va ziuriu ir katinas visas isdegintas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 05 sausio 2009 - 14:32